bebek cinsiyet belirleme..

yok canım hamile olamam bayağı bi kanama rengi
ve ilk günlerim yoğun geçer öyle oldu
bişey olmaz yani
ama aklıma şu geldi erken yumurtlama olayım dahada erken olabilirmi bu ay
hani sen burda erken yumurtlamadan şüphe etmişsin ya
bak bana söylediğine bak zaten bunalımdayım bennnnn
evet erken yumurtlamadır ne demek arkadaşım anlamadımki
işte ben de şakayı sonra böyle bağlayayım dedim

elara mercimekli-tavuklu bulgur pilavı demişsin ya.benim onunla ilgili bi anım var.kaynanam yapmıştı ben yiyemedim o gün aç kaldım.zaten bütün iştahımı kaçırdılar bide iştahlı iştahlı yiyorlar karı koca bööö
boncuk inşallah hamilesindir be güzelim.
serenettaya da ben kız hissetmiştim 14.50de randevusu varmış bakalım tutturacammı?hayırlısı...

Slm kızlar biraz vaktim vardı bi bakıyım dedim nasılsınız kızlar şu 10 haftada cinsiyet belirleyen alet varya sipariş verdim akşama gelicek bakalım nolcak hayırlısı haber veririm soranlar olmuştu kullanan varmı diye akşama inş.

aaa hadı hayırlısı cnm ıns kaca aldınn eczanelerde varmı artıkkk...yapda hemen yaz valla ılk olcan onla cınsıyet ogrenen sıtedee

ne sabırsız kadınlarız dimi yaa hadi hayırlısı bakalım inşaallah gönlündekidir canım yaaa

aaa hadı hayırlısı cnm ıns kaca aldınn eczanelerde varmı artıkkk...yapda hemen yaz valla ılk olcan onla cınsıyet ogrenen sıtedee

eczanelerde yok gamzecim ama istediğin zaman getiriyolar akşama kadar gelcek işte benimkisi 90 a aldımbakalım güvenilir bi yöntemmi bilmiyoruz ama doktor tecrübeside varya bende oda benzetti inanabilirim yani kız çıkarsa yarın doktordayım tabi hayırlısı

ben nisan ayında iherbden sipariş vercem.gecen verdigim siparişte stokta yoktuu
fiyatı 6 dolar.100 paket var içinde.

:))) senin kaynana yapmayı becerememiştirr cnm:)
ben cidden güzel yaparımmm.yeşil mercimegi sevmeyenler bile bu pilava bayılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

aa cok merak ettim şimdiiii
cnm yapar yapmazzz bekliyorzz haberiniii
inşallahhh erkekk cıkar sonucu

kızlar doktordan geldim tam 3 defa ultrasona yat gez geri yat yaptı pozisyon yakalayamadığı için ense kalınlığı ölçmek için.öncelikle bebiş çok iyi sağlıklı dedi.sonra cinsiyete bir fazlalık var ama net bişey diyemem dedi.sonra bebişle uğraşırken ultrasonda hadi be oğlum bir poz ver bana dedi...bakalım hayırlısı dualarla olacak inşallah bu işhepimizin gönlündekini nasip etsin Rabbim inşallah.....

yapraaak akşam ana haberlerde mi izledin yoksa:)
acayip reklam gazı verdiler bu ürüne.
hadi hayırlısı bakalım sitede ilk deneyen mi olacan nedir?
sonuç istediğimiz gibi olur inşallah canım
zaten doktorda ümit vermişti.netleşsin ya çok merak ediyorum ben bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…