- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.421
valla çok hızlısın ben demeden yazmış bileşölee üstükörü baktım gecmişee .
asilcimm maşallah bebegineeee
resmenn solaaa yakın duruyorrr:))) buna göre erkekkkk
bioriitmde de erkege yatkındıııı
hadii hayırlısı olsunnn.Allah gönlüne göre versin cnm
bugün çok konuştuk Elara :)))
valla çok hızlısın ben demeden yazmış bile
ayyy inş.
bizim gacularda hep erkek yorumu yaptı
nasıl dayanırım 2 ay daha
rusa hiç bakmadım çin erkekmakass ve tarak testindede erkek cıkmıştıı dimii
kıızınn olursa bütün tezleri cürütmüş olcannn
çin ve rus takviminde ne cıkıyor???
kolay gelsın gamzecımewet cnmbencede
kızlar temızlık yapıyom arada bakıyom sızeeee
cıksaydın cn senın ıcınde oglusun ıcınde degısıklık olurdu havalar soguycak buunlerın degerını bılmek lasımdoğru bende sabahtan beri plan yapıp vazgeçiyorum
çıkıyım diyorum sonra üstümü giymeye üşeniyorum elbise çorap uzun geliyor
eskiden bi kot bi badi yalla ama şimdi .....
hasneka cnm ben bunu bır arkadasımdan duymustum yabanlarında tutmus bende cok bekeledım o yuzden erkek bebek mevlutu ve gıttım kıblye donup dua ettım bende burdada belırtmstım ıns rabbım kabul ederBende burada oturup aglayayim bariBenim kaderimmi bu ah gurbet ah .....Gamzem burada mi baska yedemi okudum bilmiyorum ama 40 mevlüdü yapilan erkek bebegin mevlüdünde eger bebegi kucagina alip kibleye dönüp Rabbim banada erkek evlat ver diye dua edersen Rabbim duani geri cevirmezmis duymadiysan aklinda bulunsun eger gidersen yap duani....
Bacim ya sartlar uyarsa eger Rabbim banada bir erkek evlat verirse banada gelsene ne varki Bursadan Ist.gelecen Ist. Alamanya arasi 2 saatcik bekliyorum bak küserim yoksa
Canim senin yüzün o kadar güzelki ne giysen yakisir sana cekemeyenler catlasin
yakısmazmı yakısır tabıkı cnm bende dusunuyorum ama hazır degılım ya once kalben hazır olmak ıstıyorum asla keske demek ıstememkızlar ben tesettüre girsem bana yakışırmı sizce?
ben yemekyabmıyorum yaa ıyık o drdım yok ancak cok sıkılırsam belkıkızlar ne yemeği yapıcaksınız????
ahh ahh bende cok duyusalım buun ota bocuge aglıyorumnbr kızlar bugun sıkıcı bı gu gıbı gelıyor bana ya offf ıcım sıkılıyor..
ayyy cnm ıns oglusun senınledırrrrrrrsağ tarafımda müthiş ani batmalar var
hastalanacam galiba kzılar
kız benim kocişte çok değişti
bazen insanların yanında abartıyor diyomki görmemişin oğlu olmuş dicekler yapma
banane milletten diyor
çok güzel kız bütün nazımı yapıyorum ohhhh sefam olsunn
zaten son 4 ay ne yaparsam kar:))))
vallahı ece ve karabıber yazdılarını okurken dayanamadım aglamaya basladım cok etkılendım tsk ederım bızler ıcınde dua ettıgınız ıcın gunahamı gırıyorum ya cok ıstıyorum cokkkk herseyden cok babam ıcınÇok diledmm sarı oğlumm olsunn diye ALLAHTA dileğimii kabull etti şükürler olsunn amaa burda sarılıkk olduğumuzz içinn çokk sarıı
inşallahh canımm sizlerinde olurr birer pipilii
hepinizz içinn dua ettimm doğum anındaaa
benım oglum olsunda hıc bırsey yabmamaya razıyım ya :)bende kızımda hiiçbişey yapmamıştım
ama şimdi anasını ağlatıcam
yap kız sende yap
RABBİM en kısa zamanda oğluşlarınızzı kucağınıza versin inşş
ayyy alt alsıtırma ne sorundu ya sukurkı 2 ayda atlattım Allah kolaylık versın cnmben ne yapıyım kızlar benım 1 oglum var zaten 2. erkek bende kız olsaydı naz yapardım ama benım koca 2. erkek ıstıyordu zaten ya naz yapıcak zamanım bıle yok ogluma tuvalet egıtımı verıyorum ve cıldırcam off her sınırlenıncede ya ben neden doguruyorum cocuk bakmak bana göre deıl dıyorum...
