bebek cinsiyet belirleme..

aaaa haberim yoktu erkekmi ???? çok sevindim
inşallah göreceksin gamzeciğim bence doktoru bulmuşken başla sen
erteleme bir an önce uşak gelsun :))
ama ben kendim için hiç sanmıyorum ( olsun

kız cnmmm neden öle dusunuyon ıns senınde olacak ıyı dusun ıyı olsun demı öle dusunme nolur bıdaha ....

ah ah uşagın gelecegı garantı olsa hemen baslayacamda:)))

ezelcım hadı gozun aydın ıns herseyı dener öle hamıs kalırsın cnmmmm

kkıız nasıl dua ediyorssun öyle herşeyi denersin diyosun kız bide ben yap yap olmuyormuş artık tüp bebek neyin varsa yapıyormuşum
bacım yöntemleri uygulayıp hamile kalırım diyorsun yani dimi yaw

kız askolsun yontemlerı uygulayıp dedım hanı sen bu ay olmasın felan dıyodunya oyuzdne dedımm bende yontemlerı uygulayıp olsun cnm dıyeeee

Son düzenleme:
kız askolsun yontemlerı uygulayıp dedım hanı sen bu ay olmasın felan dıyodunya oyuzdne dedımm bende yontemlerı uygulayıp olsun cnm dıyeeee

anam ben anladım da hani derler ya dua ederken dikkat edin vs.. diye bi kadın varmış Allah'a rabbim benim kalp gözümü aç diye dua etmeye başlamış bir kaç aya kalmamış açık kalp amilyatı olmuş onun gibi bişey

cnm haklısın ama amellerde nıyetlere goredır her zaman... neyse özur dılerım daha dıkkatlı olurum bundan sonra

Son düzenleme:
selam kızlar dün holter cihazını götürdüm ekstrasistol çıktı önemli bişi diil dedi üzülme stres yapma falan bebişte iyi şükür doktorum her gittiğimde başka bi cinsiyet sölüyo atıyo kafam dağılsın diye bu sefer kız dedi erkek istediğim için biraz burukluk oldu ben biraz bozulunca atıyom neslihan noldu niye bozuldun dedi bende kızım var insan bide erkek istiyo dedim ondan sora kendimi her ikisinede hazırlamam gerektiğini anladım sağlıklı olsun öenmli olan o.........allah herkesin gönlündekini versin hayırlı olanı versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…