- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.021
Hemen morelini bozma canim o lekelenme tutunma kanamasida olabilir bence doktora sormakta fayda varhamileligin tadini cikarmaya basla bence herseyi kafaya takma ..................
Aynen canim ya gecmisi okumaktan yazamiyorum gecmisi okuyana kadar topikte bir ben birde adsiz misafirler kaliyor ama bu haksizlik ya .......
Aman o benim 4 yasindaki kizimdada var ben evi süpürge yaparken kendi oyuncak süpürgesi ile evi süpürüyor parkeleri cizmis birde isim yoksa onlari cilalatma isi cikti az isim varmis gibi....
Sen fistik derkene aynaya baktin galiba ne oldun bacim sen ya ben zorla 2 kilo verdim bu gidisle onuda alacam gibi hamile gibi herseye as erere oldum anam artik dizileri seyretmeye merak sardim sirf aksam yemeklerinde sofradaki menüye bakip acligimi gidermek icin ben yemege bakarak doydugumu hissederim de tabi sadece dietteyken.....
Bacim ne oldu sana simdiye kadar bir dolu para verdin testlere simdi mucize ayagina geldi yapsammi yapmasammi diyon ne oluyor yoksa doktor buldugun icin hala soktamisin bir silkelen bakim hadi bakim kendine gel ve Pazartesi git doktora
Valla bravo kiz yari yasimizda bilmedigi yok zamane cocugu, cocuk yaparsa böyle yapar iste
Aman yine yavasladi bir kelimeyi yazmak 1 dak. aliyor cikiyom artik.....
kızlar bu aralar fazla giremiyorum.kaynanamlar yine geldiler.mecburen kalıyolar bu aralar sık sık.tadilatları var evlerinde.biraz bizde biraz görümcemdeler.onlar varken değil pc açmak,tuvalete gidecek fırsatım olmuyo.yemek di çaydı meyveydi bilmem ne derken zaman geçiyo.çok şükür pek iyiyiz bikaç gündür,çok iyiler bu aralar,onlar iyi olunca bende iyi oluyom tabi.hep böyle olsalar ne güzel olur.geçen ailede bir gelinimizin oğlu oldu.ona gittik kaynanamla.kıza sordum çaktırmadan bizimkine.nasıl tutturdun kız oğlanı daha ilk seferde dedim aramız iyidir.kız dediki abla biz sizin gibi dalmıyoz hemen araştırdık azcık dedi 14.gün yapcan sağa yatcan 1 ay hergün muz yicen tuzlu fıstık yicen,bide ters duracan anla işte dedi.kız da daha 18 yaşında.içimden yuh dedim kendime küçücük kız bir ton şey öğrenmiş denemiş bide tutturmuş.ben daha bu yaşımda bunları yeni öğrendim diye.dönüşte kaynanamda dediki ayol delimi bunlar oğlan doğurmuş diye kasım kasım kasınıyolar.nolmuş yani çüküne tüy diksinler dedi.hayırlı olsun farketmez dedi.çok didişiriz kaynanayla ama bu konuyla ilgili hiç sorun olmadı Allah için şimdi haberi bile yok niyetimizden.3.doğursam şok olur kadın.Allah herkese gönlüne göre versin inşallah
sağol canım bugün hcg 122 çıktı ve kahverengieler gitti
2 günde 4 kat artmış hcg allahıma şükür
Iste bu güzel haber birde bebis oglan olursa hayirlisi ile degmeyin keyfimize
Duam öncelikle sağlıklı olsun evlaDım bugün kızım hastalanDı bttik tükenDik valla en önemlisi sağlıkoğlak geçenlerde yeşim salkım şöyle demişti kız çocukları sıkı sıkı tutnurlar anarahmine erkek çocukları tutunamıyorlarmış ana rahmine düşük tehlikesi olurmuş kanama olurmuş dedi çok kitap okurmuş biryerde rast gelmiş bu yazıya
sen bol bol dua et
bende bu aralar giemiyorum siteye
ancak okuyabiliyorum
cnm bugun hafta sonu oyuzden ama kız ramazanda guzeldı sahura kadar konusmalar ya demı bazen aklıma gelıyo özluyom valla sen ben elara boncuk truf
Saol canım cevabın için ne diyeyim artık hakkımızda hayırlısı olsun. Maden suyu da aklıma takıldı sence işe yarar mı? Geçen maden suyuna baktım üzerinde ph değeri yazmıyor. İçindeki minarellerden ötürü mü içmeliyiz çinko vs.. ve eşimize de mi içirmeliyiz? Asitli bir içecek olduğundan kafamı kurcaladı benim. Bir de su olarak önerebileceğin bir marka var mı?
Oğulları olan bir ablamız var demiştim kız bebek isteyen. Yumurtlamadan önce sık ilişki şansı artıyor diye bildiğimi söylemiştim. Test yapmış pozitif çıkmış. 2-3 haftalık çıkmış kan testinde. Bir de onun stresi bastı beni. Daha önce 12.14 ve 16 da ilişki deneyerek erkek bebek sahibi olmuşlar. Bakalım hayırlısıyla kız olur belki bende rahatlarım:)
Çok soru sormuşum valla kusura bakma
benim zaten oldum olası tatlıyla aram yoktu şimdide hiç yok
ama aşırı kapuska pırasa falan istiyorum:))
ben kızıma hamile iken çok et ve et ürünleri istedi canım..demek ki kız çocuk et, erkek çocuk sebze istetiyo..ama nette de tam tersi yazıyo..
hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız ...
elaraaaaaaaa nerelerdesın bcmmmmm ???