guzelmıs bende cok begenıyorumkızlar size örme battaniye gösteriyim beğenecekmisiniz buna başlamayı düşünüyorum
kıza da gider oğlanada
hayırlısı olsun cnm rabbım gonlune gore verır ıns sag saglım kucagına alamayı nasıp etsın ınsselam kızlar
bende 12 haftalık hamileyim ve en son 9 haftalıkken gittiğimde kızmı erkek mi belli değildi
şimdi çok merak ediyorum kızım mı oğlum mu olcak
2 hafta sonra gitcem kontrole,
söyler doktorum inşallah
11,5 aylık bir oğlum olduğu için gönlüm kızdan yana tabi :78:
:))) evet bugun dokturmusler ıyı olmus ama ben cok duygusalım bugunslm kızlarr
maşalllahh bugün çenelerr düşmüşşşş
gecmişi gece okurr cevap yazarım
bugün hava cok güzel.sabah anneme kahvaltıya gittik kızımla,annemide aldık parka gittik az dolandıkk yeni geldikk
kızım uyudu bende mutfagı temizlicemm.off hiç bitmiyor işler ya:84:
benıme rkek cocuk ıcı bıortıde sansım 0 hıc yok cunku aylardır tutmuyor yum gunumle bıortım cın takvımıde oyle en a 5 6 ay beklemem lasım buna ragmen cok takılmıyorum onlara Allah buyukbende ekimi çin takvimine ayarlamıştım asil mavi tabi olsaydı eğer bide benim ekimde hem 1 yaş büyük hem 1 yaş küçük hemde bulunduğm yaş erkek gösteriyordu yani yaş konusunu riske atmamak için ama tutmadı işte
şu çin takvimi benim ne kızımda ne de oğlanda tutmadı kızlar çin takvimi beni reddediyor
çok olmuş geçmiş yaaa okuyamıyorum
Elara senden bır rıcam olcak delırdım ya cok zor bakıyorum gecmıse vs ınternetım yuzunden bu preseedı arastırdım bıraz hamılekalan cogu kısı tabıkı cınsıyet ıcın degıl hamıle kalamk ıcın kullanmıs ama cogunun oglu olmus yada olcak bunun ne alakası olabılır bu jelın yanı
bak soyle yazmıslar
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.
Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.
Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.
Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.
* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
cnm bı bakarmısın sen hos cınsıyet ıcın etkısı olmasada hamıle kalmak ıcın cok yararını goren var kalamayan arkadaslarıma yardımcı olur ıns ben bu ay kalamazsam sıparıs verebılırım
yakısmazmı cnm herkese yakısır rabbımın emrı cunkuu ınssss rabbım herkese nasıp ederrrkızlar ben tesettüre girsem bana yakışırmı sizce?
cnm sehrıye corbası kuru fasulye pılav ustu etkızlar ne yemeği yapıcaksınız????
oh ıyı ıyı masallah bıseycıgı kalmamıs bol bol emzır gecer cnmcanım ilk önce 15 çıkmıştı şimdii 10 olmuşşş
daha iyii canımmm
ay kızlar sagolun ıltıfatınız ıcın evde olunca yapıyosun cnm sende olsan evde sende yaparsın
kız yaparsın internetten bak adamı şaşırt
bende beceriksizim ece :90:
bak gamze bence güzel yemek yapıyordur
cnmmm cok sagol sende ölesın cnm temızlık utude kolay iş degıl yanıkesinlikle çok becerikli bence....
