bebek cinsiyet belirleme..

merhaba ben çok sık yazamıyorum ama girdikçe okuyorum hep. elara birşey sorabilir miyim sana . benim bir oğlum var. ama okadar çok kızım olsun istiyorum ki.inşallah olur. 08,02,1979 doğumluyum ben. en son 29 ekimde adet oldum benim hesaplarıma göre 13'üne kadar kız günleri. doğru mu bilmiyorum ama sen nasıl bakıyorsun sana göre de kız zamanı mı. cevap yazarsan sevinirim. yarın çalışmalara başlamayı düşünüyorum:))

cnmm hayırlı olsun saglıklı elı ayagı duzgun olsun ve cok sanslısın ya kız cocugu bazen hayatta ıstedıklerımız olmuyor bende cok kız ıstedım olmadı o yuzden sadece hayırlısı olsıun saglıklı bebeklerımız olsun yeter bence cnmm ..

aynen katılıyorum sana sağlıcakla gelsin inşallah bebişin
doktor içinde
lina kadın sağlığı merkezini bi araştır
şükran hanım var orda süper bi doktor

kasım ayı pek uygun degil.kız ve erkek cizgin aynı yönde gidiyor.
cok acelen yoksa aralık ocak daha uygun
kız cocuk içinde yöntemler var.bayramdan sonraa yollarım sana.ama bana hatırlatman lazım unutabilirim.

kız cocuk içinde yöntemler var.bayramdan sonraa yollarım sana.ama bana hatırlatman lazım unutabilirim.

gerçekten mi çok havaya girmiştim ben ya. üstelik benim eşim ikinci çocuğu pek de istemiyor. oğlum üzülür kıskanır. onun sevgisi bölünür kıyamam diyordu. zar zor ikna ettim. çin takvimide kız diyordu kasıma. emin misin. mesela ne kadar tutuyor tahminlerin kızma

Elara sence o kadar baktığın insanlar var
yumurtlama günümü yoksa bioritimmi ??
ben çünkü yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyorum

kızlar ammannnn bu ne yorgunluk yahu koca gun aksama kadar solanla ugrastımmmmmmmm camları yerler tuller kendımıde bı yandan motıve edıyom bayram sonu rahat rahat oturacan yap yap dıye valla yoksa hıc cekılmıyooooooo........:92:

kasım 12-21 arası günler kıza yatkın

Elara bu bahsettiğin çinko hapını eczaneden nasıl isticem yazabilirmisin çıkıcam birazdan

solgar marka da var.
Solgar, Zinc Picolinate, 100 Tablets - iHerb.com
Solgar, Zinc "50", 100 Tablets - iHerb.com <--- ben bunu aldım.sperm için gluconate yazıyordu nette.sende bi bak istersen.

Slmm kızlar okumaktan ancak slm vermeye fırsat buldum iyisinizdir inş hamiş olan arkadaşı kutluyorum himaliya tebrik ediyorum analı babalı büyüsün inş.
kızlar benim bi sorunum var 2 gündür yanıyorumm acayip bi idrara çıkma hissi ve yanma var napmam lazım dr mı gideyim tavsiyeleriniz varmı

ezel solgar picolante yi tercih etmememin nedeni içinde kalsiyumda olmasıı.
o nedenle gluconate aldım.now foods marka var bide.ama o eczanelerde satılmıyor.

idrar yolları enfeskiyonu olabilir.hamilelikte sık rastlanan bi durum.bence doktora git bi tahlil ver

Son düzenleyen: Moderatör:
Elara sence o kadar baktığın insanlar var
yumurtlama günümü yoksa bioritimmi ??
ben çünkü yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyorum

illa ikisinden biri diyorsan yumurtlama gününü tercih ederim
ama fhna var mesela yum günü olmuştu ama bioritimde kızz günüydü kızı oluyorr.
en güzeli ikisini denk getirmeye calışmak.

illa ikisinden biri diyorsan yumurtlama gününü tercih ederim
ama fhna var mesela yum günü olmuştu ama bioritimde kızz günüydü kızı oluyorr.
en güzeli ikisini denk getirmeye calışmak.

elara cnm banada ocak ayı ıcın varmı gun ya sana zahmet musaıt oldugunda bı bakrmısın .... benım bu takvıyeler adetımı gecıktırdı korkmaya basladım aralık da tuturamassam bıorıtımı ocakda olurmu dıye..

ezel solgar picolante yi tercih etmememin nedeni içinde kalsiyumda olmasıı.
o nedenle gluconate aldım.now foods marka var bide.ama o eczanelerde satılmıyor.

ay taksit taksit yazıyorum
son bişi daha söleyim
solgar picolante de hem calsiyum var hemde 22 mg cinko içeriyor
solgar gluconate de 50 mg çinko var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…