- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.741
kızlar şu keseden tahmin olayı hangi haftalardaydı
önce kesemizi görelim demi allahım üzme bizi bu defa rabbim sağlık ver kızıma ve bebeğime
haklısın cn
bende napıyım anca odevlerımız yaptık yemek felan ıste esımı beklıyom
massallah derzı senmı yapıyon su kalem derzzler var onlardanmı alıyonnn??? bende ıstıyom gecen tuzruhuyla anasını aglattımm
can parcam sen ne zaman gıdıyon drye ya fotosuna baksak valla senı cok merak edıyom cnm ınsssssss oglusun olurrrr
ewet cnm aynen bende hıc sevmıyorummm ıste gece porcoz doktum bazı yerler kalkdı esım kızdı ben yapmıycam bu sefer hallet dedı bende hıc yapmam esım sever o işerııı:)yok cnm kalem derzler cok cabuk bitiyormuşş.
filli boyanın silikonlu derzi var ,1 kg lık pakette satılıyor
ondan alıyorum wc yada banyo ,mutfaktaki ocagın yanındaki fayans sarardıkca önce por çöz döküp temizliyom sonra derz yapıyorumm
cok güzel oluyorr
en sinir oldugum şeydir derz aralarının sararmasıı
ben evimde heryeri yapmıştımm bi kac ay öncee.
inşALLAH canım doktora gitmeyi 1 ay daha düşünmüyom ne bilem gitsemmı gitmesemmi 10 haftalık oldum 1 ay sonra gitsem herşey kesinleşir içim daha rahat olur şimdi gitsem 1 ay geçmek bilmeyecek .böle beklemek daha iyi sanki.Rabbim sanada nasip eder inşALLAH
ıns cnm ınsss... Gercekden dogru bencede gıtmeeee bekle hersey netlessın öleee ya o stres benı cok urpertıyo zatennnnnn(
ay cok sukur cnm dun gece rahat bı uyuduk ıkı gun mahvettı bızıı antıbıyotık ıyı geldı devam edıyoz ılaclarınaaElaracım cetvel için çok teşk ederim bende tam içimden geçiyodu bizim niye yok die valla kalbimi okudun bende senin düdüklü tencereye verdiğin cvp bı okudum çok zeki kadınsın çok güldümm gamzecim kızın nasıl oldu
ay cok sukur cnm dun gece rahat bı uyuduk ıkı gun mahvettı bızıı antıbıyotık ıyı geldı devam edıyoz ılaclarınaa
kızlar varmı yorumlayabilcek olan elara çıkmış galiba
inşALLAH canım doktora gitmeyi 1 ay daha düşünmüyom ne bilem gitsemmı gitmesemmi 10 haftalık oldum 1 ay sonra gitsem herşey kesinleşir içim daha rahat olur şimdi gitsem 1 ay geçmek bilmeyecek .böle beklemek daha iyi sanki.Rabbim sanada nasip eder inşALLAH
elara benimde başım derzlerle acayip dertte kendim yaptım ama hiç güzel durmuyo sen nasıl yapıyosun bi anlatda bende söküp yeniden yapıyımyok cnm kalem derzler cok cabuk bitiyormuşş.
filli boyanın silikonlu derzi var ,1 kg lık pakette satılıyor
ondan alıyorum wc yada banyo ,mutfaktaki ocagın yanındaki fayans sarardıkca önce por çöz döküp temizliyom sonra derz yapıyorumm
cok güzel oluyorr
en sinir oldugum şeydir derz aralarının sararmasıı
ben evimde heryeri yapmıştımm bi kac ay öncee.
Elara düdüklü tencereyle çok güldürdün beni inan hala gülüyom lafı iii koymuşsun
Elaracım cetvel için çok teşk ederim bende tam içimden geçiyodu bizim niye yok die valla kalbimi okudun bende senin düdüklü tencereye verdiğin cvp bı okudum çok zeki kadınsın çok güldümm gamzecim kızın nasıl oldu
ay cok sukur cnm dun gece rahat bı uyuduk ıkı gun mahvettı bızıı antıbıyotık ıyı geldı devam edıyoz ılaclarınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?