bebek cinsiyet belirleme..

sağol canım bugün hcg 122 çıktı ve kahverengieler gitti
2 günde 4 kat artmış hcg allahıma şükür

tsk ederım kızlar ılgınız ıcın bakalım artık p.tesı ola hayrola dıyorum bu ay cok garıbım ama onu bılıyorum neyse oyle yanı bırde bu aralar masallah gelen gıden nete gelmeye vaktım olmuyor vallahı
Elara nerelerdesın cnm ?

ya senin kaynanan iyiymiş.
benim kaynanama ve görümcelerime çocuk yapmıyorum desem bana düşman olurlar.
zaten çocuk yapmıycam diye ödleri patlıyor.
ailelerimiz arasında kültür farklılığı olduğu için tabi. iki kızım bana yeter diyordum önceden.oyy bi bozuluyorlardı ki sorma.sanki geçmişlerine sövmüşüm gibi benizleri atıyordu.

oğlak geçenlerde yeşim salkım şöyle demişti kız çocukları sıkı sıkı tutnurlar anarahmine erkek çocukları tutunamıyorlarmış ana rahmine düşük tehlikesi olurmuş kanama olurmuş dedi çok kitap okurmuş biryerde rast gelmiş bu yazıya
sen bol bol dua et
bende bu aralar giemiyorum siteye
ancak okuyabiliyorum

Duam öncelikle sağlıklı olsun evlaDım bugün kızım hastalanDı bttik tükenDik valla en önemlisi sağlık

cnm bugun hafta sonu oyuzden ama kız ramazanda guzeldı sahura kadar konusmalar ya demı bazen aklıma gelıyo özluyom valla sen ben elara boncuk truf

evet gamzecim bende özlüyorum o sohbetleriii.turufu da özledimm cokta merak ediyorum bayadırda girmedii

maden suyu asitli bi içecek degil,alkalidir
soda asitli bi içecektir.
maden suuyu mineral bakımından zengindir ve dogaldır
sodaya ise meyve suyu+karbondioksit gazı vardır.o nednele asitlidir
sen ve eşin maden suyu içeceksiniz.beypazarı gibi.

baykal,saka,damla su kullanabilirisn

benim zaten oldum olası tatlıyla aram yoktu şimdide hiç yok
ama aşırı kapuska pırasa falan istiyorum:))

süper cnmm.saglıklı besleniyorsunn kendine kilo almıcannn cocukk beslencekkk.böle devam ettt

ben kızıma hamile iken çok et ve et ürünleri istedi canım..demek ki kız çocuk et, erkek çocuk sebze istetiyo..ama nette de tam tersi yazıyo..

ben kızıma hamileyken etten tiksinmiştim,cok meyve yiyordumm

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız ...

elaraaaaaaaa nerelerdesın bcmmmmm ???

buralardayım cnm ama yazmaya fırsatım olmuyır.eşim evdeydi 2 gündür.bugünde dışarı cıktık az önce geldikk

maşallahh cok sevindimmm

buralardayım cnmm.yarın gitcen doktora dimi.merakla bekliyoruz haberelriniii

ben bu sabah regi oldum..tam günümde oldum..neyse adet düzensizliğim yok en azından buna seviniyorum...aralık listesine ekleyebilirsiniz...24 aralık...

hayırlısı olsunnn.pes etmek yokkkk yola devammm
denem yaptıgındaa sölresin eklerim listeye tekrar

bence alakası yok kız yada erkek bebekle
ben ve bi kac arkadaşım kıza hamileykennn kanamamız ve düşük tehlikemiz oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu sabah regi oldum..tam günümde oldum..neyse adet düzensizliğim yok en azından buna seviniyorum...aralık listesine ekleyebilirsiniz...24 aralık...
cnm saqlık olsun ıns bu ay olur
Duam öncelikle sağlıklı olsun evlaDım bugün kızım hastalanDı bttik tükenDik valla en önemlisi sağlık
cok gecmıs olsun oyle tabıkı herzaman herseyın bası saglık

evet cnm gıdıcem bende gıremedım bugun denedım denedım gırmedı aksamları dahamı ıyı oluyor ne sıkıcı olmaya basladı valla net ısı bır duzelsede rahatlasam

Teşekkür ederim eleracım. Geçen oğulları olan ablamıza sordum saka su kullanıyorlarmış kaç senedir. Maden suyunu çok tüketiyorlar hatta herkes çay kahve içerken o maden suyunu içer. Ağzını arıyorum sürekli. Dikkat ettim zayıflamak için hergün 1-2 bardak yeşil çay tüketir hamileliklerinin öncesinde de zayıf hamile kalmak için bolca tüketmiş. Onun da etkisi olabilir gibi geldi.

Ben kara hindiba otu aldım çayını yapıp içiyorum. İnşallah bir faydasını görürüm etkili olur mu dersin:18:

ya kafama takıldı sımdı ben Özkaynak Soda Doğal Maden Suyu yazandan ıcıyorum hem soda yazıyor hem maden suyu uzerınde

Soda değil maden suyu tüketmeliyiz ama hem soda hem maden suyu ne oluyor anlamadım. Bu yazıyı buldum bir bak istersen canım.

