bebek cinsiyet belirleme..

oglakk cnmm cok stres yapmaa.inşallah herşey yolunda gidecekk
sen bol bol dinle,ye iç yat keyfine bakkk
bu 3 ay cok önemli biliyorsunn
kese tahmininde 7-8 haftalık olamsı gerekiyorr

sen cok erken gidiyon doktora bence
şu aşamada tekrar kanda hcg ye baktırman yeterli.düzenli bi artış varsa sorun yok demektirr
5 haftalık bebek görünmezz şuann.gitsende bişi farketmicek yani
yerinde olsam 7 yada 8 haftalıkken gider bebegi görürdüm.kan tahlilillerinide yaptırırdımm

Son düzenleyen: Moderatör:

yok cnm kalem derzler cok cabuk bitiyormuşş.
filli boyanın silikonlu derzi var ,1 kg lık pakette satılıyor
ondan alıyorum wc yada banyo ,mutfaktaki ocagın yanındaki fayans sarardıkca önce por çöz döküp temizliyom sonra derz yapıyorumm
cok güzel oluyorr
en sinir oldugum şeydir derz aralarının sararmasıı
ben evimde heryeri yapmıştımm bi kac ay öncee.

can parcam sen ne zaman gıdıyon drye ya fotosuna baksak valla senı cok merak edıyom cnm ınsssssss oglusun olurrrr

inşALLAH canım doktora gitmeyi 1 ay daha düşünmüyom ne bilem gitsemmı gitmesemmi 10 haftalık oldum 1 ay sonra gitsem herşey kesinleşir içim daha rahat olur şimdi gitsem 1 ay geçmek bilmeyecek .böle beklemek daha iyi sanki.Rabbim sanada nasip eder inşALLAH

ewet cnm aynen bende hıc sevmıyorummm ıste gece porcoz doktum bazı yerler kalkdı esım kızdı ben yapmıycam bu sefer hallet dedı bende hıc yapmam esım sever o işerııı:)

ıns cnm ınsss... gercekden dogru bencede gıtmeeee bekle hersey netlessın öleee ya o stres benı cok urpertıyo zatennnnnn(

Elaracım cetvel için çok teşk ederim bende tam içimden geçiyodu bizim niye yok die valla kalbimi okudun bende senin düdüklü tencereye verdiğin cvp bı okudum çok zeki kadınsın çok güldümm gamzecim kızın nasıl oldu

ay cok sukur cnm dun gece rahat bı uyuduk ıkı gun mahvettı bızıı antıbıyotık ıyı geldı devam edıyoz ılaclarınaa

elara rica etsem benm bebeğime de tahminde bulunabilirmisin
sat 6 ekim
benm doğm tarihim 14.11.1985
eşim 15.09.1977
bunlarda biotirimde lazım oludo galba
yanlışmı hatırlıorum yoksa:26:

Can parçam ikili test var yalnız okadar geç kalma bence bende şuan 12. haftadayım haftaya yapcak testleri ve cinsiyetinide sölerim dedi okadar beklemene gerek yok

elara benimde başım derzlerle acayip dertte kendim yaptım ama hiç güzel durmuyo sen nasıl yapıyosun bi anlatda bende söküp yeniden yapıyım

kızlar ben saçımı boyadım ama dr aradım
çok kötü hissediyorum dedim ama 3 aya kadar kesin yasak demişti
ben boyattığımda 4 aylıktı tamam dedi
ama bitkisel boya olsun dedi
bende bitkisel boyada istediğim renk olmuyor dedim azcukk kimyasal atalım dedim
güldü:yapacak bişey yok sen takmışsın kafana dedi az bişey kimyasal atabilirsin dedi..:18:
şimdi korkuttunuz benii

Elara düdüklü tencereyle çok güldürdün beni inan hala gülüyom lafı iii koymuşsun

seni güldürdügüme sevindimmm cnmm:81:

rica ederim cnm cok güzel olmuş gercektenn.

ay cok sukur cnm dun gece rahat bı uyuduk ıkı gun mahvettı bızıı antıbıyotık ıyı geldı devam edıyoz ılaclarınaa

ayy hep aklımda unutuyordum sormayı gamzeeeee
kızının ii olmasına sevindim cnmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…