el örgüsü değildir o pis kokan. Bende kendi ördüğüm yelekleri çok giydirdim miss gibi dalin yumuşatıcı kokardı kızım.Bebek çeyizi ne ola ki diye bakmaya geldim.
El örgüsü şeyler giydirmeyin yav, güzelim bebekler pis pis kokuyor sonra.
Battaniye falan olur heralde.
el örgüsü değildir o pis kokan. Bende kendi ördüğüm yelekleri çok giydirdim miss gibi dalin yumuşatıcı kokardı kızım.
Iyi aksamlar.mademgostermelik seyler ariyosunuz ismi belli olunca havlu yaptirin.bi arkadasim yaptirdi basucuna koyacakmis bebgin cok guzeldi.bi de agiz silme mendilleri satiliyor bebek magzalarinda suslu oluyo onlardan alinda gozleri doysun. Allah hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin.Merhaba kızlar,
Sorum şu ki, özellikle el emeği olarak bebeğe neler hazırlanıyor? Kayınvalidemin tarafı çok bakıyor bu tür şeylere. Benim de ailemde ve çevremde bilen yapan yok bu tarz el emeği filan. Bir akıl verin de laf yapmasınlar, çekemem...
kayserililerde vardı yanlış hatırlamıyorsam bu adet hatta sergiside yapılıyor çevre çağırılıp. benim bütün o işlerle annem ilgilendi ama bir tanesini bile giyemedi kombili evde nasıl giyecekki dışarda da astronot tulumunu giydirdim hep.kv tarfında yapılıyorsa o düşünüp yapsın birşey derlerse bizim ailede öyle bir adet yok dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?