bebek cinsiyet belirleme..

o an eşinin senın hakkında düşüncelerini bilmek isterdim resmen pişti olmuşsun elaracım

yok elara kısmete ben kız olsun istiyorum eeeee sen baktın bioritime önümüzdeki günler hep erkek oyüzden
beklemedeyim anlayacağın ama 28 ve 29 kasımda olanlar tutarsa bilemem tabi herşeyden önce kısmet ama erkek günlerini görünce korktum galiba

akropol ü araştırdım.benim diğer hastalığım da var ya eski dotorum müberra hanımı buldum.o da senin amaliyatını yapan reyhan hanıma git evvelini biliyor rahat edersin dedi ayın 15 inde ona gideceğim.etlik doğum evinde muyene özel olacak .bakalım hayırlısı inşallah.seninkinde yanılmış mıydı.öyle birşey hatırladım.

amma olmuş yaw
ama herkes çok geç öğrenmiş

bende sizle dün olan komik bişi paylaşayım
ve burdaki ağır toplar utansın diomuşum
dün kaynanam doktora gitmiş
hamileyim düşüncesiyle ama menapoz başlagıcıymış
evde de test yapmış zaten
ve ben 2 yıllık evliyim onun bi kaç daha endişesi
olmuştu gebelik yönünde
ben ne tepki vereceğimi sapıttım
ya gebe çıkaydı ... sinir krizi geçirirdim heralde benimle
sidik yarışır gibi bana denk getirmesi

ogluna hamile kaldıgın tarihleri haatırlıyorsan onada bakalım??

elif hanımdan önceki doktorlar erkek demişti.18.haftada elif hanım kız demiştii.Ama bakarkenn öle cok acele bakmadıı

elara tam hatırlamıyorum ama son adet tarihim 19 temmuz 1999 oğlumun doğum tarihi 29-04 2000 bakabilirmisin

kızlar birşey sorayım size unutmadan kız çocuk için meryem duası okuyun deniyor deneyen veya bilgisi olan varmı

:))))) kaynanan baya aktif desenee.maşallahh vallaa

gunaydın kızlar
okadar alıtnıyabtım cevapladım baglantım koptu allahım yaaaa :
umutcum kızının ıyı olmasına sevındım cnm ıyı yabtın aklında kalmadı en azından
elara cnm cıft cızgı cıkınca 3 sattte bır kontrol edıp sılıklestıgı ılk 12 saat ıcınde denemek ıstıyorum sımdıye kadar hep cft cızgı gordugum gunler denedım malum benım 3 4 gun bile surebılıyor o cıft cızgıler demekkı esımın spermınde yada bende bılemıyorum bır sorun varkı catlayana kadar yasamıyor spermer ve dollenme olmuyor .
dr bana 13 14 15 kız gunun dedı 16 yumutlama gunu dedı 17 19 erkek gunu sanırım 17 de yumurtan catlamıs olcak demek ıstedı aklıma ececımın dru geldı onunkıde boyle bırsey soylemıstı o 17 sı denedı cok sukurkı oldu.Belkı bende 17 ve 19 u degerlendırırım bılemıyorum yanı hıc bırsey dusunup sımdıden strese gırek ıstemıyorum kendımı rahat bıraktım oluruna bıraktım ne zaman olursa artık o yuzden no stres :)
bu ay esımde bende takvıyelere basladık , her aksam 4 kasık kecıboynuzu pekmezı verıyorum bu aydan nedense daha umıtlıyım 1 aydır guatr ılacıda kullanıyorum belkı oda bır nevı duzeldıyse olabılır.cunku dr o engel olabılır demıstı.
yanlız emın oldugum bırsey var ıns adet olmam olursam onumuzdekı ay oldugum gunden baslıycam yumurta takıbı yabtırmaya okadarcık ıste :))))

Son düzenleme:

hadi hayırlısı cnm bakalımm.. bence olacak inanıyorumm

kızlar birşey sorayım size unutmadan kız çocuk için meryem duası okuyun deniyor deneyen veya bilgisi olan varmı

bende duydum nekadar dogru bılemıyorum meryem suresı kız cocuk ıcın yusuf suresıde erkek cocuk ıcındı
ben daha once okudum yusuf suresını hamıle kalamadım ama olsun kalırsam yıne okurum herhalde

sağol canım
hadi bakalım hayırlısı artık inşallah olur bu ay
doktorda yumurta öncesi kızı onaylıyor yani ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…