- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.561
hani sen burda erken yumurtlamadan şüphe etmişsin yayok canım hamile olamam bayağı bi kanama rengi
ve ilk günlerim yoğun geçer öyle oldu
bişey olmaz yani
ama aklıma şu geldi erken yumurtlama olayım dahada erken olabilirmi bu ay
işte ben de şakayı sonra böyle bağlayayım dedimbak bana söylediğine bak zaten bunalımdayım bennnnn
evet erken yumurtlamadır ne demek arkadaşım anlamadımki
ezel sen bu ay denicenmi?
aaa hadı hayırlısı cnm ıns kaca aldınn eczanelerde varmı artıkkk...yapda hemen yaz valla ılk olcan onla cınsıyet ogrenen sıtedeeSlm kızlar biraz vaktim vardı bi bakıyım dedim nasılsınız kızlar şu 10 haftada cinsiyet belirleyen alet varya sipariş verdim akşama gelicek bakalım nolcak hayırlısı haber veririm soranlar olmuştu kullanan varmı diye akşama inş.
Slm kızlar biraz vaktim vardı bi bakıyım dedim nasılsınız kızlar şu 10 haftada cinsiyet belirleyen alet varya sipariş verdim akşama gelicek bakalım nolcak hayırlısı haber veririm soranlar olmuştu kullanan varmı diye akşama inş.
aaa hadı hayırlısı cnm ıns kaca aldınn eczanelerde varmı artıkkk...yapda hemen yaz valla ılk olcan onla cınsıyet ogrenen sıtedee
ne sabırsız kadınlarız dimi yaa hadi hayırlısı bakalım inşaallah gönlündekidir canım yaaa
Elara denicem ama tarihini bilmiyorum ovülasyon testi ile takip edicem
bide sen stevia tatlandırıcı aldın mı aldıysan hangi siteden aldın canım bu eczaonlineda 20 tl sence uygun mu ayrıca kargo ücretide vardır tabi
elara mercimekli-tavuklu bulgur pilavı demişsin ya.benim onunla ilgili bi anım var.kaynanam yapmıştı ben yiyemedim o gün aç kaldım.zaten bütün iştahımı kaçırdılar bide iştahlı iştahlı yiyorlar karı koca bööö
boncuk inşallah hamilesindir be güzelim.
serenettaya da ben kız hissetmiştim 14.50de randevusu varmış bakalım tutturacammı?hayırlısı...
Slm kızlar biraz vaktim vardı bi bakıyım dedim nasılsınız kızlar şu 10 haftada cinsiyet belirleyen alet varya sipariş verdim akşama gelicek bakalım nolcak hayırlısı haber veririm soranlar olmuştu kullanan varmı diye akşama inş.
kızlar ben bugün regli oldum cok mutluyum:)
ilk kez 28 günde oldum yani
inşallah bu düzen devam ederrr
sagol cnmm.seninde düzene girer inş
senin cetvel yalnış galiba.yenisini yapsana
cin gibi kadınsınn yaparsınn sen:)
Lilypie - Trying to Conceive 21 to 37 day cycle ticker scene selection burdan bi dene .olmazsa yardım ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?