- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #22.981
Ben olmadığım zaman kaç sayfa yazıyorsunuz oku oku bitmiyor
ben geldiğimdede kimse olmuyor(
OOO kızlar gelmiş
sabah kimse yoktu uyuyordunuz dimi ?????
nasıl olsun zor bı tane canavar evde bı tanede yolda olunca zor oluyor tabı senın kızın kac yasındaydı cnm..
karbonat yada kabartma tozu aynı şeyy.sodyum bi karbonatdır aslındaa içerigi
sodyum bi karbonatta suda çözündügünde güçlü bi alkalii ortam oluştururr.
bu nedenle karbonat yada kabartma tozu suda iyice eritilmeli ve ondan sonra vajinal duş yapılmalıır.
yumurta akının phsı daha yüksek oluyor.9,5 filandı galiba.karbonatın ph sı en fazla 8 -8,5 oluyordu
vajinal duşu yapıp yapmayacagım daha belli degil.
slm fistiklarrrrrrr nassiniz bakemmmm
olsun kizzz beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldirsizde bebk sahibi olcaniz gizzz ne guzel sizin yeirnizde olmak icin neler vermezdimmmmmm
liza bi bana demedin :106:... benim için bişi hissetmediğini yazmışsın
o yüzden bende sormadım .. çünkü içinden ne geldiği önemli bu durumda
bende nötr
evt haklısın yokya bende çok kilo almadım 55 le hamiş kaldım şuan 52 veya 53 ümdür çok verdim(
ama sen süpersin şekerimm...
yok cnm ıns ama :)boncuk hamismi kizlar yanlis duymadim dimiiiiiii
cnm bak sana hersey ıyı olur demıstık oylede olcak senına dına sevındım ıns saglıklı bır oglun olurkızlar doktorumla konuştum hcg değerimi de progesteronumu da normal buldu sorun yok dedi kahverengilerim 48 saat devam ederse haberim olsun progesteron başlayalım dedi 2 hafta sonra görüşelim dedi
saqol cnm evet oyle ama sureklı cayıyorum p.tes bıkere gıtsem gerısı gelıcek bılıyorum bakalım ıns sen nasılsın oglun nasıl ?kızlar slm
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum çokkk sevindim..
BONCUK senin içinde hayırlı başlangıç
dilerim cnm dr un çok olumlu konuşmuş inşşşş..gönlündeki olur
oğluşlarımız yavaş yavaş gelmeye başlıyor:))
ELARA sen nasılsın cnm bayağdır giremedim ?
öpüyorum hepinizi EZELCİM senin içinde hakkında hayırlısı olsun gönlündekini RABBİM biran önce kucağına versin..
KARABİBER cnm erkek bebekler için çok gazlı oluyor diyolar doğrumu ?
canım teşekkürler bilgi için inşaAllah unutmazsam sorucam
ben geçen ay kuru incir yemiştim yumurtlamadan önce ve yumurtladığımı süper hissetmiştim şeffaf akıntım çok oldu bu ay yemedim ve yumurtladığımı hiç hissetmedim incir yumurtlamaya çok yardımcı gerçekten
benim kızım 9 yaşında 3 e gidiyor saolsun az önce anne sen yat
ben evi süpüricem dedi toz almış amaaaa
şimdi kalkıp bende arkasından yapıcam kendince yapmış ama daha batırmış:))))):)
bence sininki kız canım
benimkide bişeyler yapmak istiyor toz alıyor bi görmelisin :))
:80:
bak dengelı beslen ıne hamur ıslerı faoan yeme vıtamınlı seyler yeeee yuruyus yap kılo almassın bebgın alır canımm bır gun halıs kalırsam ben bu sekılde beslencem
sağol canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinyok cnm ıns ama :)
cnm bak sana hersey ıyı olur demıstık oylede olcak senına dına sevındım ıns saglıklı bır oglun olur
saqol cnm evet oyle ama sureklı cayıyorum p.tes bıkere gıtsem gerısı gelıcek bılıyorum bakalım ıns sen nasılsın oglun nasıl ?
evet özellıkle kurunu cok tavsıye edıyorlar ama ben ıncır hıc sevmem ya
ee kızlar nasılsınız
gamzem cnm bende cok ozledım ama benım vınn yuzunden gıremıyorum adsl baglanınca ıns eskısı kadar aktıf olurum cunku vın cok yavas bır sayfa ıcın bır kac dk beklemem gerekıyor bende gırmıyorum usenıyorum
Elara cnm nasıl gectı gezınız kızınla sen ıns guzel vakıt gecırmıssınızdır opuyorum hepı:81:nızı daha sonra gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?