bebek cinsiyet belirleme..

kızlar bide yeni bi grip atlattım şimdi yine üstümde bi kırgınlık var yinemi grip oluyorum yaaa boğazlarım acıyo sanki burnum tıkalı noluyo bana yaaaa

kızlar özel bir hastaneden yarın için randevu aldım adet döngümün çok uzun sürdüğünü söylicem bide daha uzun süreden beri denediğimizi söylicem olmuyor dicem yumurta takibi isticem bu ayda denediğimizi söylerim gebelik testide yapar belki adet olmadan gideyimde haftaya cumartesi adet olmuş bitmiş oluruk diye tahmin ediyorum yumurta takibine başlar belki

ben böyle durumlarda sıcak bir limonata yaparım çok iyi gelir bana.birde minoset atarsın yanında bişeyin kalmaz.geçmiş olsun cnm

saol cnm limonata yapıcam bende şöyle sıcak sıcak eğer ateşimde çıkarsa ilaç alıcam mecbur minoset bile almak istemiyorum ama ateştende çok korkuyorum...

ezel ama bak dun söyşedım benım bu hamılelıgımde 3 gun gectı test yapmıstım cıkmadı rahatlamıstım hamıle deılım kesın dedım cnmm sonra 2 gun daha olmayınca test yaptım bu sefver cıktı yanı gec dollenme olduysa 5 gun gecmesı fln gerek benım 2. gec döllenme ama ılk oglumda erken yumutlamaydı ama bugunde bekle olmazsa doktora gıt belköı ordan cıkar hamıle oldugun tgabı adet olmazsam..

merhaba ezelcim adet döngüm benimde seninkisi gibi 30-32 arasında oluyorum.ama stres yapmamaya çalış.düşünceni başka yöne kaydır bir hobi ile uğraş sevdiğin ne varsa canım.bu arada benim adetimden önce ve sonra kahverengi akıntım oluyor.bu normal mi acaba?bu konuda bilgisi olan varsa yorumunu bekliyorum.doktora gidince soracağım zaten ama bazen soracak şeyler o kadar çok oluyorki unutuyor insan.

ezelcim kafaya takma inan ondan oluyo yumurtanı bekle ilişkiye gir adet olcanmı olmucanmı hamileyim değilmiyim çok yıpratıyo insanı....hele benim bu hamileliğim tamamiyle kaza eseri oldu korunuyoken çok şaşırdım hiç beklemiyodum rabbim ol diyince oluyo sen meraklanma ama bi doktora git sorunlarını anlat ilk önce adetlerin bi düzene girsin ondan sora herşey yoluna girer

slm kizlar nasilsinizz ara ara takipteyim sizii yeni hamisler var ne guzellllll hersey gonlunuzce olsun insallahhhhh

Cnm rabbım qonlundekını verır ıns henuz erken hersey olablır dılerım ıstedgın gıbı olur
BOncuk ve gamzecim doktorunuzun ismini özelden yazarmısınız eğer sakıncası yoksa?
Tabıkı :)
:)))

günaydınn kızlarrrrr
gunaydın cnm napıyorsun nasıl gdıyor bu arada ı tusumda sorun var bazen basmıyor :)

nerdeydi bu dr bakırköyedemi ((
Yok cnm b.çekmece tepecıkte yenı bır metropol acılmıs dr çapadan buraya gelmış

valla sevındım senın adına ıste her gerı kalan bı ısde hyr vardır derler ya bak rabbım buyuk ıns bu cabalarımız bosa gıtmeyecek...cnm hangı hastane dr adı ne banada sölermısın???
metropol cnm ya buyuk bır hastane deqıl dr harun yada haldundu sanırım p.tesı ogrenırım
Hadı hayırlısı gonlune gore olur ıns

OYlede bendede drla ılgılı bır sorun var p.tesıye kadar fkrımı degısmeden drumu bulmusken gtmek ıstıyorum ama bazen bosver ya ne olursa olsun bazende gıdıyım sansım varken dıye karar degısmekle meskulum ne bıcım bır duygu bu ya

Ezel stres yapma sakın ol dıycem ama cnm olmuyor ınsan ya kızlar ya cınızde gercekten unutmak nasıl bırsey fıkr olan yardımcı olsun dıyorlar ya bu ay unuttum hameıle kaldım dusunmedım hamıle kaldım tamam bende dusunmuyorum sureklı baska seylerle ılglenıyorum ama ılıskı olcagı gece yok kahveydı yok dustu vs derken gelde dusunme akıl bu sen dusunmesende o ıs ıcın yabtıgını bılıyorsun sonucta yok vallahı ben tamam dusunmuycem vs dıyemem ama sakınım bıde su ınadım kırılsa dru bulmusken baslasam 50 tane ovulasyon test aldım tukuruk testıde almıstım sımdıye kadar aldıklarım emnım 6 aydır dra gıtsem okadar cok parada harcamazdm.ılk zamanlar ben ınternetten almıyordum 5 tanesıne 30 lıra verıyordum bır ayda 2 paket alıyordum ayyy ne saflık ya

karbonat yada kabartma tozu aynı şeyy.sodyum bi karbonatdır aslındaa içerigi
sodyum bi karbonatta suda çözündügünde güçlü bi alkalii ortam oluştururr.
bu nedenle karbonat yada kabartma tozu suda iyice eritilmeli ve ondan sonra vajinal duş yapılmalıır.

yumurta akının phsı daha yüksek oluyor.9,5 filandı galiba.karbonatın ph sı en fazla 8 -8,5 oluyordu
vajinal duşu yapıp yapmayacagım daha belli degil.

