bebek cinsiyet belirleme..

o zaman denemeden sonra okumak lazım. yani daha hamile kalıp kalmadığını bilmeden okumaya başlanacak değil mi ? ama yazılı kağıtlar hamile kaldığını öğrenince yutulacak hehalde , doğru anlamışmıyım ?

ezelcim iyiyim canım. bebiş çok iyi. tekmeler havada uçuşuyor hehe. çarşamba kontrolüm var inşallah iyi geçer. sen neler yapıyorsun. inşallah senin de güzel haberlerini alırız.
SİNAM CANIM ÇOK SAĞOL BENDE İYİYİM AMİN İNŞAaLLAH ÖNCE HAMİLE OLDUĞUMU SONRA OĞLUŞ OLDUĞUNU ÖĞRENİRİZ
ezel sen hastalandın mı canım,var mı bir gelişme?

CANIM YOK DAHA HASTALANMADIM VALLAH HAMİLEMİYİM NEYİM GEÇEN HAFTA KAN TAHLİLİNDE NEGATİF ÇIKMASA HAMİLEYİM DİCEM AMA EĞER HAMİLE OLSAM HCG 0 ÇIKMAZDI HERALDE

Son düzenleme:
elara oğlum için baktınmı birde çin takvimi bana bu aylara kız diyor aaaaaaaayyyyyyyyy iyice kafam karıştı benim ya

zaten 10 yıllık sipral çıktıktan sonra hemen hamile kalmakta zor gerçi ekimde çıkartım ama öffffffff çenem düştü yine karmaşık oldum yine ben

kızlar birşey sorayım size unutmadan kız çocuk için meryem duası okuyun deniyor deneyen veya bilgisi olan varmı

evet bende duydumm.sende oku bol bol dua et cnm

Allah dualarını kabul etsin cnm

boncuk yumurtlama günleri 4 gündür
birinci gün başlar akıntılar ve giderek artar.akıntının rengi şeffaftır ve sünebilir
en son gün yani yumurtanın catladıgı gün akıntı daha öncekilerden daha yogun ve yapışkan gelir rengide daha öncekiler gibi şeffaf degildirr,hafif sarımtıraktırr
resmen yumurta akı gibidir eline aldıgında.o kadar yogun yanii
ertesi gün kupkuru olursunn.ve adet gününe kadar kuruluk devam ederr
bazı kişilerde adet zamanı akıntı olur ama bende olmuyorr.sendede olmuyormuşş galiba

arkadaşlar neden ben son yazılanları göremiyorum hep sil baştan bakmam gerekiyor yardım ederminiz

yukarda kontrol paneli var oraya gir
hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye tıkla
aşagı tarafta .
Konu Görünüm Şekli: Normal - Eski Mesajlar önce Normal - Yeni Mesajlar önce
üstteki yazıyı sececeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…