bebek cinsiyet belirleme..

cnm onlarda alıstılar zaten benım bu ıstegıme az cok anluyolar yanı

bişey olmaz
artık kızları kocaman oldu yardım ederler ona

bestembenım cok .gecmıs olsun nasıl oldu kızınnn
gamze cnm hosgeldın ecey bende merak edıyorum facedede yok ya

cnm ben adet duzenlıyıcı ıle 30 gunde bır reglı gormeye baslamıstım normalde en fazla 34 gunde bır gruyordum ılacı bıraktım bu ay.30 gunu baza aırsak 17 cı gun yumurtlamam lazımdı ama ben 19 da en koyu cızgıyı gordum 19+14=33 gun sonra reglı olmam lasım erken yumurtlama olsaydıdaha erken olması gerekmezmıydı cnm

kız napıyım son cabalarım oldu oldu olmadı bu sevgımle ıstegımle sehıt olurum heraldee rabbımden gelene razıyım

olacak inşallah
olmazsada olmaz canım ya ne yapalım
mevlam verirse alacağız
ama sen gerçekten çok istiyosun inşallah olacak bu sefer
eğer olmazsa çok üzüleceksin ama bunu biliyorum

ayrıca adetten hemen sonra bende yumurtladım ama ılıskı olmadıgı ıcın hamıle kalma ımkansız benım suanda gunluk bır ılıskım var oncesı yok yanı
kızlar ben cıkıyım opuyorum hepınızı ıslerımı bıtırıyımutum cokkkkkkkk

olacak inşallah
olmazsada olmaz canım ya ne yapalım
mevlam verirse alacağız
ama sen gerçekten çok istiyosun inşallah olacak bu sefer
eğer olmazsa çok üzüleceksin ama bunu biliyorum
cnm elbette uzulurum ama bıde söle dusunuyom rabbım kızıda erkegıde veren o hıc vermyen kullarıda var bıde kendımı o kulların yerıne koyup yınede hamd edıyorummm

cnm merak etmee erkekler biz boşalana kadar zaten zor tutuyorlar kendilerini.kasılmalara olup bittikten sonra isteselerde boşalamazlar,nerde ölee erkekkk hahah
ayrıca o kasılma süreleri öle tahmin ettigin gibi kısa degil.
aslında erkek bebek için kadın ve erkegin aynı anda boşalması tavsiye ediliyor.ama bunu ayarlamak zor oldugundann kadının önce boşalmasıda öneriliyorr

Umut ve Ezelin sohbetinden vazgecip spora bile gidemiyom kiz ne diyonuz siz adamdan sonra orgazm olsak bebislerde disari cikmazmi kafami karistiriyonuz kiz
hahahhaha buda farklı bi bakış acısı:)))
erkek boşalıyor spermler içri dogru kacarkenn kadın orgazm oluyor ve tüm spremler kadının menisiyle dışarı cıkıyor:)))
haskenacım kadın boşaldıgında hani akıntı geliyor ya.işte o akıntı spermler için cok öenmli
o akıntı sayesinde yumurtaya ulaşıyorlar.bu akıntı onların daha iyi yüzmelerini,hareketini ve uzun süre yaşamalarını saglıyor

Suya limon sıkmak iyi fikirmiş. Bu stevya eczanelerde de var mıdır acaba? Saol canım yararlı bilgiler için.
stevia yüksek alkali içerikli bi bitki ve onun tatlandırıcısı nette satılıyor
googleden stevia fiyatı diye yazarsan cıkar.
yeşil cayına filanda ilave edebilirisn.

elaraaaaaa bu benım ph testım geldım cnm ama ekranda 6 .87 yazıyo suraklı neden anlamadım 0 olması lazım degılmı sence valla ben bısey anlamadım

gamze denemek için bardaga suyu koy ph sını ölcsene cnm.bu aradahayırlı olsun phölcerinn

Canim ben firinda soslu balik yapacam yanina patates hasliyacam, kirmizi lahana salatasi ve brokoli hasliycam benim kiz bayiliyor bu menüme her hafta bir defa mutlaka yaparim

menü süpermiş nammm nammmmmm

elara cıktınmıııııııııııı yaaa ben geldım sen gıt oldumuuuu:))))))))))9

kızıma bişiler yediriyordum cnm.şimdi kayyu izliyorr

ohh afiyet olsun cnm
kızartmadaki yag bagırsakları cok güzel calıştırırrrr
sendekide bundan olmuş olabilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…