- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.861
kız koyardın yapsaydınya bcm nerdeymıs kız bu hoca herkese yapıyomukı .... bende alaım hemen kayınvaldecımı gondereyım zaten köyde :))))) hımalıacım cnm hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun cnm ...
Allah 'ıma çok şükür ilk ay ilk deneme ile oldu, Allah kimsenin kucağını boş koymasın ,isteyen herkesede gönlündekini nasip etsin... amiiiiiiiiiiin
cnm hadı bakalım hayırlıı olsn hakkında ıns bı oglusun oluraralık 25 den sonra sanırım ama dr ayarlamadımkı daha ya ben böle heveselenıyom ama ınsssss hersey yolunda gıder yoksa... uzun ınce brır yoldayyım gıdıyorum gunduz gece gunduz geceeeeeeee dıye deam yoolaaa...
cnm bak hocanın verdıgı dua bende duruyor demıskı ılıskıden once hamıle kalana kadar 3 ıhlas bır fatıha okuyup 2 rekat karı koca namaz kılsın sonra bı bardak suya o verdıgı duayı hergun okuyup hamıle kalana kadar yabılmasını soylemıs bununda.ben namazı ybıyorum bırtek o duayı yabmadım rabbıme baska turlu dua edıyorum taktırı ılahı hayırlısı dıyorumevet boncuk bende bi dua biliyorum ama saklamıştım kimsenin eline geçmesin diye
bırak başkasını ben bulamıyorum aynı dua mı bilmiyorum ordada muhammet mustafa ahmet mahmut isimlerinden birtanesini koyman lazım eğer o duayı okursan.
ama bulacağım o duayı bulamazsam arkadaşımdan alacağım o bu duayı okuyarak erkek bebeğe hamile kaldı ben bundan daha önce bahsetmiştim 4 kişi bu duayla erkek bebeğe hamile kaldı
valla gamzecim ben bu duyı okuyacağım inş.isminede mahmut safa koyacağız inş.bitane merve var kayınvalide sefa olsun diyo eğer bu duayı okursam direk sefa olmazda mahmut safa olur zaten tabiii rabbimin izniyle
zaten babamın nifustaki ismi mahmut
cnm hadı bakalım hayırlıı olsn hakkında ıns bı oglusun olur
cnm bak hocanın verdıgı dua bende duruyor demıskı ılıskıden once hamıle kalana kadar 3 ıhlas bır fatıha okuyup 2 rekat karı koca namaz kılsın sonra bı bardak suya o verdıgı duayı hergun okuyup hamıle kalana kadar yabılmasını soylemıs bununda.ben namazı ybıyorum bırtek o duayı yabmadım rabbıme baska turlu dua edıyorum taktırı ılahı hayırlısı dıyorum
yaprakk hamıleyken kaynar suya oturma cunku yogun bır sekılde rahımı temızlıyıp ıcındekı ıltıhabı atıyor bebege zararı olabılır sen bıdr gıt bence
ıns cnm ınsssssssss dualarımızla olacak ınss rabbım her ısteyene nasıp etsın amnnnnnnnnnnnnn OVERDIGI DUAYI BANA MESAJ ATABILIRMISIN CNM......
tabıkı atarım cnm nedemek sabah yollarım sımdı kızım uyanır baya bı sakladımda :)
offf vallahı ıcımde bır sıkıntı var hayır olsun ıns reglıme 10 gun var sımdıden agrılar bacagımı ve kasıgımı rehın aldım hıc araklıksız nefret edıyorumbu agrıdan yaa bazıları agrı gırıp cıkıyor dıyor ya benımkı mubarek bı aldımı bırdaha hıc kesılmıyor
kızlar ammannnn bu ne yorgunluk yahu koca gun aksama kadar solanla ugrastımmmmmmmm camları yerler tuller kendımıde bı yandan motıve edıyom bayram sonu rahat rahat oturacan yap yap dıye valla yoksa hıc cekılmıyooooooo........:92:
kasım ayında erkek günün yok,yatkı günün var.19-26 kasım arasındaki günler erkege yatkın.Evet Elara bende senin gibi düşünüyorum
yumurtlama günümü bulacam zaten elimd testte var onla denerim
bide bana baksana canım ya valla merak ettim şimdi
fala inanma falsız kalma gibi bişey oldu dğ.tr.17/08/1976
annem kaynar suya bir demet maydanoz atar ve buharına oturturdu
valla geçiyo diye biliyorum
Elara nezaman geliceksin ist???cnmm
evet boncuk bende bi dua biliyorum ama saklamıştım kimsenin eline geçmesin diye
bırak başkasını ben bulamıyorum aynı dua mı bilmiyorum ordada muhammet mustafa ahmet mahmut isimlerinden birtanesini koyman lazım eğer o duayı okursan.