tsk ederım kızlar ılgınız ıcın bakalım artık p.tesı ola hayrola dıyorum bu ay cok garıbım ama onu bılıyorum neyse oyle yanı bırde bu aralar masallah gelen gıden nete gelmeye vaktım olmuyor vallahı
Elara nerelerdesın cnm ?
ben bu sabah regi oldum..tam günümde oldum..neyse adet düzensizliğim yok en azından buna seviniyorum...aralık listesine ekleyebilirsiniz...24 aralık...
oğlak geçenlerde yeşim salkım şöyle demişti kız çocukları sıkı sıkı tutnurlar anarahmine erkek çocukları tutunamıyorlarmış ana rahmine düşük tehlikesi olurmuş kanama olurmuş dedi çok kitap okurmuş biryerde rast gelmiş bu yazıya
sen bol bol dua et
bende bu aralar giemiyorum siteye
ancak okuyabiliyorum
cnm saqlık olsun ıns bu ay olurben bu sabah regi oldum..tam günümde oldum..neyse adet düzensizliğim yok en azından buna seviniyorum...aralık listesine ekleyebilirsiniz...24 aralık...
cok gecmıs olsun oyle tabıkı herzaman herseyın bası saglıkDuam öncelikle sağlıklı olsun evlaDım bugün kızım hastalanDı bttik tükenDik valla en önemlisi sağlık
süper cnmm.saglıklı besleniyorsunn kendine kilo almıcannn cocukk beslencekkk.böle devam ettt
ben kızıma hamileyken etten tiksinmiştim,cok meyve yiyordumm
buralardayım cnm ama yazmaya fırsatım olmuyır.eşim evdeydi 2 gündür.bugünde dışarı cıktık az önce geldikk
maşallahh cok sevindimmm
buralardayım cnmm.yarın gitcen doktora dimi.merakla bekliyoruz haberelriniii
maden suyu asitli bi içecek degil,alkalidir
soda asitli bi içecektir.
maden suuyu mineral bakımından zengindir ve dogaldır
sodaya ise meyve suyu+karbondioksit gazı vardır.o nednele asitlidir
sen ve eşin maden suyu içeceksiniz.beypazarı gibi.
baykal,saka,damla su kullanabilirisn
ya kafama takıldı sımdı ben Özkaynak Soda Doğal Maden Suyu yazandan ıcıyorum hem soda yazıyor hem maden suyu uzerınde
kızlar ben depresyona girdim galiba
napsam acaba bi arkadaşa sordum oda dediki tanga yı kafaana giy eşin depresyona girdiğini anlasın dedi
yapsammı acaba:)))))))))))))
o öyle yapmış eşide onu hemen tatile götürmüş
NE DERSİNİZZZ
kızlar bu aralar fazla giremiyorum.kaynanamlar yine geldiler.mecburen kalıyolar bu aralar sık sık.tadilatları var evlerinde.biraz bizde biraz görümcemdeler.onlar varken değil pc açmak,tuvalete gidecek fırsatım olmuyo.yemek di çaydı meyveydi bilmem ne derken zaman geçiyo.çok şükür pek iyiyiz bikaç gündür,çok iyiler bu aralar,onlar iyi olunca bende iyi oluyom tabi.hep böyle olsalar ne güzel olur.geçen ailede bir gelinimizin oğlu oldu.ona gittik kaynanamla.kıza sordum çaktırmadan bizimkine.nasıl tutturdun kız oğlanı daha ilk seferde dedim aramız iyidir.kız dediki abla biz sizin gibi dalmıyoz hemen araştırdık azcık dedi 14.gün yapcan sağa yatcan 1 ay hergün muz yicen tuzlu fıstık yicen,bide ters duracan anla işte dedi.kız da daha 18 yaşında.içimden yuh dedim kendime küçücük kız bir ton şey öğrenmiş denemiş bide tutturmuş.ben daha bu yaşımda bunları yeni öğrendim diye.dönüşte kaynanamda dediki ayol delimi bunlar oğlan doğurmuş diye kasım kasım kasınıyolar.nolmuş yani çüküne tüy diksinler dedi.hayırlı olsun farketmez dedi.çok didişiriz kaynanayla ama bu konuyla ilgili hiç sorun olmadı Allah için şimdi haberi bile yok niyetimizden.3.doğursam şok olur kadın.Allah herkese gönlüne göre versin inşallah
kızlar hepinize günaydınlaaarrrr
hemen doktor maceramı anlatayım
cumartesi günü doktora gittim 5 aydır deniyoruz tutmadı dedim (burası yalan tabi ) neyse adet döngümün çok uzun sürdüğünü söyledim vs... sonra muhayneye geçtik ilk önce çatala yatırdı rahim ağzım a baktı hiçbir problem yok dedi sonra ultrason ince uzun bir alete prazervetif geçirdi jel sürdü ve cumburlop içeri yumurtalıkların temiz sorun yok dedi hamilelikte görünmüyor dedi kese falan görmedi ama yine kan tahlili istedi kan tahlili yaptırdım hcg sıfır çıktı adet söktürücü ilaç verdi adetinin 3. günü gel horman testi yapıcam dedi rahminde yumurtalıklarında sorun yok bide hormonlarına bakalım dedi ama adet söktürücü ilacı almadım kendi kendime adet olmak istiyorum kızlar yanlız bugün son satımın 36. günü hala adet olmadım ilacı alsamıydım bide 3. gününden ne kast ediyor yani mesela bu gece adet oldum diyelim yarın değil öbürsü gün mü doktora gitmem gerekiyor_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?