bebek cinsiyet belirleme..

kızlar yarın sabah yokum ben 11 gibi gelecem
kızı doktora götürecem
kalpten eco çektirecem
sürekli kafamda takılan soru bu çok koşunca kalbi duracak gibi oluyor nerdeyse , bebekkende ağladığında ağız keneraında morarma oluyodu
şimdide yüzmeye gidiyor nefeste problem yaşıyor
belki benimki vesvese ama aklımda kalsın istemiyorum yarın kalp ecosu çekilecek
dua edin inşallah sadece kuruntu yapmışımdır
yoksa gayet sağlıklı bi çocuk aslında

Valla resmini gördüklerimle aranda bi fark olsun dimi:)))
resim insanı cok etkiliyor.daha samimi geliyor bana resmini gördüklerimm
onlara yazarken sanki karşımda sohbet ediyormuşum gibi hissediyorum
diger arkadaşlarda benimle hemfikirdir diye düşünüyorum

haskenaaa senn üstüne alınma umutu gaza getiriyom şurdaa:)))

"Kızını döve döve öldürdü" iddiası

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 36 yaşındaki Ziya Özer, 9 yaşındaki kızı Emine Özer'i döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Arınca köyünde meydana gelen olayda iddiaya göre 4 kız çocuk sahibi olan baba Ziya Özer, bir süredir eşine 'erkek çocuk doğur' diye baskı ve şiddet uyguluyordu. Anne, 4 kızından ikisini yanına alarak memleketi Mardin'e gitti. Annesinden ve kardeşlerinden ayrı kalan Emine ise yemekten içmekten kesildi. Çocuğun bir şey yememesine öfkelenen Ziya Özer, Emine'yi dövmeye başladı. Yere düşen küçük Emine olay yerinde hayatını kaybetti. Kızının öldüğünü anlayınca 5 yaşındaki kızıyla evden ayrılan Özer, Basmane semtinde yaya olarak dolaşırken yakalandı.

gecmiş olsun.inş bişi cıkmaz

offfsss cok üzücü yaa

evet haklsın aslında
ama dediğim gibi özellikle yapmıyorum inanki
ayarlayacam söz
bende seni gamzeyi çok merak ediyorum

cnm kuruntu yapma bişey yoktur
şimdiki çocuklar çok hareketli yoruluyolar ondandır bence

Umut sende ekliii ececimmm
gördü o seni dİYE biliyomm

biz gamzeylee gıcıklık yaptık eklemedik onu listeye hehe

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benden de size bir bilgi...bebeğin erkek yada kız olmasının belirleyicisi erkektir. çünkü sperm xy krozomuna sahiptir. kadın xx....doğal olarak y sadece erkekten gelir....birde hızlı sperm erkek, yavaş olan kadın...yani yumurtlamadan 1 gün sonra yada aynı gece tutrasa erkek olur...ama yumurtalamadan önce birlikte olursanız yavaş ve vakur kız gelir:)))........sağ sol olayı mantıksız çünkü her ay bir yumurta var.....

tabi bu arada benim daha çocuğum yok tedaviyle olur inşallah....o yüzden çocuğunuz oluyorsa şükredin..bunu yanlış anlamayın ama bebeği olmayan yada bunun için çabalayanlara bu başlık o kadar gereksiz geliyor ki...Allah hepinize hayırlı evlat versin

verdigin bilgiyi burdaki herkezz ezbere biliyor emin ol.
ama senin bilmedigin cok şey var o nedenle bu konu sana gereksiz geliyor olabilir
insan olmayını isterrr.inşallahh en kısa zmanada bebegine kavuşursunn

yok cnm ya üzülmedim şaka yapıyorum
ben takılmam öle şeylere rahat ol bana her şakayı yapabilirsiniz:))

verdigin bilgiyi burdaki herkezz ezbere biliyor emin ol.
ama senin bilmedigin cok şey var o nedenle bu konu sana gereksiz geliyor olabilir
insan olmayını isterrr.inşallahh en kısa zmanada bebegine kavuşursunn

inşallah...ama okudupum kadarıyla sen gelen ve farklı konuşan herkezi azarlıyorsun...umarım gerçek hayattada böyle değilsindir....kalp kırmak yersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…