- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi Dursuneeee
Sleepy stoğu yapacağım bu gidişle.İnşallah pişman olmam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman sakın bebeğime kullandım bi paket zor bitirdim ne varsa dışarı çıktıSleepy stoğu yapacağım bu gidişle.İnşallah pişman olmam![]()
Aynen bende aylardır kullanıyorum insan sık sık degistirse bile içi yanmiyor 15 liraya koca bi paket bez sızdırmıyor olmasi benide cok şaşırtıyorNumune istemiştim göndermediler. Nasıl bez bende bilmiyorum ama molfix kullandım bende ilk 6 ay, sürekli sızdırdı kakasını falan hep taşırıyordu gına geldi artık molfix bana göre vasat bir bez. Huggies daha iyiydi ama baya pahalı. Bimden jenny willy kullanıyorum bombastik bir bez :)) oğlum 9 aylık 3 pakettir onu alıyorum bazı sabahlar bezi aşırı şişmiş uyanıyor çiş dolu ama hiç sızdırmadı emiciliği süper bence fiyatına göre performansı beni baya şaşırttı. Molfixde sızan çişler yüzünden kaç sabah atletini değiştirmek zorunda kaldım oğlumun. Sadece birazcık kalın ve bezi takarken iyi ortalamak gerekiyor :) bu saatten sonra bezlere 30 lira bayılamam şu an jenny willyden memnunum![]()
Bende çok memnun kaldım bantları kesiyordu kızımı bunda öyle bişey yokSleepy kullaniyorum bende 3 ay olacak. Yumusacik sizdirma yapmiyor ve esnek bantlari. Bi de gecen fark ettim sleepy 3 numara ve prima 4 numara en boy ayni hatta enden bir parmak büyük sleepy. Molfixin lastikleri sert kesti. Bimin bantlari kayis gibi ve buram buram parfüm kokuyor. Prima kullandim istemeyerek 3 numarasinin temizi dahi les gibi kokunca tum bezleri denedim sleepyde karar kildim tavsiye ederim.
Depolama bi dene önce belki bebişin kabul etmiycek ama cidden çok güzel bir bez pişiği falan kalmadı kızımın çok şükürSleepy stoğu yapacağım bu gidişle.İnşallah pişman olmam![]()
Bende çok memnun kaldım bantları kesiyordu kızımı bunda öyle bişey yok
Müthiş bişey :)Evet bak aynı sefayi bende kullanıyorum oğluma hemen etki ediyor . Her derde deva nerdeyse
Müthiş bişey :)
Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?
Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?
vMerhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?