bebek cinsiyet belirleme..

valla çok hızlısın ben demeden yazmış bile
ayyy inş.
bizim gacularda hep erkek yorumu yaptı
nasıl dayanırım 2 ay daha

bugün çok konuştuk Elara :)))

ii halt etmişiniz,nasıl okucamm onca sayfayıı:))

valla çok hızlısın ben demeden yazmış bile
ayyy inş.
bizim gacularda hep erkek yorumu yaptı
nasıl dayanırım 2 ay daha

makass ve tarak testindede erkek cıkmıştıı dimii
kıızınn olursa bütün tezleri cürütmüş olcannn
çin ve rus takviminde ne cıkıyor???

yeni arkaaşlar gelmiş,hoşgelmişşşlerr
gece müsait oldugumda cevapp yazacammm sizeeee
şimdi cıkmam lazım işler beni bekliyorrr off offfff

Son düzenleyen: Moderatör:
şu çin takvimi benim ne kızımda ne de oğlanda tutmadı kızlar çin takvimi beni reddediyor
çok olmuş geçmiş yaaa okuyamıyorum

bende ekimi çin takvimine ayarlamıştım asil mavi tabi olsaydı eğer bide benim ekimde hem 1 yaş büyük hem 1 yaş küçük hemde bulunduğm yaş erkek gösteriyordu yani yaş konusunu riske atmamak için ama tutmadı işte

ewet cnmbencede
kızlar temızlık yapıyom arada bakıyom sızeeee
kolay gelsın gamzecım

doğru bende sabahtan beri plan yapıp vazgeçiyorum
çıkıyım diyorum sonra üstümü giymeye üşeniyorum elbise çorap uzun geliyor
eskiden bi kot bi badi yalla ama şimdi .....
cıksaydın cn senın ıcınde oglusun ıcınde degısıklık olurdu havalar soguycak buunlerın degerını bılmek lasım
hasneka cnm ben bunu bır arkadasımdan duymustum yabanlarında tutmus bende cok bekeledım o yuzden erkek bebek mevlutu ve gıttım kıblye donup dua ettım bende burdada belırtmstım ıns rabbım kabul eder
kızlar ben tesettüre girsem bana yakışırmı sizce?
yakısmazmı yakısır tabıkı cnm bende dusunuyorum ama hazır degılım ya once kalben hazır olmak ıstıyorum asla keske demek ıstemem
kızlar ne yemeği yapıcaksınız????
ben yemekyabmıyorum yaa ıyık o drdım yok ancak cok sıkılırsam belkı
nbr kızlar bugun sıkıcı bı gu gıbı gelıyor bana ya offf ıcım sıkılıyor..
ahh ahh bende cok duyusalım buun ota bocuge aglıyorum
sağ tarafımda müthiş ani batmalar var
hastalanacam galiba kzılar
ayyy cnm ıns oglusun senınledırrrrrrr

vallahı ece ve karabıber yazdılarını okurken dayanamadım aglamaya basladım cok etkılendım tsk ederım bızler ıcınde dua ettıgınız ıcın gunahamı gırıyorum ya cok ıstıyorum cokkkk herseyden cok babam ıcın neyse ben bugun muslukları kaamayacagım anlasılan
bende kızımda hiiçbişey yapmamıştım
ama şimdi anasını ağlatıcam
yap kız sende yap
RABBİM en kısa zamanda oğluşlarınızzı kucağınıza versin inşş
benım oglum olsunda hıc bırsey yabmamaya razıyım ya :)
ayyy alt alsıtırma ne sorundu ya sukurkı 2 ayda atlattım Allah kolaylık versın cnm
kızlar size örme battaniye gösteriyim beğenecekmisiniz buna başlamayı düşünüyorum
kıza da gider oğlanada
guzelmıs bende cok begenıyorum
hayırlısı olsun cnm rabbım gonlune gore verır ıns sag saglım kucagına alamayı nasıp etsın ıns
:))) evet bugun dokturmusler ıyı olmus ama ben cok duygusalım bugun
evden cıkmak ıstemedı cnm sen ıyı yabmıssın aksama gorusuruz madem :)
benıme rkek cocuk ıcı bıortıde sansım 0 hıc yok cunku aylardır tutmuyor yum gunumle bıortım cın takvımıde oyle en a 5 6 ay beklemem lasım buna ragmen cok takılmıyorum onlara Allah buyuk