ama bulacağım o duayı bulamazsam arkadaşımdan alacağım o bu duayı okuyarak erkek bebeğe hamile kaldı ben bundan daha önce bahsetmiştim 4 kişi bu duayla erkek bebeğe hamile kaldı
tabıkı atarım cnm nedemek sabah yollarım sımdı kızım uyanır baya bı sakladımda :)
offf vallahı ıcımde bır sıkıntı var hayır olsun ıns reglıme 10 gun var sımdıden agrılar bacagımı ve kasıgımı rehın aldım hıc araklıksız nefret edıyorumbu agrıdan yaa bazıları agrı gırıp cıkıyor dıyor ya benımkı mubarek bı aldımı bırdaha hıc kesılmıyor
elif hanıma gittim 13.30 dan 16 ya kadar gelmesini bekledim.ssat 16 da geldi.üç tane sezeryan yapmış.kadının elleri buruşmuştu.beklmekten benim başım ağrıdı.koridor ful dolmuştu elif hanım da 3 sezeryandan sonra savaştan çıkmış gibiydi.içerde birini muayene sandalyesine aldı.beni dinlerken başka bir kadını çağırdı onun sonuçlarına baktı bu arada telefon hiç susmadı.sonra beni muayene sandalyesine aldı içeri iki yeni hasta daha aldı .hızlıca jel sürdü bura kafası bura karnı bi kız daha geliyo dedi o kadar.ben suyu nasıl dedim gelişimi nasıl dedim.maşallah maşallah çok iyi dedi.olay bitti ben o yoğunlukta soru falan sormak istemedim kesin mi falan demedim.ama elif hanım benim için bitti sanırım.kan sonuçlarından sonra değerlendireceğim.
silikde olsa çift çizgiyi gördüm arkadaşlar hamileyim.....
evet cnm denedımcnm g.olsun zor ınankı sen bu ay denedın demııııııı
cnm istanbula gelemedim.kardeşim gitti pazartesi günü
mecburen oto koltugu ile gelmek zorundaydık.dönüşte annem abim ve gelinde gelceklerdi.arkada tek kişilik yer oluyor oto koltugu oldugu için.bende gitmedim maalesef.inşallah bidaki yıl oglun doguncaaa gelirim cnm:)
duayı bulunca bizede yollarmıısn cnm.
boncukk banada at cnm.
gecmiş olsunnn.magnezyum eksikligimi varki sende.bence doktora bi sor.
atarım cnm tabıkıbenim gittigim dönemde o hastane yeni bakmaya başlamıştı ssklılara.o nedenle cok kalabalık olmuyordu
bikac arkadaşımda gitmiş bu yıl aynı şeyden şikayetci olmuş.memnun kalmamışlar.
istersen sana başka bi hastane ve doktor önerebilirm??? 2 tane cok yakın arkadaşım orda dogum yaptılar cok memnun kaldılar
cnm hayırlı olsun cok sevindimm.saglıkla al kucagına inşallahh
KASIM
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Orlistat|13 Ekim|25-27 Ekim|28 Gün|9 Kasım|Pozitif|ilk Ay|1 Kızı|
Senacihan|22 Ekim| |28 Gün|20 Kasım| |ilk Ay|2 Kızı|
Oglak79|29 Ekim| |28-29 Gün|28 Kasım| |2.Ay|1 Kızı|
qwert|13 Ekim |24Ekim-1Kasım|27-28 Gün|8 Kasım| |ilk Ay|1 Kızı|
Boncuk_| |3-6 Kasım| | | |5.ay|1 Kızı|
[/table]
sena,oglak ,boncukk eksik bilgilerinizi yazarmısınızz
başka deneyen varmı bu ay ???
boncuk üşümedee hamilelik belirtisii:) daha öncedende varmıydı üşüme
denem günleri şimdilik 7 kasım
ve regl günüm artık sanırım 30 da bir olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?