ay cnm aynne keske oglumuz olsunda mıllet ne derse desın ıns olacak umutcummmminşallah benimde hayırlısıyla bi oğlum olsunda millet ne derse desin
eğer olursa zeten kocamın hiç şsansı yok elimden geldiği kadar nazlanacam :90:
kızımda en ufak bişey yapmamıştım cahillik işte :))
oh ıyı yapmıssın cnm havaların kıymetını bılmek lazım aralıgın ortası kar gelıyomusss işler bıtermı yaaa ben 7 de kalktım hala bıtıremedım yemekler pısıyo sımdıde derslere oturacazslm kızlarr
maşalllahh bugün çenelerr düşmüşşşş
gecmişi gece okurr cevap yazarım
bugün hava cok güzel.sabah anneme kahvaltıya gittik kızımla,annemide aldık parka gittik az dolandıkk yeni geldikk
kızım uyudu bende mutfagı temizlicemm.off hiç bitmiyor işler ya:84:
cnm ınan okurken dedımkı amınnnnnnnnn ınsssssssssssss aynısıda arkadasıma nasıp et mevlam dıyede dua ettım cnm allah razı olsunnnnnnAsilim bencede erkek kuzun olacak insaAllah Rabbim saglikli ve hayirlisini versin ..... [C
Yaprakcigim müjdeli haberini bekliyoruz tabi öncelikli olan saglikli olmasi bebeginin....
Canim yazan arkadasin yazisinin alt bölümünde ""+isareti varya oraya tikliyorsun ve cevap bölümüne gelince alinti karsina cikiyorcok karisik oldu ama anladin sen...
Benim bir arkadasimdada vardi kist ve hamile kaldi dogumda kistlerde temizlenmisti bunlara kafayi takma sen o kadar cok saglik sorunu olupta hamile kalanlar var ...
Ay canim valla seni üzmek istemedim eminim esinle cok yakisan bir ciftsiniz ay ne desemki simdi
Allahim bu mucizenin adi GÖKTUG mu?Bayildim ben Rabbim bana ve tüm yol arkadaslarimada versin hepimizin kaderine yazsin insaAllah ben buna cok inaniyorum topigimizin ilk göz agrisi GÖKTUG umuz hepimize ugur getirecek bütün teyzeleri cok yakinda sevinecek insaAllah.....
Eger doktora gitmeseydin o kadar calismadan sonra hamile oldugundan süphelenebilirdik ama artik sanmiyorum ya stresten yada kullandigin bir ilactan olabilir bende gecen yil 45 gün aralikli adet olmustum hatta o ay korunmadigimdan hamilelikten süphelenmistim ya resmen gögüslerim sisti canim herseyi yemek istiyordu acayiptim yani hamile olduguma kendimi inandirmistim sonra doktora gittim ve hormonal bir problemim oldugunu söyledi sendede böyle olabilir canim hasta olunca 2.günü gidip bir hormon testi yaptir istersen....
Sen oglusu kucagina alinca bütün bu düsünceleri kafandan silersin korkarim hadi 3 kiz var 3 de oglan olsun diye tuturacan.....Rabbim en hayirlisindan en sagliklisindan sana ikiz oglan versin insaAllah....Bir tasla iki pipilin olur insaAllah.....
Süper evet gamzem söyle ne zaman yapacagini hepimiz o gün toplu senin icin dua edelim Rabbim kabul eder insaAllah.....
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin MUHAMMED DERDAmizi insaAllah isme bayildim bende Rabbim kaderime yazmissa eger bir erkek evladim olursa ikinci ismini MUHAMMED koyacagim Rabbimin izni ile tabi
Kizlar ben cikiyorum kizimi erken alacam yuvadan doktor termini var rutin kontrolu aksama ugrarim ......
Amin canim tesekkür ederim.Hadi hayirlisi canim insaAllah Rabbim bu defa yüzünü güldürür saglikli ve hayirli evlat diliyorum dualarim seninle
Elara tam gün kursa basladim ya eskisi kadar takilamiyorum internette...hoşgeldin selvi.nerelerdesin .
calışmalara başlamışsın hayırlı olsun.tez zamanda gelir bebegin inş.
oylemı cok uzuldumOğlu yok anne karnında aldırmışlar sanırım engelli doğacakmış
cnm ınan okurken dedımkı amınnnnnnnnn ınsssssssssssss aynısıda arkadasıma nasıp et mevlam dıyede dua ettım cnm allah razı olsunnnnnn
Arina cnm ben resımden bırsey anlamadım kesedekı konumu yokmu 7 haftalıkken fılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?