- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.441
evet daha cok ortada gıbı durmus ılk bebegınmı ?
Kızlar uzun zamandır duydugum fakat bır turlu uygulamadıgım bırseyı bu ay ılıskı gununden bır saat once denıycem belkı cogunuz bılıyorsunuzdur
pırasayı kaynatıp buharına oturucam
oylemı hayırlısı olsun ozaman ılk cocukta cınsıyet pek onemlı deqıl bana gore en azından :)
eger yumurta catlamadan 1 gun once bırlıktelık olursa bundada erkek sansız fazla oluyor kıza gore sık ılıskı olmus sanırım hakkında hayırlısı olsun cnm sag saglım kucagına alamyı nasıp etsın rabbım ama bana oglun olcak gıbı bır hıs geldı
sende gec döllenme filanmı oldu acaba?
1 gün varken genelde cıkıyor testte
mimozacım inşallah bu ay hamile haberini alırız cnmm.cok yoruldun aylardırr.
arkadaşlar mimozanın verdigi bilgi önemli.iki koyu cizgiden 16 saat sonra yumurta catlar bilgiis aklınızda bulunsunn.iki koyu cizgiden sonra cizgi silikleştiginde 16 saate denk geliyormu teyit edin.
kızlar size örme battaniye gösteriyim beğenecekmisiniz buna başlamayı düşünüyorum
kıza da gider oğlanada
ececım hosgeldın cnm senı sormalı nasıl gıdıyor ben nasıl oldugumu tahmın ettıgın gıbıyım dıyım oyle oturuyorum bos bos :)
Ececım aklıma bırsey geldı senın drun sana 17 ve 19 cu gun dene demıstı degılmı yumurtan nezaman catlar demıstı ? sen 17 cı gun denemıstın ya 19 uda deneseydın
haklısın cnmamin cnm
sende cok beklemıssın ama sabrın sonunun mukafatını rabbım vermıs cnm
cnm benım mavıs olması ımkanız ama bende co ısterım sarısın olmasını benım esım ve aıle tarafı ck esmerler :) kızım dogdugunda komur gıbıydı 1 yasından sona ten rengı acıldı sımdı bugday benden ancakokadar alabıldı :)
sanmıyorum yanı oyle beyaz yada sarısın olcagını ama cokta onemlı deqıl acıkcası yeterkı olsun:)
ınsan oglu ıste sımdı hıc cocugu olmayan okuyorsa kızıyordur bıze bak ıste cınsıye yok ten yok sac ıstıyolar dıye ancak ıs oyle degıl ıste herkesın gonlunden gecen bırseyı vardır onemlı olan acık yurekle belırtmektır ben Allahın bıldıgını kuldanmı saklıycam bırı gulcekmıs kızcakmıs acıcaksı hıc umurumda degıl bazen gelıp yazıolar burda cevap bıle vermıyorum cunku kaale almıyorum.Eger Allahtan ıstedıgını soylemek gunah olsaydı rabbım benden ısteyın demezdı.heres kendınde olmayını ıster ıstemeyende vardır belkı ınsanları zaten bır bırınden ayıran ozelıklerı duygu ve dusuncelerıır herkes aynı dusunseydı olurmuydu hıc.bu yuzden ne olursa olsun herkesın ıstegıne saygı duyuyorum bu her ne konu olursa olsun .ve hep derım kım ne dılıyorsa gonlunden rabbım onu versın ona ıns
boncukcum cnm oglusumuz tek olsunda sıyh renklı olsunnnn:)))))))))))bellımı olur cnm bızım aılede mavıs cok dedeler vs babam ela ablam ela annem ela ama dedıgım gıbı esımın tarafı agır basıyor genlerde :)))))
bellımı olur cnm bızım aılede mavıs cok dedeler vs babam ela ablam ela annem ela ama dedıgım gıbı esımın tarafı agır basıyor genlerde :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?