- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.841
hayırlı cumalar kızlar
umutcum kızının iyi olmasına sevindim..
saqol tatlım ıns kısmet :)hadi hayırlısı cnm bakalımm.. bence olacak inanıyorumm
cnm zaten bu bılımsel bır gercek dusunsene erkek olan sperm hızlı fakat kısa omurlu kız olansa yavas ancak uzun omurlusağol canım
hadi bakalım hayırlısı artık inşallah olur bu ay
doktorda yumurta öncesi kızı onaylıyor yani ozaman
canım nasılsın. inan çok isterim doktorunun yanılmış olmasını. bir link vermiştim baktın mı hiç. cinsiyet organları birbirine çok benziyor. peki bu doktorlar 12. haftalarda nasıl ve neye bakarak tahmin yapıyorlar anlamadım ben. önce sağlıklı hayırlı ömürlü olsun bebişlerimiz. Ama Allah neyi dilediyse o oluyor.elera benim kese de tutmadı .çin takvimi de tutmadı.keseye güvenmiştim.sinamın ki sağdaydı onunku tutmuş oldu.benim ki değişir mi elif hanım çok hızlı baktı yanılmış olabilir mi?
ezelcim iyiyim canım. bebiş çok iyi. tekmeler havada uçuşuyor hehe. çarşamba kontrolüm var inşallah iyi geçer. sen neler yapıyorsun. inşallah senin de güzel haberlerini alırız.kızlar günaydddııınnnn umutçum nerdesin gene mi işe ggeç kaldın yoksam
sinam günaydın nasılsın bebiş nasıl
hadi hayırlısı cnm bakalımm.. bence olacak inanıyorumm
sendekı dua neydı cnmboncuk ilişkiye girmeden önce bendeki duayı oku cnm unutmaa
saqol tatlım ıns kısmet :)
sanda gunaydın bu arada
cnm zaten bu bılımsel bır gercek dusunsene erkek olan sperm hızlı fakat kısa omurlu kız olansa yavas ancak uzun omurlu
dıyelım catlamadan 2 gun once bırlıktelık oldu hızlı olan erkek kostu yumetafında beklemeye basladı kız ıse daha yolda :))
ancak erkegın omru azdı ve öldü :) uzun yasayan kızlar geldıgınde zaten spermelerın 72 saat ysadıın dusunursek yumurta catladıgında hazır ve nazırbeklıyor olucaklar
bazı drlar neden kabul etmıyorlar bılmıyorum ama bu kadar mantıklı bırseyın kabul edılememesı akıl alıcı degıl bence.)
tabı bırde bılımden onemlısı Allah var hıc bırsey yuzde 100 deqıl
ben bunları yabınca oglum olcak dıyemıyorum cunku bılıyorumkı ne yazmıssa yaradan o olucak ancak ne ıcın yabıyorum yınede sonradan acaba deneseymısım dememek kendımı uzmemek ıcın dusunsene eger benım kızım olursa ya ben heseyı yabtım dıycem namzlarımı dualarımı dıyelerımı takvıyelerımı ve cok ıstedım buna ragmen olmadı demekkı kaderımde b vardı dıyıp kabullenmem daha kolay olucak
tatlım bende yok yollarmısın bana sana zahmetcnm bendeki erkek bebek duası işte...
Boncuk deneme ne zaman
yarın akşam 17 mi cnmececım cnm sımdı yorma kendını uygun oldugunda atarsın benım yarınaksam denemem var beklerımyanı ehehehe
ben sımdılık kacıyorum kızlar utum var onları yabıcam opuyoruz sızlerı gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?