bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar şunu söleyimm.sizee özelden mesaj attıgım notların içinde var ama yine hatırlatmak maksatlı yazayım
erkek cocuk için kadın ve erkegin testesteron düzeyinin yüksek olması lazım.
tribulus,l-arginine ve çinko testesteron düzeyini arttırann takviyelerdir.
bunlardan en az birini karı koca kullanmalıdır.

elara cnm gelmedı tr sını ekledınmı
bırde ne dıycem bende alsammı cınko ? sonuta ben bu guatr ılacını omurboyu kullanıcam onu kullanıyorum dıye baska ılac kullanmamam soz konusu olamaz degılmı dr bana bu sadece hormonların ıcn gereklı bır ılac sıradan ılaclar gıbı degıl vucudunda tsh eksıklıgıne baglı hormon sevıyesını yuklemek ıcın gıbı bısı dedı sımdıden baslayım cunku yaklasık bır ay var bırdahakı denememe bırde olurda hamıle ısem zararıda olmaz cınkonun oyle deqılmı

tr yi eklememiştim cnm.şimdii geldin:)

cnm şuan rahatsızlıgın oldugu için sana kullan diyemiyorum.doktoruna danışsan daha ii olur.yada nette bi araştır istersen bi skaıncası olurmu diye
çinkonun hamile kalmaya olumsuz etkisi yok diye biliorum.hamile kaldıktan sonra içilmiyor

cnm bak hocanın verdıgı dua bende duruyor demıskı ılıskıden once hamıle kalana kadar 3 ıhlas bır fatıha okuyup 2 rekat karı koca namaz kılsın sonra bı bardak suya o verdıgı duayı hergun okuyup hamıle kalana kadar yabılmasını soylemıs bununda.ben namazı ybıyorum bırtek o duayı yabmadım rabbıme baska turlu dua edıyorum taktırı ılahı hayırlısı dıyorum

canım bu duayı günün geçtikten 40 gün içinde okuyacakmışsın bu bendeki dua böyle
yalnız duanın içinde Muhammet Mustafa Mahmut Ahmet isimlerinden birini koyucan
günün geçtikten 40 gün içinde bu dua okunacak 2 rekat namaz kılıp dua edilecek
yatılacak.arkadaşım kalmadan önce başlamıştı duaya garibim neyapsın koca tutturdu erkek de erkek yoksa boşayacaktı karıyı yada üstüne kuma
gerçi diğerleride okudu vallahi hepsininde üçüncü bebekleri erkek oldu

cnm o duayı ıste arkadasından nolur banada ver cnm ıns cnmıns bulasacaz ogluslarımızı.....

isteyeceğim merak etme burayada yazacağım inş.hepimiz faydalanırız umarım
habirde bi hocadan duymuştum daha doğrusu sordum erkek bebek için hangi dua okuyalım diye oda ilişkiden önce 7 yasin dedi benim çevremdekiler böyle yaptı dedi
ben bunuda okuyacağım inş.

duayı bulunca bizede yollarmıısn cnm.

tabiii canım arkadaşımdan isteyeceğim
ama ben bu duayı nereye sakladım öyle biryerde olmalıki kimse bilmesin diye saklamıştım çünkü kağıtta erkek bebek duası yazıyordu koca koca harflerle
vallahi ben bile bilmiyorum şimdi nerde

ben ılk hamıle kalmayı dusundugum zaman bır dua bulmustum ve dıyordukı bır dılegı olan en az 40 gun okusun ve 70 tane okusun ne 71 nede 69 olmayacak
bende ogun bugundur heergece yattıgımda okuyorum
Ya Allah Ya Rahman Ya Rahım Ya Kavuyyu Ya Kadir bıkerede okunuyor hepsı
bırde ılaveten 70 kere tektekonce Elhamdulıllah
snra 70 kere Subhanallah sonra Allahuekber sonra Estagfırullah sonra Bismillah Sonra La ilaha illalah okuyorum
arkasından 10 kere lahavle vela kuvvete ıllabıllahel alıyyılazım
sonra 7 kere ESTAĞFURULLAH EL AZİM VE ETÜBÜ İLEYH arkasından 11 slavat arasından hamd olsun rabbım bana yuce katından salıklı elı ayagı duzgun hayırlı bırerkek evlar ver hamd olsun dıyıp 11 salavat daha ve sonra 7 kere eltevvab dıyorum
10 kere ıhlas
3 ayetel kursı
Ve tum musluman alemlerının ruhlarına Fatıha okuyup uyuyorum
belkı ıcınızde yapma ısteyenler olur dıye sızlerlede paylasıyoru

