- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.881
lİZA HEM KIZ DEMİSSİN HEM ERKEKbi karar ver
Yaprakkk için ne tahminde bulunmuştun? bulunmadıysan bulunsana
canım ya inşaAllah oğluş olacaksa hamileyimdir
ama şu anda burda ezan okunuyor Rabbimin senin gönlüne göre vermesini diliyorum....
http://lb1f.lilypie.com/dhkzp2.png cetvelinn
begenmedigin yeri söle degiştirelim:)
Canım belki hurafe denilicek ama benim annem öyle durumlarda sarı bi tülbent örter yüzüne ve bebek ona baktıkça o sarılığı alırmış ben iki kızımada yaptım böyle bişeyde yaşamadım hiç sık sık emzir ama her çocuk hemen hemen olur geçer geçmiş olsun
karabiber gözünaydın güle güle büyüt canım allah bizlerde sağlıkla nasip etsin inşallah
amin gıymatlımmmmmmkarabiber tatlım Allaha şükürler olsun ki hayırla sağlıkla yavrucuğuna kavuşmuşsun
Mevlam güzel günlerini göstersin oğlunun..
aminnnnhay Allah razı olsun.. bu dualara çok ihtiyacım var.. inşaallah bu ay nasib eder Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere.......
Hayırlsı tatlım ıns dıledıgın gıbı olurmerhaba arkadaşlar,kaç gündür giremiyorum buraya.bilgisayarımda bir sorun vardı hallettik heleşükür.biraz geçmişi okıyım.buarada hamile değilim hastalandım günü gününe.şubatta deniycem hem çin takvimine de uydurmak istiyom çünkü.
sevındım hakkında hayırlsı olsun ıns ne guzel br duygu darsı sana bana herkese ıns:)kızlar matematik'e bebeğin kemik yapısına göre erkeğe benziyor denmiş.
başka yere yazmış.
kesinleşirse bunu da bildim demektir:)
bir tane tutturamazsam susacam artık tahminde bulunmayacam söz
cnm ns guzel haberlerını alırız ıns oglusun oluriçinemi doğdu nedir canım yaaa benide heycanlandırdın şimdi ağlıyasım geldi hamile olabileceğim düşüncesi bile insanı nasıl heycanlandırıyor bide gerçekse neler yaşarım kimbilir
hadı ıns muradın olur cnmtamam kızlar bu akşamda allem edip kallem etmem lazım..
gideyim ocağa keçi boynuzu atayım en iyisi.. taze kahvede aldırayım. sağolun içime heves geldi. yoksa biraz zordu o iş
cnm cokkkk sevındım rabbım dualarını kabul etsın ınskızlar hcg değerim 32.7 2 günde 5 kat artmış hamileyimmmm
elara bana umut olduğun için sağol canım
sarrı tülbentii duydumm çok sağol canım ama bende yokk
bende sık sık sarı kıyafet giydirmeye ve emzirmeye çalışıyorumm
ıyı aksamlar canlarm
vınımda sorun var sanrm suresı bıtmek uzere oldugu cn anormal yavaslad gunduz denedım gırdm ama yazamadm snrlenp kapadm ayn 5 ne kadar oyle boyle cekcem artk.
neyse ben bugun ablamla dra gıttım dr okadar hos bırıydıkı ya ablam konusuyor hıc kesmeden dınlıyor sureklı guluyor :))) o tavrları sankı dr degıl de arkadasımız gıbı cok begendım bende basladım anlatmaya ve benıde dınledı muane olcak olan ben olmama ragmen .dr a acık acık erkek bebek ıstıyorum dedım ve bunun ıcın aldıgım takvıyelerı anlattım sustu dınledı sonra bana cok guzel cok bılınclı bır hastasın memnun oldum dedı o an aklma sızler geldınız yoksa nerden bılcem:)neyse catlamadan sonra gun asırı ılıskı dedı ve arkasından dogru ama erkek ıstıyordun ozaman tek ılıskı dedı yuzde 60 sansın artar dedı ve cok sasırdımılk defa gıttıgım bır dr erkek cocuk ıcın tek ılıskı onerdı ve yum takıbını yabalım dıye kendısı soyledı ustelkte cok keyflı bır yuz ıfadesı vardı aklıma geldıkce gulesım gelıyor :)
p.tesi cagırdı cumaya kadar hergun gelceksın dedı mlım mılım takıp edıcem gerekırse ıgne yabarım ve 40.cı saat doldumu ılıskı olcak ama ayrıntılı konusuruz dedı.
benı sımdıden heyecan sardı herseyın hayırlısı
oğlak arkadaşım seninle regi günlerimiz aynı ve sen anladığım kadarıyla regine 56 gün kala evde test yapıp silik çizgi görmüştün.bende hamileysem eğer test yapsam çıkar..en iyisi yarın test alıyım yapıyım..akşam 6 da yapar sonucu yazarım ...
sarrı tülbentii duydumm çok sağol canım ama bende yokk
bende sık sık sarı kıyafet giydirmeye ve emzirmeye çalışıyorumm
ıyı aksamlar canlarm
vınımda sorun var sanrm suresı bıtmek uzere oldugu cn anormal yavaslad gunduz denedım gırdm ama yazamadm snrlenp kapadm ayn 5 ne kadar oyle boyle cekcem artk.
neyse ben bugun ablamla dra gıttım dr okadar hos bırıydıkı ya ablam konusuyor hıc kesmeden dınlıyor sureklı guluyor :))) o tavrları sankı dr degıl de arkadasımız gıbı cok begendım bende basladım anlatmaya ve benıde dınledı muane olcak olan ben olmama ragmen .dr a acık acık erkek bebek ıstıyorum dedım ve bunun ıcın aldıgım takvıyelerı anlattım sustu dınledı sonra bana cok guzel cok bılınclı bır hastasın memnun oldum dedı o an aklma sızler geldınız yoksa nerden bılcem:)neyse catlamadan sonra gun asırı ılıskı dedı ve arkasından dogru ama erkek ıstıyordun ozaman tek ılıskı dedı yuzde 60 sansın artar dedı ve cok sasırdımılk defa gıttıgım bır dr erkek cocuk ıcın tek ılıskı onerdı ve yum takıbını yabalım dıye kendısı soyledı ustelkte cok keyflı bır yuz ıfadesı vardı aklıma geldıkce gulesım gelıyor :)
p.tesi cagırdı cumaya kadar hergun gelceksın dedı mlım mılım takıp edıcem gerekırse ıgne yabarım ve 40.cı saat doldumu ılıskı olcak ama ayrıntılı konusuruz dedı.
ıyı aksamlar canlarm
naber gamze napıyosun canım??
:)kızlar matematik'e bebeğin kemik yapısına göre erkeğe benziyor denmiş.
başka yere yazmış.
kesinleşirse bunu da bildim demektir:)
bir tane tutturamazsam susacam artık tahminde bulunmayacam söz
ıyı aksamlar canlarm
ezel nerdesin yaptınmı testi????
ıyıdır cnm sen napıyon matamatıge sevındım kız .....amannnnnnnnn bızde gorurmuyuz o gunlerıkı acaba valla ıns darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?