SODA iCENLER DiKKAT!

SAĞLIK BAKANLIĞI'NIN RAPORU
Kıbrıs'ın sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle bazı Türk sodalarının ithalatını yasaklamasının ardından ortaya çıkardığımız ``Soda rezaleti''ne son noktayı Sağlık
Bakanlığı koydu.
Soda araştırmamızın ardından Sağlık Bakanlığı, halkın sağlığıyla oynayan maden suyu
üreticilerinin belirlenmesi için harekete geçmişti. Bakanlık, 80 ilin Valiliğine yazıyla talimat göndererek, Türkiyede üretim yapan 20 maden suyu ve sodasının kaynağından numune alınarak tahlillerinin yapılmasını istedi.
Ayrıca, bakanlığa bağlı ekipler de, piyasadan bu 20 maden suyu ve sodasından numuneler alarak, Halk Sağlığı Laboratuvarları ile İstanbul, İzmir ve Ankaradaki Hıfsıhsıhha merkezlerinde analizlerini yaptırdı. Bu 20 maden suyundan 16 sının analiz sonuçları belli oldu.
Hıfzıssıhha ve Halk Sağlığı Laboratuvarlarında gerek kaynağından alınan, gerekse piyasadan toplanan numunelerin yapılan analizlerin sonucunda, Sırma, Sarıkız, Efe, Beypazarı ve Özkaynakdan oluşan beş marka maden suyu ve sodasında nitrite rastlanmadı.
Uludağ marka maden suyunun analizlerinde ise kaynağından alınan numuneler temiz çıkarken,
piyasadan alınan numunelerinin birinde nitrit, diğerinde ise amonyak belirlendi.
Kızılay, Askoop Kızılcahamam, Salihli, Kınık, Şifa, Çınar, Kula, Yıldız, Çamlık ve Kuzuluk maden sularında ise nitrit tespit edildi. Karakoca, Çaldağ, Erzincan ve Gökova marka maden sularının analiz sonuçları ise henüz belli olmadı.
Türk Gıda Maddeleri Tüzüğüne göre maden sularının kesinlikle nitrit ve amonyak içermemesi gerekiyor. Ancak Dünya Sağlık Teşkilatı ve Tarım Teşkilatının gıda kodekslerine uygun olarak Tarım ve Köyişleri Bakanlığınca yeni bir kodeks hazırlanıyor.
Bu yeni kodekste maden suyu ve sodalarında 0.02 mg/lt oranında nitrite izin verilirken amonyağın yine hiç bulunmaması gerekiyor.
Hıfzıssıhha Laboratuvarlarının analiz ettiği ve sonuçları belli olan bu 16 maden suyu
arasında Tarım Bakanlığı Laboratuvarı'nda yaptırdığımız ve nitrit içerdiği tespit edilen 11 markadan 8 i de bulunuyor. Bu sekiz markadan Askoop Kızılcahamam, Kınık, Salihli, Kızılay ve Yıldız marka maden suyunda Hıfzıssıhha Laboratuvarları da nitrit tespit etti. Uludağın piyasada satılan şişelerinde nitrit ve amonyağa rastlanırken, Özkaynak ve Sarıkız maden suları temiz çıktı. Piyasada satılmasına ve yaptırdığımız analizler sonucunda nitritli çıkmasına rağmen Çelik marka maden sularının analizleri ise Hıfzıssıhha Labaratuvarlarında bu firmanın faliyette bulunmadığı gerekçesiyle yapılmadı.

kız sabah sabah öldürdün beni gülmekten adamı bide kaçırtırsak evden ne olacak bu karı kafayı yedi bana bişey yapmadan ben ufak ufak tozatayım diye

bak yöntem deneyip oğluşa hamile kalan birini daha bulduk inşaAllah bizde tuttururuz yanlız bu 14. gün herkezde tutmuyor o ayrı

kızlar hepinize günaydınlaaarrrr
hemen doktor maceramı anlatayım
cumartesi günü doktora gittim 5 aydır deniyoruz tutmadı dedim (burası yalan tabi ) neyse adet döngümün çok uzun sürdüğünü söyledim vs... sonra muhayneye geçtik ilk önce çatala yatırdı rahim ağzım a baktı hiçbir problem yok dedi sonra ultrason ince uzun bir alete prazervetif geçirdi jel sürdü ve cumburlop içeri yumurtalıkların temiz sorun yok dedi hamilelikte görünmüyor dedi kese falan görmedi ama yine kan tahlili istedi kan tahlili yaptırdım hcg sıfır çıktı adet söktürücü ilaç verdi adetinin 3. günü gel horman testi yapıcam dedi rahminde yumurtalıklarında sorun yok bide hormonlarına bakalım dedi ama adet söktürücü ilacı almadım kendi kendime adet olmak istiyorum kızlar yanlız bugün son satımın 36. günü hala adet olmadım ilacı alsamıydım bide 3. gününden ne kast ediyor yani mesela bu gece adet oldum diyelim yarın değil öbürsü gün mü doktora gitmem gerekiyor_?

hala hasta olmadınmı sen??
evet canım adet olduktan iki gün sonra yani 3.gün
bu kadar başlamışsın devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…