işte sızlerede buldum o yazıyı

Abdülehad Serhendi hazretleri buyuruyor ki:
(70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

Son düzenleme:

cnm bunları 70 kere ayrı ayrımı okuyacaz yoksa hepsını bırlıkdemı cekecez....

gunayadın kızlar............cnm karabıberım rabbım saglıcakla kurtulmanı nasıp etsın ınsss ay ne guzel az kalmıs hadı ınssssssss pasamıza vaktınde kavus cnm saglıkla ınssssss

Son düzenleme:
merak ettirmeyim sizi kız olacak

hayırlı olsun canım. inan iki gündür aklımdasın. Gönlünden geçenin olmasını isterdim. Ama hayırlısı böyleymiş. Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah. Ama şu da var, internette araştırırsan son aylara kadar cinsiyeti erkek denilip kız olan, kız denilip erkek olan var canım. Çok da emin olmamak lazım. hem kendi adıma hem senin adına.

Allah 'ıma çok şükür ilk ay ilk deneme ile oldu, Allah kimsenin kucağını boş koymasın ,isteyen herkesede gönlündekini nasip etsin... amiiiiiiiiiiin

tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

doktorun ağzından çıkacak bir kelime bile ne kadar önemli oluyor. her doktor bunun bilincinde olsa keşke.

benim kızım olsaydı Duru düşünüyordum.
hayır canım. himalia adetten sonraki 7.günde kalmış.
o da şaşırmıştı bu duruma.
demek ki o gün olması ve de kız olması yazılmış.allahın takdiri
Bende adetten sonra 9. gün hamile kaldım. Oysaki 28 günde bir adet gören bir insanın bu dönemde hamile kalması çok zor. ama oldu işte. Bir de Himalia ile doğum tarihlerimiz de son adet tarihlerimiz de neredeyse aynı. Hamile kaldığımız gün de aynı. Ama benim oğlum olacak. Oysaki ikimizin de aynı cinsiyette olması gerekiyordu birçok yönteme göre.. Takvimler yöntemler çok da doğru değil. Allah neyi nasip ettiyse o oluyor.

Not alıcam bunları ve hemen okumaya başlıcam. çok teşekkürler. Allah razı olsun.

evet iyi olur eski doktorumu aradaım o da tayini çıkmış bu gün vedalaşmaya gelecekmiş o bir isim söyledi ama karar veremedim.seninkilere bakayım birde

sinam çok sağol canım beni düşünmüşsün.demek ki dualarım kabul olmadı diyorum.ayrıca değişeceğini de sanmıyorum artık.kabullendik hemen.

duru da güzel ama ben eski isim istiyorum.ayşe fatma emine zeynep dışında bir isim

Ben de eski isimleri seviyorum ama iki isimden yanayım. bir eski klasik, ikincisi yeni. Bir kandil günü dua etmiştim kızım olursa adını Amine koyacağım diye birden içimden gelmişti öyle. Olsaydı Amine Duru olacaktı.

sinam çok sağol canım beni düşünmüşsün.demek ki dualarım kabul olmadı diyorum.ayrıca değişeceğini de sanmıyorum artık.kabullendik hemen.

Hayırlısı canım. Kayınvalidem yeni evlendiğim zamanlarda bir rüya görmüştü. onun rüyaları çıkar genelde. iki kızım olacağını görmüş. rüyada kız görenin oğlu olurmuş ya, demek ki diyorum zaten belliymiş iki oğlum olacağı. Ben ne desem ne yöntem denesem boşmuş. ki boş olduğunu şimdi iyicene anladım. Senin kızın olacağını öğrenince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…