- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #23.861
ecee hangi duaymışo??benim sana gönderdiklerimmi
SİNAM CANIM ÇOK SAĞOL BENDE İYİYİM AMİN İNŞAaLLAH ÖNCE HAMİLE OLDUĞUMU SONRA OĞLUŞ OLDUĞUNU ÖĞRENİRİZezelcim iyiyim canım. bebiş çok iyi. tekmeler havada uçuşuyor hehe. çarşamba kontrolüm var inşallah iyi geçer. sen neler yapıyorsun. inşallah senin de güzel haberlerini alırız.
ezel sen hastalandın mı canım,var mı bir gelişme?
kızlar birşey sorayım size unutmadan kız çocuk için meryem duası okuyun deniyor deneyen veya bilgisi olan varmı
sendekı dua neydı cnm
ececım ben oyle cok dua okuyorumkıı dusun ılıskıye gırmeden once dualarım 1 saat suruyor :)
esıme dıyorumkı bu aksam deneme var tamam ozaman dıyor dur dıyorum bengıdp bı namaz kılıp gelıyım bı gelıyorum uyumus kadırıyorum dıyorkı masallah saat tır beklıyorum heheheheh :)ben onuda okurum sen ver
yanlız benım akıntı yumurtlamadan once baslıyor ve catlama olmadan bıtıyor adet olcagum gune kadar kuru oluyorum boyle olan varmı ıcınızde
cogu kısı akıntının oldugu gun catlama olmus olur dıyor hanı su parmak arası uzayan yumurta kıvamında o benım her ay 13.cu gun gelıyor cok dıkkat ettım
bırde bakın kafama ne takıldı ben gecen ay tukuruk testınde 13 .cu gun otları gordum ogun akıntımda geldı zaten neyse kalktım ovulasyon testı yabtım cızft cızgı yoktu 15.cı gun cıktı zaten bılımsel olarakda 30 gunde bır oldugum ıcın 14 dusersek 17 cı gunde catlmama olması lasım pekı bu nedır ?
arkadaşlar neden ben son yazılanları göremiyorum hep sil baştan bakmam gerekiyor yardım ederminiz
yolladımm gamzeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?