bebek cinsiyet belirleme..

hadi hayırlısı cnm bakalımm.. bence olacak inanıyorumm
saqol tatlım ıns kısmet :)
sanda gunaydın bu arada
sağol canım
hadi bakalım hayırlısı artık inşallah olur bu ay
doktorda yumurta öncesi kızı onaylıyor yani ozaman
cnm zaten bu bılımsel bır gercek dusunsene erkek olan sperm hızlı fakat kısa omurlu kız olansa yavas ancak uzun omurlu
dıyelım catlamadan 2 gun once bırlıktelık oldu hızlı olan erkek kostu yumetafında beklemeye basladı kız ıse daha yolda :))
ancak erkegın omru azdı ve öldü :) uzun yasayan kızlar geldıgınde zaten spermelerın 72 saat ysadıın dusunursek yumurta catladıgında hazır ve nazırbeklıyor olucaklar
bazı drlar neden kabul etmıyorlar bılmıyorum ama bu kadar mantıklı bırseyın kabul edılememesı akıl alıcı degıl bence.)
tabı bırde bılımden onemlısı Allah var hıc bırsey yuzde 100 deqıl
ben bunları yabınca oglum olcak dıyemıyorum cunku bılıyorumkı ne yazmıssa yaradan o olucak ancak ne ıcın yabıyorum yınede sonradan acaba deneseymısım dememek kendımı uzmemek ıcın dusunsene eger benım kızım olursa ya ben heseyı yabtım dıycem namzlarımı dualarımı dıyelerımı takvıyelerımı ve cok ıstedım buna ragmen olmadı demekkı kaderımde b vardı dıyıp kabullenmem daha kolay olucak

elera benim kese de tutmadı .çin takvimi de tutmadı.keseye güvenmiştim.sinamın ki sağdaydı onunku tutmuş oldu.benim ki değişir mi elif hanım çok hızlı baktı yanılmış olabilir mi?
canım nasılsın. inan çok isterim doktorunun yanılmış olmasını. bir link vermiştim baktın mı hiç. cinsiyet organları birbirine çok benziyor. peki bu doktorlar 12. haftalarda nasıl ve neye bakarak tahmin yapıyorlar anlamadım ben. önce sağlıklı hayırlı ömürlü olsun bebişlerimiz. Ama Allah neyi dilediyse o oluyor.
kızlar günaydddııınnnn umutçum nerdesin gene mi işe ggeç kaldın yoksam
sinam günaydın nasılsın bebiş nasıl
ezelcim iyiyim canım. bebiş çok iyi. tekmeler havada uçuşuyor hehe. çarşamba kontrolüm var inşallah iyi geçer. sen neler yapıyorsun. inşallah senin de güzel haberlerini alırız.

hadi hayırlısı cnm bakalımm.. bence olacak inanıyorumm

boncuk ilişkiye girmeden önce bendeki duayı oku cnm unutmaa
sendekı dua neydı cnm
ececım ben oyle cok dua okuyorumkıı dusun ılıskıye gırmeden once dualarım 1 saat suruyor :)
esıme dıyorumkı bu aksam deneme var tamam ozaman dıyor dur dıyorum bengıdp bı namaz kılıp gelıyım bı gelıyorum uyumus kadırıyorum dıyorkı masallah saat tır beklıyorum heheheheh :)ben onuda okurum sen ver

bende sana çok katılıyorum
aynen valla

ececim bana okuduğun duayı özelden yollayabilirmisin cnm? ne zaman okumak gerekiyor? benim önümüzdeki hafta çalışma olacak. nasıl okuyacağımı ayrıntılı olarak yazarsan sevinirim. birde kağıtlara muhammed yazıp içilecek demiştin . bunu hamile kaldıktan sonra yapıcaz değilmi ? çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim cnm.

cnm bendeki erkek bebek duası işte...
tatlım bende yok yollarmısın bana sana zahmet
Boncuk deneme ne zaman

cnmbugun benım 16.cı qun cıftcızgım dun basladı sılıklesmesını beklıyorum buyuk ıhtımal yarın sılıklesır denem 17 .cı gun yada 19.cu gun yada her ıkıı bakıcaz :) buna gore 1 gunum var yada 3 gunum cnm.)))

kızlar kağıtta yazılı birazda uzun
göderirim ama uzun sürer bekleyin
yada akşama rahat rahat atarı
aslında ben burda yayınlamıştım
ama atarım olmassa bekleyin
kağıtları hamiş kaldığını öğrendiğin ilk günden itibaren yutucaksın cnm

yanlız benım akıntı yumurtlamadan once baslıyor ve catlama olmadan bıtıyor adet olcagum gune kadar kuru oluyorum boyle olan varmı ıcınızde
cogu kısı akıntının oldugu gun catlama olmus olur dıyor hanı su parmak arası uzayan yumurta kıvamında o benım her ay 13.cu gun gelıyor cok dıkkat ettım
bırde bakın kafama ne takıldı ben gecen ay tukuruk testınde 13 .cu gun otları gordum ogun akıntımda geldı zaten neyse kalktım ovulasyon testı yabtım cızft cızgı yoktu 15.cı gun cıktı zaten bılımsel olarakda 30 gunde bır oldugum ıcın 14 dusersek 17 cı gunde catlmama olması lasım pekı bu nedır ?

ececım cnm sımdı yorma kendını uygun oldugunda atarsın benım yarınaksam denemem var beklerımyanı ehehehe
ben sımdılık kacıyorum kızlar utum var onları yabıcam opuyoruz sızlerı gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…