Elaracımm cetvell çokk güzel olmuşş
şimdii bunuu kopyalayıpp nereye yapıştırıyorum canımm

kontrol panelinden profil düzenle dicen.çizelge bölümüne yapıştrcan

cnm senin için cok sevindimmm.hakkında hayırlısı olsun.

ezel doktora adet düzensizligi için gittiginde senden 2 şey isterler
1-hormon testi: hormon testi için adetinin 2 yada 3.günü gitmen lazım,kanda bakılıyor bu test.yani adet bitiminde gidersen bu testi yaptıramazsın.doktor sana adet zamanı gel der.

2-vajinal usg: dün lizaya anlattmıştım nasıl bakıldıgını.uzun bi cubugu vajinaya sokarak bakılıyorr.kolay bi işlem.

bu iki sonucu doktora göstercen sana ona göre tedavi şekli sölicek.

bi arkadaşımın oglunun kreşte gösterisi varmış oraya gidiyorummm.kızım için degişiklik olur eglenir diye düşünüyorumm
akşama görüşürüzzz kızlarr

canımm yarın randevu aldım doktora gidicem gebelik testide isterim ama hiç hhamilelik belirtisi hissetmiyorum ben

benimde doğum kontrol ilacı kullanmadan önce senin gibi oluyordu sonra doğum kontrol ilacına başladım 1 ay boyunca sürekli kahverengi akıntı geldi sonra ilk adetim geldikten sonra düzeldi

canım adet düzenim çok dengesiz o yüzden stresliyim bugün 33 gün oldu hala adet yok geçen ayda böyle olmuştu doğum kontrol hapıyla günü gününe geliyrdu bide böyle olunca yumurta takibi yapmak çok zor oluyor şu ovülasyon testleride çok sinir bozucu
haklısın canım bişey diyemiyoruım aynen katılıyorum

canım gerekirse vajinal usgye baksınlar kendimi dinlemeye başladığımdan beri fark ettim ki benim sol yumurtalığımda devamlı bir ağrı var hafif hafif yumurtlama harici bir ağrı kist vs.. korkuyorum

ezel bu sitede okudum adet düzensizliği ve rahmi gebeliğe hazırlamak için bazı doktorlar progeston ilacını veriyorlarmış.doktora gittiğinde bir sor bakalım.ilaç günde üç kez 10 gün boyunca kullanılıyormuş.yumurtanın rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım.doktoruma söylüyeyim gerekirse bende kullanacağım

:)kızlar matematik'e bebeğin kemik yapısına göre erkeğe benziyor denmiş.
başka yere yazmış.
kesinleşirse bunu da bildim demektir:)
bir tane tutturamazsam susacam artık tahminde bulunmayacam söz
liza bi bana demedin :106:... benim için bişi hissetmediğini yazmışsın
o yüzden bende sormadım .. çünkü içinden ne geldiği önemli bu durumda
bende nötr

evt canım aralıkta olsun çok istiyorum ama kısmet takviyere bile başlayamadık daha bişey çıkıyor içemiyoruz ya da unutuyoruz
bende koca sene ekim ekim ekim dedim
eylülde de ölee rast gele (tespit etmedim ama
yumurta günleriydi) bir kez korunmasız ilişki olmuştu ama
Allahın izniyle ekimde tuttu heralde beynimide programlamışım
çok sopalıkım yaw sonrada yengeç burcuna denk geliyor dio
panik oldum burçlara takıntım yok ama
önemserim çünkü gazetedeki saçma sapan fallardan
ibaret değildir .. yıldızlar falan filan çok derindir astroloji
ki benim burcum mesela 1e 1 uyar
yengeçte hayatta en nefret ettiğim adını bile
telaffuz etmek istemediğim bi mahlukun burcu
kaldı ki görümcem olur kendisi korkarım bi de sevmiyorum ya
ona benziyecek ama ben Rabbime sığınıyorum
çok dua edicem benzememesi için
konu nerden nereye geldi yaw ezel .. ben sadece
aralık aralık dediğin için büyük ihtimal
aralıkta kalırsın dicektim

kızlar slm
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum çokkk sevindim..
BONCUK senin içinde hayırlı başlangıç
dilerim cnm dr un çok olumlu konuşmuş inşşşş..gönlündeki olur
oğluşlarımız yavaş yavaş gelmeye başlıyor:))
ELARA sen nasılsın cnm bayağdır giremedim ?
öpüyorum hepinizi EZELCİM senin içinde hakkında hayırlısı olsun gönlündekini RABBİM biran önce kucağına versin..
KARABİBER cnm erkek bebekler için çok gazlı oluyor diyolar doğrumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…