- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #21.901
cnm o duayı ıste arkadasından nolur banada ver cnm ıns cnmıns bulasacaz ogluslarımızı.....
işte sızlerede buldum o yazıyı
Abdülehad Serhendi hazretleri buyuruyor ki:
(70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
umarım olur ne kadarın kaldıı karabıber..
uyansınlar istanbulda hava çooook güzelll
bende bende
kızlar gecmısımı okuyosunuz yhuuuuuuuuuuu:)))))))))
merak ettirmeyim sizi kız olacak
Ana yüregi iste nasilda dayanamiyo yavrusuna ay ben kizim bebekken asilari oldugunda o aglayinca bende aglardim esim sonunda dayanamadi ve artik sen gelme ben tek basima doktora götürürüm cocugu seninlemi ugrasacam cocuklami demisti
Annelik bambaşka birşey. Allahım herkeslere nasip etsin.
:26:
Allah 'ıma çok şükür ilk ay ilk deneme ile oldu, Allah kimsenin kucağını boş koymasın ,isteyen herkesede gönlündekini nasip etsin... amiiiiiiiiiiin
doktorun ağzından çıkacak bir kelime bile ne kadar önemli oluyor. her doktor bunun bilincinde olsa keşke.elif hanıma gittim 13.30 dan 16 ya kadar gelmesini bekledim.ssat 16 da geldi.üç tane sezeryan yapmış.kadının elleri buruşmuştu.beklmekten benim başım ağrıdı.koridor ful dolmuştu elif hanım da 3 sezeryandan sonra savaştan çıkmış gibiydi.içerde birini muayene sandalyesine aldı.beni dinlerken başka bir kadını çağırdı onun sonuçlarına baktı bu arada telefon hiç susmadı.sonra beni muayene sandalyesine aldı içeri iki yeni hasta daha aldı .hızlıca jel sürdü bura kafası bura karnı bi kız daha geliyo dedi o kadar.ben suyu nasıl dedim gelişimi nasıl dedim.maşallah maşallah çok iyi dedi.olay bitti ben o yoğunlukta soru falan sormak istemedim kesin mi falan demedim.ama elif hanım benim için bitti sanırım.kan sonuçlarından sonra değerlendireceğim.
buradaki tüm arkadaşların iyi niyeti ve tebriklerine teşekkür ediyorum.allah hayırlısını versin.cinsiyeti fazla takmayın.allah ne verirse o olur.siz doğmadan anlınıza yazılmış neyiniz olacağı.buna inanın yeter.bak ben bu halden şikayetçi değilim.benim ve ailem için hayırlısı bu demekki .şimdi tek derdim isim bulmak bana isim konusunda yardım edin.
Bende adetten sonra 9. gün hamile kaldım. Oysaki 28 günde bir adet gören bir insanın bu dönemde hamile kalması çok zor. ama oldu işte. Bir de Himalia ile doğum tarihlerimiz de son adet tarihlerimiz de neredeyse aynı. Hamile kaldığımız gün de aynı. Ama benim oğlum olacak. Oysaki ikimizin de aynı cinsiyette olması gerekiyordu birçok yönteme göre.. Takvimler yöntemler çok da doğru değil. Allah neyi nasip ettiyse o oluyor.hayır canım. himalia adetten sonraki 7.günde kalmış.
o da şaşırmıştı bu duruma.
demek ki o gün olması ve de kız olması yazılmış.allahın takdiri
ben ılk hamıle kalmayı dusundugum zaman bır dua bulmustum ve dıyordukı bır dılegı olan en az 40 gun okusun ve 70 tane okusun ne 71 nede 69 olmayacak
bende ogun bugundur heergece yattıgımda okuyorum
Ya Allah Ya Rahman Ya Rahım Ya Kavuyyu Ya Kadir bıkerede okunuyor hepsı
bırde ılaveten 70 kere tektekonce Elhamdulıllah
snra 70 kere Subhanallah sonra Allahuekber sonra Estagfırullah sonra Bismillah Sonra La ilaha illalah okuyorum
arkasından 10 kere lahavle vela kuvvete ıllabıllahel alıyyılazım
sonra 7 kere ESTAĞFURULLAH EL AZİM VE ETÜBÜ İLEYH arkasından 11 slavat arasından hamd olsun rabbım bana yuce katından salıklı elı ayagı duzgun hayırlı bırerkek evlar ver hamd olsun dıyıp 11 salavat daha ve sonra 7 kere eltevvab dıyorum
10 kere ıhlas
3 ayetel kursı
Ve tum musluman alemlerının ruhlarına Fatıha okuyup uyuyorum
belkı ıcınızde yapma ısteyenler olur dıye sızlerlede paylasıyoru
benim gittigim dönemde o hastane yeni bakmaya başlamıştı ssklılara.o nedenle cok kalabalık olmuyordu
bikac arkadaşımda gitmiş bu yıl aynı şeyden şikayetci olmuş.memnun kalmamışlar.
istersen sana başka bi hastane ve doktor önerebilirm??? 2 tane cok yakın arkadaşım orda dogum yaptılar cok memnun kaldılar
cnm hayırlı olsun cok sevindimm.saglıkla al kucagına inşallahh
duru da güzel ama ben eski isim istiyorum.ayşe fatma emine zeynep dışında bir isim
sinam çok sağol canım beni düşünmüşsün.demek ki dualarım kabul olmadı diyorum.ayrıca değişeceğini de sanmıyorum artık.kabullendik hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?