bebek cinsiyet belirleme..

nasıl olsun zor bı tane canavar evde bı tanede yolda olunca zor oluyor tabı senın kızın kac yasındaydı cnm..

benim kızım 9 yaşında 3 e gidiyor saolsun az önce anne sen yat
ben evi süpüricem dedi toz almış amaaaa
şimdi kalkıp bende arkasından yapıcam kendince yapmış ama daha batırmış:))))):)

Saol canım cevabın için ne diyeyim artık hakkımızda hayırlısı olsun. Maden suyu da aklıma takıldı sence işe yarar mı? Geçen maden suyuna baktım üzerinde ph değeri yazmıyor. İçindeki minarellerden ötürü mü içmeliyiz çinko vs.. ve eşimize de mi içirmeliyiz? Asitli bir içecek olduğundan kafamı kurcaladı benim. Bir de su olarak önerebileceğin bir marka var mı?

Oğulları olan bir ablamız var demiştim kız bebek isteyen. Yumurtlamadan önce sık ilişki şansı artıyor diye bildiğimi söylemiştim. Test yapmış pozitif çıkmış. 2-3 haftalık çıkmış kan testinde. Bir de onun stresi bastı beni. Daha önce 12.14 ve 16 da ilişki deneyerek erkek bebek sahibi olmuşlar. Bakalım hayırlısıyla kız olur belki bende rahatlarım:)

Çok soru sormuşum valla kusura bakma

olsun kizzz beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldirsizde bebk sahibi olcaniz gizzz ne guzel sizin yeirnizde olmak icin neler vermezdimmmmmm

:80:
evt haklısın yokya bende çok kilo almadım 55 le hamiş kaldım şuan 52 veya 53 ümdür çok verdim(
ama sen süpersin şekerimm...

bak dengelı beslen ıne hamur ıslerı faoan yeme vıtamınlı seyler yeeee yuruyus yap kılo almassın bebgın alır canımm bır gun halıs kalırsam ben bu sekılde beslencem

boncuk hamismi kizlar yanlis duymadim dimiiiiiii
yok cnm ıns ama :)
kızlar doktorumla konuştum hcg değerimi de progesteronumu da normal buldu sorun yok dedi kahverengilerim 48 saat devam ederse haberim olsun progesteron başlayalım dedi 2 hafta sonra görüşelim dedi
cnm bak sana hersey ıyı olur demıstık oylede olcak senına dına sevındım ıns saglıklı bır oglun olur

saqol cnm evet oyle ama sureklı cayıyorum p.tes bıkere gıtsem gerısı gelıcek bılıyorum bakalım ıns sen nasılsın oglun nasıl ?

evet özellıkle kurunu cok tavsıye edıyorlar ama ben ıncır hıc sevmem ya

ee kızlar nasılsınız
gamzem cnm bende cok ozledım ama benım vınn yuzunden gıremıyorum adsl baglanınca ıns eskısı kadar aktıf olurum cunku vın cok yavas bır sayfa ıcın bır kac dk beklemem gerekıyor bende gırmıyorum usenıyorum
Elara cnm nasıl gectı gezınız kızınla sen ıns guzel vakıt gecırmıssınızdır opuyorum hepı:81:nızı daha sonra gorusuruz

:80:

bak dengelı beslen ıne hamur ıslerı faoan yeme vıtamınlı seyler yeeee yuruyus yap kılo almassın bebgın alır canımm bır gun halıs kalırsam ben bu sekılde beslencem

ben öyle yapmaya çalışıyorum ama eşim ne bulursa ağzıma tıkıyor:)
kilo alıyım diye ama canım acayip sebze yemekleri istiyor et türü şeylerden tiksindimmmm

sağol canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin

kızlar ben depresyona girdim galiba
napsam acaba bi arkadaşa sordum oda dediki tanga yı kafaana giy eşin depresyona girdiğini anlasın dedi
yapsammı acaba:)))))))))))))
o öyle yapmış eşide onu hemen tatile götürmüş
NE DERSİNİZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…