- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.281
nasılsın gamze ??
geç döllenme olsaydı eğer dr görmezmiydi canım
hem sana ilaçta verdi adet olman için
kadının orgazm olması bu kadar etkilermi olayı yaw
herkese günaydınn
Elara direkt usg resmini koyuyorum ben
bebek için geç kalmışız gibi geldi bana ya daha küçük olması gerekmiyormuydu
ıyıdır cnm sen nasılsın
valla dun öldum yorgunlukda aksam 11 de uyumus kalmısım dun erkekn kalk bıde bugun yazılımız varmıs buyugun fende dersanede etut varmıs dedım gıtme ama dururmu anne ılla gıtcem hadı al onu gotur 4 de cıktık evden onu dersaneye ben mıgrosa gectım yakın arası allahtan ortancı 100 almıs hayat bılgısınden anne ödul olarak benı mcdanısa gotur ıyı tmm hadı senınde gonlun olsun onuda oraya goturdum bıraz orlarda dolastık aksam 8 de babamız aldı ama ayaklarımı hısetmıodum artık:)))
cocuklar buyudukce işler daha bı zorlasıyo kızlar sızın 1 tane de okadar olmuyodur rabbım gene guzel ve tatlı yorgunluklar versın ınsss
günaydın ... elara 7-8 istiyordu .. benim 8+6 .. olur heralde yagunaydın cnm senın kac aylık oldukı o kadar buyuk degıldı sanırım ama
gamzecim günaydın hoşgeldiiin nasılsın_?
doktor yumurtalıklarıma falan baktı ultrasonda gebelik görünmüyor dedi yumurtalıklarında temiz dedi yumurta falan görmedi hani çatlamamış vs.. sonra ilacı yazmadan öncede önce bir test yaptıralım her ihtimale karşı dedi yani ultrasonda kese görünmüyormuş ya küçükken onun için ama testte sonuç 0 çıktı
günaydın ... elara 7-8 istiyordu .. benim 8+6 .. olur heralde ya
gunaydın cnm sagol sende ıyısın ıns....
gec dollenme ultrosyonda cıkmıyo ama kan tahlılınde cıkardı bence......
gamzecim günaydın hoşgeldiiin nasılsın_?
doktor yumurtalıklarıma falan baktı ultrasonda gebelik görünmüyor dedi yumurtalıklarında temiz dedi yumurta falan görmedi hani çatlamamış vs.. sonra ilacı yazmadan öncede önce bir test yaptıralım her ihtimale karşı dedi yani ultrasonda kese görünmüyormuş ya küçükken onun için ama testte sonuç 0 çıktı
günaydın ... elara 7-8 istiyordu .. benim 8+6 .. olur heralde ya
tabiki canım ya 3 çocuk kolaymı
allah hepsine zihin açıklığı versin
4 te ne yapacan kız :)))
ama kızların her geçen gün büyüyor yardım ederler sana
geç kalmışız derken neyi kastettin ????
ne güzel gözüküyor ev yapmış kendine :))
verir canım inşallahamın cnm hepımızın evladlarına ınssss
valla 4.de napcam bılmıyom kız korkutma benı :)) zaten bı ara kafam esıyooo omrun hep bebelerle gectı yeter dıyo
amaaaaaaaaa gel gel gelelım gonlume söz gecmıyoooo rabbım verır ıns onunda kolaylıgını yaaaa
kız baktınmı nereye koydun asılmavıııııı
verir canım inşallah
eltimde 4. yaptı bahsetmiştim burda oğlu oldu
diyorki evlendim evleneli hiç normal çanta takamadım hep bebek çantasıyla ömrüm geçti diyor :86::86::86:
kadının orgazm olması bu kadar etkilermi olayı yaw
herkese günaydınn
Elara direkt usg resmini koyuyorum ben
bebek için geç kalmışız gibi geldi bana ya daha küçük olması gerekmiyormuydu
haklı vallaaaa aynennnnnn kız eltın 4.de bısey yaptımı acaba oglu olsun dıyeeeeee sordummmu bılmıyom amaaa
kız barız bo sekılde sola yapısmışş mvıcım oglus gelıyomu neeeee kızlar sızde bakın bakalım ya valla ben öle gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?