şu çin takvimi benim ne kızımda ne de oğlanda tutmadı kızlar çin takvimi beni reddediyor
çok olmuş geçmiş yaaa okuyamıyorum

senın oglundamı var? ben bır kıın var sanıyordum Allah bagıslasın
bu arada aksam yazdıgım mesajıma cvp verırsen cok sevınırım sanırım gecmıste kaldı gormedın yenıden kopy yabıyorum cnm

oğlak cnm ınternette sayfalarda gezınırken gordum kafama takıldı belkı daha once yazmıssındır ben gormedım preseed kullanmıssın hamıle kalmadan once
demıssınkı
hayatım benim 2.de oldu yani preseedle 2.denediğim ay demek istedim ilki ekimdi 2.kasım ayı canım preseedle kaç kez ilişkiye girdim onu hatırlamıyorum çünkü biz her ilişkide kullandık canım

benım merak ettıgım su okudugum kadarıyla hamıle kalmayıda kolaylastırıyormus pekı sence bunun etkısı ne oldu sende ?cunku o baslıkta onu kullanmalarını tavsıye etmıssın
ıkıncı bır sorum olcak cnm yanlıs hatırlamıyorsam (hatırlıyorsam duzelt benı lutfen )ovulasyonda cıft cızgıden sonra sılıklesınce ılk ılıskı oldugunu ve akabınde bı kac kere daha oldugunu soylemıstın ama ovulasyon baslıgında daha oncesındede bırlıktelıklerın oldugunu yazmıssın baska bı yerdede cıft cızgıden hemen sonra denemelerın oldugunu yazmıssın
baska bıyerdede sayısın bılmedıgını yazmıssın :) yanı cnm tam acıklayıcı yazarsan daha ıyı olur yardımcı olmak adına cunku benım kafam karıstı:26:

kızlar buda gormeyenler varsa yardımcı olur belkı :)

kızlar ben tesettüre girsem bana yakışırmı sizce?
yakısmazmı cnm herkese yakısır rabbımın emrı cunkuu ınssss rabbım herkese nasıp ederrr
kızlar ne yemeği yapıcaksınız????
cnm sehrıye corbası kuru fasulye pılav ustu et
canım ilk önce 15 çıkmıştı şimdii 10 olmuşşş
daha iyii canımmm
oh ıyı ıyı masallah bıseycıgı kalmamıs bol bol emzır gecer cnm

kız yaparsın internetten bak adamı şaşırt
bende beceriksizim ece :90:
bak gamze bence güzel yemek yapıyordur
ay kızlar sagolun ıltıfatınız ıcın evde olunca yapıyosun cnm sende olsan evde sende yaparsın
kesinlikle çok becerikli bence....
cnmmm cok sagol sende ölesın cnm temızlık utude kolay iş degıl yanı
ay cnm aynne keske oglumuz olsunda mıllet ne derse desın ıns olacak umutcummmm

oh ıyı yapmıssın cnm havaların kıymetını bılmek lazım aralıgın ortası kar gelıyomusss işler bıtermı yaaa ben 7 de kalktım hala bıtıremedım yemekler pısıyo sımdıde derslere oturacaz

cnm ınan okurken dedımkı amınnnnnnnnn ınsssssssssssss aynısıda arkadasıma nasıp et mevlam dıyede dua ettım cnm allah razı olsunnnnnn

Iyi aksamlar kizlar.

Hadi hayirlisi canim insaAllah Rabbim bu defa yüzünü güldürür saglikli ve hayirli evlat diliyorum dualarim seninle
Amin canim tesekkür ederim.

hoşgeldin selvi.nerelerdesin .
calışmalara başlamışsın hayırlı olsun.tez zamanda gelir bebegin inş.
Elara tam gün kursa basladim ya eskisi kadar takilamiyorum internette...
Calismalara basladik bakalim :) ins. bu ay olur...

Oğlu yok anne karnında aldırmışlar sanırım engelli doğacakmış
oylemı cok uzuldum rabbım ıns yıne bır oglan nasıp eder ve sag saglım kucagına alırsın oglak
cnm ınan okurken dedımkı amınnnnnnnnn ınsssssssssssss aynısıda arkadasıma nasıp et mevlam dıyede dua ettım cnm allah razı olsunnnnnn

aminnnn mılyonlarca kez aminnnnnnn

Arina cnm ben resımden bırsey anlamadım kesedekı konumu yokmu 7 haftalıkken fılan

Canım valla bizim bu benim SAT'a göre 7+1 deki görüntüm; ama bebiş buyuna göre 6+5 idi. Bir dahaki randevum 18 Aralık'ta:)

Ama benim hep sol kasığım ağrıyor mesela. Benim bebiş biraz sağa yatık ve ortada duruyor:)

Kızlar uzun zamandır duydugum fakat bır turlu uygulamadıgım bırseyı bu ay ılıskı gununden bır saat once denıycem belkı cogunuz bılıyorsunuzdur
pırasayı kaynatıp buharına oturucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…