bebek cinsiyet belirleme..

yooooooo ole yapma elini agzina la gezzzzz oazamn der ki evet benim hatiun ucmus ben onu tatile goturemmmm

selam kızlar ece sebzeyemi aşeriyon bende et türü şeylere...hele mangalda kebap dürüm ciğer iskender koklasam doyucam sanki okadar hele geçen et kavurduktan sonra kıtır kıtır parçaları kalır nasıl canım çekti bide lastik kokusu diyorum bi çeksem içime bi tuhaf bu hamileliğim hayatımda yemediğim kadar et yedim hiç tatlıya aşermedim kızımdada tatlıya ve meyveye aşerdim

benim zaten oldum olası tatlıyla aram yoktu şimdide hiç yok
ama aşırı kapuska pırasa falan istiyorum:))

kızıma hamileyken çok sebze meyve ve tatlı yedim bundada tam tersi et ve tuzlu şeyler ama her hamilelik bir olmuyo işte hatta kerevizi çok sevmm bir tencere kereviz yemeği yemiştim

sarrı tülbentii duydumm çok sağol canım ama bende yokk
bende sık sık sarı kıyafet giydirmeye ve emzirmeye çalışıyorumm

canım bizde sarı tülbent iyi gelir diye bilirdik benimde kızım doğduğunda sarılık olmuştu doktora giderken bile üstüne sarı tülbent örtmüştük doktor bana resmen bağırdı.sarı kesinlikle yasak dedi.güneş ışığı beyaz ışık,aydınlık ortam beyaz kıyafetler giyecek ve sık emzireceksin dedi kakasıyla atacak sarılığını dedi.yani tülbent yanlış canım.öğrendiğim kadarıyla.benimkini küvez gibi bişeye koydular 1 gün beyaz florasan ışık altına yatırdılar gözlerini kapatıp.doktoruna bir sor canım.yanlış bişey yapma bilmeden.

kızlar bu aralar fazla giremiyorum.kaynanamlar yine geldiler.mecburen kalıyolar bu aralar sık sık.tadilatları var evlerinde.biraz bizde biraz görümcemdeler.onlar varken değil pc açmak,tuvalete gidecek fırsatım olmuyo.yemek di çaydı meyveydi bilmem ne derken zaman geçiyo.çok şükür pek iyiyiz bikaç gündür,çok iyiler bu aralar,onlar iyi olunca bende iyi oluyom tabi.hep böyle olsalar ne güzel olur.geçen ailede bir gelinimizin oğlu oldu.ona gittik kaynanamla.kıza sordum çaktırmadan bizimkine.nasıl tutturdun kız oğlanı daha ilk seferde dedim aramız iyidir.kız dediki abla biz sizin gibi dalmıyoz hemen araştırdık azcık dedi 14.gün yapcan sağa yatcan 1 ay hergün muz yicen tuzlu fıstık yicen,bide ters duracan anla işte dedi.kız da daha 18 yaşında.içimden yuh dedim kendime küçücük kız bir ton şey öğrenmiş denemiş bide tutturmuş.ben daha bu yaşımda bunları yeni öğrendim diye.dönüşte kaynanamda dediki ayol delimi bunlar oğlan doğurmuş diye kasım kasım kasınıyolar.nolmuş yani çüküne tüy diksinler dedi.hayırlı olsun farketmez dedi.çok didişiriz kaynanayla ama bu konuyla ilgili hiç sorun olmadı Allah için şimdi haberi bile yok niyetimizden.3.doğursam şok olur kadın.Allah herkese gönlüne göre versin inşallah

Hemen morelini bozma canim o lekelenme tutunma kanamasida olabilir bence doktora sormakta fayda varhamileligin tadini cikarmaya basla bence herseyi kafaya takma ..................

Ben olmadığım zaman kaç sayfa yazıyorsunuz oku oku bitmiyor
ben geldiğimdede kimse olmuyor(

Aynen canim ya gecmisi okumaktan yazamiyorum gecmisi okuyana kadar topikte bir ben birde adsiz misafirler kaliyor ama bu haksizlik ya .......

benim kızım 9 yaşında 3 e gidiyor saolsun az önce anne sen yat
ben evi süpüricem dedi toz almış amaaaa
şimdi kalkıp bende arkasından yapıcam kendince yapmış ama daha batırmış:))))):)

Aman o benim 4 yasindaki kizimdada var ben evi süpürge yaparken kendi oyuncak süpürgesi ile evi süpürüyor parkeleri cizmis birde isim yoksa onlari cilalatma isi cikti az isim varmis gibi....

slm fistiklarrrrrrr nassiniz bakemmmm

Sen fistik derkene aynaya baktin galiba ne oldun bacim sen ya ben zorla 2 kilo verdim bu gidisle onuda alacam gibi hamile gibi herseye as erere oldum anam artik dizileri seyretmeye merak sardim sirf aksam yemeklerinde sofradaki menüye bakip acligimi gidermek icin ben yemege bakarak doydugumu hissederim de tabi sadece dietteyken.....

Bencede boncuk pazartesi git bu kadar yol almışken

Bacim ne oldu sana simdiye kadar bir dolu para verdin testlere simdi mucize ayagina geldi yapsammi yapmasammi diyon ne oluyor yoksa doktor buldugun icin hala soktamisin bir silkelen bakim hadi bakim kendine gel ve Pazartesi git doktora

o kıza helal olsun valla bu kadar zeka artık daha neler yapar

Valla bravo kiz yari yasimizda bilmedigi yok zamane cocugu, cocuk yaparsa böyle yapar iste

Aman yine yavasladi bir kelimeyi yazmak 1 dak. aliyor cikiyom artik.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…