- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.401
Çok diledmm sarı oğlumm olsunn diye ALLAHTA dileğimii kabull etti şükürler olsunn amaa burda sarılıkk olduğumuzz içinn çokk sarııAyyy karbıber cnm yaaa masallah subhanallah rabbım nazarlardan korusun bı anda profılınde bı sarısın bebek resmıvardı ona benzettım cok guzel oglun rabbım kurban oldugum Allahım banada nasıp etsın ıns herkese
gunaydın kızlar nasılsınız
gamzecım umutcum ıns hepımızınde olur
asıl mavı kesenın solunda bence ıns gonlundekı olur
kız benim kocişte çok değişti
bazen insanların yanında abartıyor diyomki görmemişin oğlu olmuş dicekler yapma
banane milletten diyor
çok güzel kız bütün nazımı yapıyorum ohhhh sefam olsunn
zaten son 4 ay ne yaparsam kar:))))
Çok diledmm sarı oğlumm olsunn diye ALLAHTA dileğimii kabull etti şükürler olsunn amaa burda sarılıkk olduğumuzz içinn çokk sarıı
inşallahh canımm sizlerinde olurr birer pipilii
hepinizz içinn dua ettimm doğum anındaaa
Merhaba kızlar..
Haskena ismi sormuşsun cnm biz MUHAMMED DERDA düşünüyoruz büyük ihtimallae o olacak cnm..
GAMZECİM şimdi okudum cnm çokkkk geçmiş olsum orta kulak iltihabı zordur cnm çok dikkatli bakman lazım Allah kolaylık versin..
KARABİBERİM cnm oğlumuz çok tatlı Allah nazardan korusun inş.. sarılık için bol bol emzir cnm ben yerim onu..
ASİLMAVİ bencede erkek aynı benimki gibi yatıyor Allah gönlüne göre versin cnm..
inşallah benimde hayırlısıyla bi oğlum olsunda millet ne derse desin
eğer olursa zeten kocamın hiç şsansı yok elimden geldiği kadar nazlanacam :90:
kızımda en ufak bişey yapmamıştım cahillik işte :))
ben ne yapıyım kızlar benım 1 oglum var zaten 2. erkek bende kız olsaydı naz yapardım ama benım koca 2. erkek ıstıyordu zaten ya naz yapıcak zamanım bıle yok ogluma tuvalet egıtımı verıyorum ve cıldırcam off her sınırlenıncede ya ben neden doguruyorum cocuk bakmak bana göre deıl dıyorum...
halenn öyle canımm
eşimm halenn inanmışş değilll
şimdii bu bizimmi diyee seviyorr
tabii erkekk olduğuu içinn değill 8 yıl sonra bebek gelince ve yaşlarr biraz olgunlaşınca daha farklıı oluyor bebek bakmakk
eşimm o uyurkenn öyle onuu seyrediyorr
sanaa binlerce kez teşekkür ederimm banaa böyle tatlıı çocukk doğurduğunn içinn deyipp duruyorrr
tabii herkesinn çocuğuu kendineee çokk tatlıı görünürrr
karabiber oğlun çok sevimli yaa. rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin inşallah. bizleri de dualarında unutma cnm.
kızlar size örme battaniye gösteriyim beğenecekmisiniz buna başlamayı düşünüyorum
kıza da gider oğlanada
aslında benimde totom pek yemiyor amacanım güzelde bi dünya uğraşacaksın
hazırlarda artık çok güzel
tabiki bebeğime bişey yapmak istiyorum diyosan başka tabi :))
nazar boncuğu gibi
selam kızlar
bende 12 haftalık hamileyim ve en son 9 haftalıkken gittiğimde kızmı erkek mi belli değildi
şimdi çok merak ediyorum kızım mı oğlum mu olcak
2 hafta sonra gitcem kontrole,
söyler doktorum inşallah
11,5 aylık bir oğlum olduğu için gönlüm kızdan yana tabi :78:
şükür kavuşturanaslm kızlarr
maşalllahh bugün çenelerr düşmüşşşş
gecmişi gece okurr cevap yazarım
bugün hava cok güzel.sabah anneme kahvaltıya gittik kızımla,annemide aldık parka gittik az dolandıkk yeni geldikk
kızım uyudu bende mutfagı temizlicemm.off hiç bitmiyor işler ya:84:
slm kızlarr
maşalllahh bugün çenelerr düşmüşşşş
gecmişi gece okurr cevap yazarım
bugün hava cok güzel.sabah anneme kahvaltıya gittik kızımla,annemide aldık parka gittik az dolandıkk yeni geldikk
kızım uyudu bende mutfagı temizlicemm.off hiç bitmiyor işler ya:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?