- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.921
kızlar bide yeni bi grip atlattım şimdi yine üstümde bi kırgınlık var yinemi grip oluyorum yaaa boğazlarım acıyo sanki burnum tıkalı noluyo bana yaaaa
umut sadece hamiş kalanlara tahmin yapıyorum
şimdiden göremem o kadan da değil
ben böyle durumlarda sıcak bir limonata yaparım çok iyi gelir bana.birde minoset atarsın yanında bişeyin kalmaz.geçmiş olsun cnm
kızlar özel bir hastaneden yarın için randevu aldım adet döngümün çok uzun sürdüğünü söylicem bide daha uzun süreden beri denediğimizi söylicem olmuyor dicem yumurta takibi isticem bu ayda denediğimizi söylerim gebelik testide yapar belki adet olmadan gideyimde haftaya cumartesi adet olmuş bitmiş oluruk diye tahmin ediyorum yumurta takibine başlar belki
Cnm rabbım qonlundekını verır ıns henuz erken hersey olablır dılerım ıstedgın gıbı olurselam kızlar dün holter cihazını götürdüm ekstrasistol çıktı önemli bişi diil dedi üzülme stres yapma falan bebişte iyi şükür doktorum her gittiğimde başka bi cinsiyet sölüyo atıyo kafam dağılsın diye bu sefer kız dedi erkek istediğim için biraz burukluk oldu ben biraz bozulunca atıyom neslihan noldu niye bozuldun dedi bende kızım var insan bide erkek istiyo dedim ondan sora kendimi her ikisinede hazırlamam gerektiğini anladım sağlıklı olsun öenmli olan o.........allah herkesin gönlündekini versin hayırlı olanı versin....
Tabıkı :)BOncuk ve gamzecim doktorunuzun ismini özelden yazarmısınız eğer sakıncası yoksa?
gunaydın cnm napıyorsun nasıl gdıyor bu arada ı tusumda sorun var bazen basmıyor :):)))
günaydınn kızlarrrrr
Yok cnm b.çekmece tepecıkte yenı bır metropol acılmıs dr çapadan buraya gelmışnerdeydi bu dr bakırköyedemi((
metropol cnm ya buyuk bır hastane deqıl dr harun yada haldundu sanırım p.tesı ogrenırımvalla sevındım senın adına ıste her gerı kalan bı ısde hyr vardır derler ya bak rabbım buyuk ıns bu cabalarımız bosa gıtmeyecek...cnm hangı hastane dr adı ne banada sölermısın???
Hadı hayırlısı gonlune gore olur ınsoğlak arkadaşım seninle regi günlerimiz aynı ve sen anladığım kadarıyla regine 56 gün kala evde test yapıp silik çizgi görmüştün.bende hamileysem eğer test yapsam çıkar..en iyisi yarın test alıyım yapıyım..akşam 6 da yapar sonucu yazarım ...
eşimin iki kadındoğumcu arkadaşınada cinsiyet tayinini sordum ikiside tamamen şans dedi, galiba ilgi alanlarına girmiyordu heriflerin baksana bilenn biliyo, başka tanıdığım kadındoğumcununda 3 kızı var,oda oğlanı aramış ama kısmet...
Hoşbulduk elera. Ben de mümkün olduğunca katılmaya çalışacağım. Birkaç gündür sürekli takipçiniz oldum tanımış oldum sizi. İlk hamileliğimde araştırmıştım bu konuları ama uygulamadım kız erkek farketmediğinden oluruna bıraktım. İnşallah ikincide uygulamak kısmet olur. Diyet yapacaksam en azından 3 ay önce başlamak gerekiyor bir yazıda okumuştum. O yüzden şimdiden araştırıyorum.
Bu karbonatlı su ile duş olayı var ya kabartma tozu ile de yapılıyormuş. Bana biraz komik geldi ama bu şekilde oğlu olan birini duydum. Karbonatlı sudan veya yumurta akından ph olarak değeri daha yüksek olabilir mi? Turnusol kağıdı almak lazım aslında. Bir de ilişki öncesi vajinal duş yapacak mısın? Biraz tedirgin ediyor beni kararsız kaldım..
Elaracımm cetvell çokk güzel olmuşş
şimdii bunuu kopyalayıpp nereye yapıştırıyorum canımm
cnm senin için cok sevindimmm.hakkında hayırlısı olsun.ıyı aksamlar canlarm
vınımda sorun var sanrm suresı bıtmek uzere oldugu cn anormal yavaslad gunduz denedım gırdm ama yazamadm snrlenp kapadm ayn 5 ne kadar oyle boyle cekcem artk.
neyse ben bugun ablamla dra gıttım dr okadar hos bırıydıkı ya ablam konusuyor hıc kesmeden dınlıyor sureklı guluyor :))) o tavrları sankı dr degıl de arkadasımız gıbı cok begendım bende basladım anlatmaya ve benıde dınledı muane olcak olan ben olmama ragmen .dr a acık acık erkek bebek ıstıyorum dedım ve bunun ıcın aldıgım takvıyelerı anlattım sustu dınledı sonra bana cok guzel cok bılınclı bır hastasın memnun oldum dedı o an aklma sızler geldınız yoksa nerden bılcem:)neyse catlamadan sonra gun asırı ılıskı dedı ve arkasından dogru ama erkek ıstıyordun ozaman tek ılıskı dedı yuzde 60 sansın artar dedı ve cok sasırdımılk defa gıttıgım bır dr erkek cocuk ıcın tek ılıskı onerdı ve yum takıbını yabalım dıye kendısı soyledı ustelkte cok keyflı bır yuz ıfadesı vardı aklıma geldıkce gulesım gelıyor :)
p.tesi cagırdı cumaya kadar hergun gelceksın dedı mlım mılım takıp edıcem gerekırse ıgne yabarım ve 40.cı saat doldumu ılıskı olcak ama ayrıntılı konusuruz dedı.
