bebek cinsiyet belirleme..

Facebook'a HoÅŸ Geldin

kızlar tüm anne ve anne adaylarımızı facebook sayfamıza bekleriz.

Bilgili ve deneyimli annelerimiz ve anne adaylarımızın paylaşımları sayfamızda sizleri bekliyor
Bir çok konuda bilgi edinebilirsiniz ve merak ettiklerinizi sayfamızda sorup cevap alabilirsiniz.

GEBELER VE ANNELER

inşallah...ama okudupum kadarıyla sen gelen ve farklı konuşan herkezi azarlıyorsun...umarım gerçek hayattada böyle değilsindir....kalp kırmak yersiz

cok ilginc...hem bu sayfa sana gereksiz geliyor hemdeee 2300 sayfadaki tartışmalarımı takip edip onları baz alıyorsunn.
bakış açın ne kadarr ters.burda neysem gercek hayattada öleyim.bundanda gocunmuyorum.
ben rol yapamamm bana ters gelenn insanların hadlerini bildiririm
sen sanalda farklısın galiba.ama dikkat et kişiliginle çatışma

haddimi bildirmek ah ahhh.....Allah sana yardım etsin...amin

kesim yeni yaptırdım boya filan geçenlerde yaptırdım
koca beğenmiyor deyip daha bi depresyona soktun saol:)))
o kısmı aklıma gelmemişti(((((5:

Kızlar hamileyken saç kestirip boya yaptırıyomusunuz ben diğerlerinde yaptırmadım hiç batıl inanç belki ama o yüzden diplerde geldi kendimi iğrenç hissediyorum

edut
bide benim bir arkadaşım var 10 senedir tedavi falan ama malesef hamile kalamıyor?gene de erkek isterim demeyi ihmal etmiyor.sebep:kendilerinin erkek kardeşi olmamış.bazı kötü şeyler anneden kızına miras kalıyor

haddimi bildirmek ah ahhh.....Allah sana yardım etsin...amin

evet üstüme yoktur had bildirmekte.merak ediyorsan buyurrr

:)) çok felsefik konuştun elaracım

sagol şekerimm:)))

Kızlar hamileyken saç kestirip boya yaptırıyomusunuz ben diğerlerinde yaptırmadım hiç batıl inanç belki ama o yüzden diplerde geldi kendimi iğrenç hissediyorum

cnm bizim gelin kuaför.gecenlerde sölemişti bi hamile bi müşterisi sac boyatmı ve cocuguu karnında ölmüşş.boyayla alakalı oldugu düşünülmüş
boyada cok kimyasal var.bence boyatmamak lazım.

sende beğendin yani bunu:))) vala tencere kapakmış bu topik

evet bu topikte tencere kapagız ve cok ii anlaşıyoruzz
ama arada düdüklü tencereler cıkıyorr onlarr sadecee ötüp ötüpp gidiyorlar sayfadannnn puhahahaha

Kız aynı valla popom büyümeye karnımda yaygınlaşmaya başladı 3. kız geliyo diyorum bazende yok yok bu farklı diyorum hayırlısı seninki %90 belli değişmez bence aklına kötü getirme iyi düşün iyi olsun

slm elaraaaaa napıyon gene dengesızler gelmıssssssss buryaaa neyse raabbım herkesın kalbınce versın...

rabbım hıc olmayanlarada versın ılk basda zaten bızse olanın degısıgını ıstıyoruz ah bı bunu anlayabılseler herkesı kendı cektıgı sıkıntıyı bılır bıde böle dusune bılselerrrr

naber kızlar bende haftaya doktorumdan randevu aldım ama haftay kadar nasıl sabredicem acaba bir ara başka bir doktora giderim dayanamam

Eşimi bekliyorum gamzecim.sen napıyonn bittimi temizlikk
ben yine derzze taktım.mutfagın fayanslarını yaptımm az bişi kaldıı

sayfada ayda bir Aksiyon illakii oluyor cnmm.alışmadıkmı artık:)))
ama böleee ekşınlardaaa en güzell sözzz neydiii
"İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR" :86:

kızlar şu keseden tahmin olayı hangi haftalardaydı
önce kesemizi görelim demi allahım üzme bizi bu defa rabbim sağlık ver kızıma ve bebeğime

haklısın cn

bende napıyım anca odevlerımız yaptık yemek felan ıste esımı beklıyom

massallah derzı senmı yapıyon su kalem derzzler var onlardanmı alıyonnn??? bende ıstıyom gecen tuzruhuyla anasını aglattımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…