bebek cinsiyet belirleme..

valla gamzecim ben bu duyı okuyacağım inş.isminede mahmut safa koyacağız inş.bitane merve var kayınvalide sefa olsun diyo eğer bu duayı okursam direk sefa olmazda mahmut safa olur zaten tabiii rabbimin izniyle
zaten babamın nifustaki ismi mahmut

cnm hadı bakalım hayırlıı olsn hakkında ıns bı oglusun olur

cnm bak hocanın verdıgı dua bende duruyor demıskı ılıskıden once hamıle kalana kadar 3 ıhlas bır fatıha okuyup 2 rekat karı koca namaz kılsın sonra bı bardak suya o verdıgı duayı hergun okuyup hamıle kalana kadar yabılmasını soylemıs bununda.ben namazı ybıyorum bırtek o duayı yabmadım rabbıme baska turlu dua edıyorum taktırı ılahı hayırlısı dıyorum

yaprakk hamıleyken kaynar suya oturma cunku yogun bır sekılde rahımı temızlıyıp ıcındekı ıltıhabı atıyor bebege zararı olabılır sen bıdr gıt bence

cnm o duayı ıste arkadasından nolur banada ver cnm ıns cnmıns bulasacaz ogluslarımızı.....

ıns cnm ınsssssssss dualarımızla olacak ınss rabbım her ısteyene nasıp etsın amnnnnnnnnnnnnn OVERDIGI DUAYI BANA MESAJ ATABILIRMISIN CNM......

Son düzenleme:
offf vallahı ıcımde bır sıkıntı var hayır olsun ıns reglıme 10 gun var sımdıden agrılar bacagımı ve kasıgımı rehın aldım hıc araklıksız nefret edıyorumbu agrıdan yaa bazıları agrı gırıp cıkıyor dıyor ya benımkı mubarek bı aldımı bırdaha hıc kesılmıyor

cnm g.olsun zor ınankı sen bu ay denedın demııııııı

eline saglık cnm.güle güle kirlet.
ben daha iki odayı yapabildim valla.ama bez degmedik yer kalmadı.dip bucak temizlendi
yarında bi oda ve antreyi yapcam.perşembe salon,cuma mutfak.cumartesi annemin evini temizlicem.pazar günüde kocaya wc ve banyoyuu temizlettircem fayansları yakatmam lazım.
ondan sonra rahatlıyorummmm bendee.

kasım ayında erkek günün yok,yatkı günün var.19-26 kasım arasındaki günler erkege yatkın.
aralık 12-13-14-15-16-17-18-19-20 erkek günlerin.

annem kaynar suya bir demet maydanoz atar ve buharına oturturdu
valla geçiyo diye biliyorum

maydonoz düşüge neden oluyor.hamilelikte uzak durmak gerekiyor.

Elara nezaman geliceksin ist???cnmm

cnm istanbula gelemedim.kardeşim gitti pazartesi günü
mecburen oto koltugu ile gelmek zorundaydık.dönüşte annem abim ve gelinde gelceklerdi.arkada tek kişilik yer oluyor oto koltugu oldugu için.bende gitmedim maalesef.inşallah bidaki yıl oglun doguncaaa gelirim cnm:)

duayı bulunca bizede yollarmıısn cnm.

tabıkı atarım cnm nedemek sabah yollarım sımdı kızım uyanır baya bı sakladımda :)

boncukk banada at cnm.

gecmiş olsunnn.magnezyum eksikligimi varki sende.bence doktora bi sor.

benim gittigim dönemde o hastane yeni bakmaya başlamıştı ssklılara.o nedenle cok kalabalık olmuyordu
bikac arkadaşımda gitmiş bu yıl aynı şeyden şikayetci olmuş.memnun kalmamışlar.
istersen sana başka bi hastane ve doktor önerebilirm??? 2 tane cok yakın arkadaşım orda dogum yaptılar cok memnun kaldılar

silikde olsa çift çizgiyi gördüm arkadaşlar hamileyim.....

cnm hayırlı olsun cok sevindimm.saglıkla al kucagına inşallahh

KASIM
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Orlistat|13 Ekim|25-27 Ekim|28 Gün|9 Kasım|Pozitif|ilk Ay|1 Kızı|
Senacihan|22 Ekim| |28 Gün|20 Kasım| |ilk Ay|2 Kızı|
Oglak79|29 Ekim| |28-29 Gün|28 Kasım| |2.Ay|1 Kızı|
qwert|13 Ekim |24Ekim-1Kasım|27-28 Gün|8 Kasım| |ilk Ay|1 Kızı|
Boncuk_| |3-6 Kasım| | | |5.ay|1 Kızı|
[/table]

sena,oglak ,boncukk eksik bilgilerinizi yazarmısınızz
başka deneyen varmı bu ay ???

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm g.olsun zor ınankı sen bu ay denedın demııııııı
evet cnm denedım

atarım cnm tabıkı
bılmem hıc dusunmedım olabılır dr 1 ay sonra gel demıstı tsh olcumu ıcın 15 gun kaldı bu sefer butun tahlıllerımı tam yabtırıcam kansızlıktanda suphelenıyorum oyle usuyorumkı resmen tıtrıyorum

denem günleri şimdilik 7 kasım
ve regl günüm artık sanırım 30 da bir olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…