benı sımdıden heyecan sardı herseyın hayırlısı
kızlar özel bir hastaneden yarın için randevu aldım adet döngümün çok uzun sürdüğünü söylicem bide daha uzun süreden beri denediğimizi söylicem olmuyor dicem yumurta takibi isticem bu ayda denediğimizi söylerim gebelik testide yapar belki adet olmadan gideyimde haftaya cumartesi adet olmuş bitmiş oluruk diye tahmin ediyorum yumurta takibine başlar belki
gule gule cnm ewet kucuklere ıyı gelıyo degısık ortamlar ıyı eglenceler cnmbi arkadaşımın oglunun kreşte gösterisi varmış oraya gidiyorummm.kızım için degişiklik olur eglenir diye düşünüyorumm
akşama görüşürüzzz kızlarr
canımm yarın randevu aldım doktora gidicem gebelik testide isterim ama hiç hhamilelik belirtisi hissetmiyorum benezel ama bak dun söyşedım benım bu hamılelıgımde 3 gun gectı test yapmıstım cıkmadı rahatlamıstım hamıle deılım kesın dedım cnmm sonra 2 gun daha olmayınca test yaptım bu sefver cıktı yanı gec dollenme olduysa 5 gun gecmesı fln gerek benım 2. gec döllenme ama ılk oglumda erken yumutlamaydı ama bugunde bekle olmazsa doktora gıt belköı ordan cıkar hamıle oldugun tgabı adet olmazsam..
benimde doğum kontrol ilacı kullanmadan önce senin gibi oluyordu sonra doğum kontrol ilacına başladım 1 ay boyunca sürekli kahverengi akıntı geldi sonra ilk adetim geldikten sonra düzeldimerhaba ezelcim adet döngüm benimde seninkisi gibi 30-32 arasında oluyorum.ama stres yapmamaya çalış.düşünceni başka yöne kaydır bir hobi ile uğraş sevdiğin ne varsa canım.bu arada benim adetimden önce ve sonra kahverengi akıntım oluyor.bu normal mi acaba?bu konuda bilgisi olan varsa yorumunu bekliyorum.doktora gidince soracağım zaten ama bazen soracak şeyler o kadar çok oluyorki unutuyor insan.
canım adet düzenim çok dengesiz o yüzden stresliyim bugün 33 gün oldu hala adet yok geçen ayda böyle olmuştu doğum kontrol hapıyla günü gününe geliyrdu bide böyle olunca yumurta takibi yapmak çok zor oluyor şu ovülasyon testleride çok sinir bozucuezelcim kafaya takma inan ondan oluyo yumurtanı bekle ilişkiye gir adet olcanmı olmucanmı hamileyim değilmiyim çok yıpratıyo insanı....hele benim bu hamileliğim tamamiyle kaza eseri oldu korunuyoken çok şaşırdım hiç beklemiyodum rabbim ol diyince oluyo sen meraklanma ama bi doktora git sorunlarını anlat ilk önce adetlerin bi düzene girsin ondan sora herşey yoluna girer
haklısın canım bişey diyemiyoruım aynen katılıyorumEzel stres yapma sakın ol dıycem ama cnm olmuyor ınsan ya kızlar ya cınızde gercekten unutmak nasıl bırsey fıkr olan yardımcı olsun dıyorlar ya bu ay unuttum hameıle kaldım dusunmedım hamıle kaldım tamam bende dusunmuyorum sureklı baska seylerle ılglenıyorum ama ılıskı olcagı gece yok kahveydı yok dustu vs derken gelde dusunme akıl bu sen dusunmesende o ıs ıcın yabtıgını bılıyorsun sonucta yok vallahı ben tamam dusunmuycem vs dıyemem ama sakınım bıde su ınadım kırılsa dru bulmusken baslasam 50 tane ovulasyon test aldım tukuruk testıde almıstım sımdıye kadar aldıklarım emnım 6 aydır dra gıtsem okadar cok parada harcamazdm.ılk zamanlar ben ınternetten almıyordum 5 tanesıne 30 lıra verıyordum bır ayda 2 paket alıyordum ayyy ne saflık ya
ezel doktora adet düzensizligi için gittiginde senden 2 şey isterler
1-hormon testi: hormon testi için adetinin 2 yada 3.günü gitmen lazım,kanda bakılıyor bu test.yani adet bitiminde gidersen bu testi yaptıramazsın.doktor sana adet zamanı gel der.
2-vajinal usg: dün lizaya anlattmıştım nasıl bakıldıgını.uzun bi cubugu vajinaya sokarak bakılıyorr.kolay bi işlem.
bu iki sonucu doktora göstercen sana ona göre tedavi şekli sölicek.
liza bi bana demedin :106:... benim için bişi hissetmediğini yazmışsın:)kızlar matematik'e bebeğin kemik yapısına göre erkeğe benziyor denmiş.
başka yere yazmış.
kesinleşirse bunu da bildim demektir:)
bir tane tutturamazsam susacam artık tahminde bulunmayacam söz
bende koca sene ekim ekim ekim dedimevt canım aralıkta olsun çok istiyorum ama kısmet takviyere bile başlayamadık daha bişey çıkıyor içemiyoruz ya da unutuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?