bebek cinsiyet belirleme..

sarrı tülbentii duydumm çok sağol canım ama bende yokk
bende sık sık sarı kıyafet giydirmeye ve emzirmeye çalışıyorumm

ıyı aksamlar canlarm
vınımda sorun var sanrm suresı bıtmek uzere oldugu cn anormal yavaslad gunduz denedım gırdm ama yazamadm snrlenp kapadm ayn 5 ne kadar oyle boyle cekcem artk.
neyse ben bugun ablamla dra gıttım dr okadar hos bırıydıkı ya ablam konusuyor hıc kesmeden dınlıyor sureklı guluyor :))) o tavrları sankı dr degıl de arkadasımız gıbı cok begendım bende basladım anlatmaya ve benıde dınledı muane olcak olan ben olmama ragmen .dr a acık acık erkek bebek ıstıyorum dedım ve bunun ıcın aldıgım takvıyelerı anlattım sustu dınledı sonra bana cok guzel cok bılınclı bır hastasın memnun oldum dedı o an aklma sızler geldınız yoksa nerden bılcem:)neyse catlamadan sonra gun asırı ılıskı dedı ve arkasından dogru ama erkek ıstıyordun ozaman tek ılıskı dedı yuzde 60 sansın artar dedı ve cok sasırdım ılk defa gıttıgım bır dr erkek cocuk ıcın tek ılıskı onerdı ve yum takıbını yabalım dıye kendısı soyledı ustelkte cok keyflı bır yuz ıfadesı vardı aklıma geldıkce gulesım gelıyor :)
p.tesi cagırdı cumaya kadar hergun gelceksın dedı mlım mılım takıp edıcem gerekırse ıgne yabarım ve 40.cı saat doldumu ılıskı olcak ama ayrıntılı konusuruz dedı.
benı sımdıden heyecan sardı herseyın hayırlısı

hay Allah razı olsun.. bu dualara çok ihtiyacım var.. inşaallah bu ay nasib eder Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere.......
aminnnn
Hayırlsı tatlım ıns dıledıgın gıbı olur
:)kızlar matematik'e bebeğin kemik yapısına göre erkeğe benziyor denmiş.
başka yere yazmış.
kesinleşirse bunu da bildim demektir:)
bir tane tutturamazsam susacam artık tahminde bulunmayacam söz
sevındım hakkında hayırlsı olsun ıns ne guzel br duygu darsı sana bana herkese ıns
içinemi doğdu nedir canım yaaa benide heycanlandırdın şimdi ağlıyasım geldi hamile olabileceğim düşüncesi bile insanı nasıl heycanlandırıyor bide gerçekse neler yaşarım kimbilir
cnm ns guzel haberlerını alırız ıns oglusun olur
tamam kızlar bu akşamda allem edip kallem etmem lazım..
gideyim ocağa keçi boynuzu atayım en iyisi.. taze kahvede aldırayım. sağolun içime heves geldi. yoksa biraz zordu o iş
hadı ıns muradın olur cnm

kızlar hcg değerim 32.7 2 günde 5 kat artmış hamileyimmmm
elara bana umut olduğun için sağol canım
cnm cokkkk sevındım rabbım dualarını kabul etsın ıns

cnm bır kac kere yazdım ama gormedın sanırım hem tebrık ederım hemde gecmıs olsun tez zamanda atlatırsınız ıns

eşimin iki kadındoğumcu arkadaşınada cinsiyet tayinini sordum ikiside tamamen şans dedi, galiba ilgi alanlarına girmiyordu heriflerin baksana bilenn biliyo, başka tanıdığım kadındoğumcununda 3 kızı var,oda oğlanı aramış ama kısmet...

kızlar benim bulantılarım başladı 2 gündür, 6+2 deyim, yavaş yavaş cetvelimide hazırlıyayım, lizacım banada yoğunlaşsana kız acuğ..

oğlak arkadaşım seninle regi günlerimiz aynı ve sen anladığım kadarıyla regine 56 gün kala evde test yapıp silik çizgi görmüştün.bende hamileysem eğer test yapsam çıkar..en iyisi yarın test alıyım yapıyım..akşam 6 da yapar sonucu yazarım ...

bende 5-6 gün kalası test yapmıştım gözükmedi, 2 gün geçince silik çigiyi gördüm,Allah gönlüne göre versin canım..sonuca çok kendini kaptırma bence..

aaa bende yapmıştım sarı tülbenti,eşimin tarafı getirmişti, bende örttüm işte anlamını bilmeden, tesadüfmüdür bilinmez, bizimde sarılık problemimiz hiç olmadı..:87:

nerdeydi bu dr bakırköyedemi ((

valla sevındım senın adına ıste her gerı kalan bı ısde hyr vardır derler ya bak rabbım buyuk ıns bu cabalarımız bosa gıtmeyecek...cnm hangı hastane dr adı ne banada sölermısın???

kızlar günaydın öncelikle yazayım dün gece ve bu sabah olmak üzere iki kere test yaptım ve sonuç negatif silik çizgi falanda yoktu bugün adetimin 33. günü beklenen adet günüm bugün geçen ay 33 gün sürdü bu ay kaç gün sürer bilmem bende adet düzzensizliği var sanırım hastalandıktan sonra hemen doktora gidicem

:)kızlar matematik'e bebeğin kemik yapısına göre erkeğe benziyor denmiş.
başka yere yazmış.
kesinleşirse bunu da bildim demektir:)
bir tane tutturamazsam susacam artık tahminde bulunmayacam söz

ya matematik nerelerrde bu topiğe hiç uğramıyor haber alamıyoruz

gönlüne göre bir doktor bulduğuna çok sevindim boncuk inşaAllah bebişinde gönlüne göre olur

ezel nerdesin yaptınmı testi????

geldim canım yukarıda yazdığım gibi sonuç negatif
hastalanmayı bekliyorum bitsinde hemen doktora gideyim istiyorum

ıyıdır cnm sen napıyon matamatıge sevındım kız .....amannnnnnnnn bızde gorurmuyuz o gunlerıkı acaba valla ıns darısı basımıza

aaaa haberim yoktu erkekmi ???? çok sevindim
inşallah göreceksin gamzeciğim bence doktoru bulmuşken başla sen
erteleme bir an önce uşak gelsun :))
ama ben kendim için hiç sanmıyorum ( olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…