- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.521
kızlar aylardan sonra dun ılk defa kızartma yapıp yogurtladım dedım ne olursa olsun yıyecem valla ama bagırsaklarımı bır bozdu anlatamamm yaaaaa sızce nedenkııı unutmus vucudum sut ve urunlerını dıyom kendımcee
cnm onlarda alıstılar zaten benım bu ıstegıme az cok anluyolar yanıbravo gamze ne dıyım sana ben ya 3 cocuk bıde 4 dusunuyorsun ınan oglum kafamdan ınmıyor senın bu cocuk ıstegını hayranlıkla ızlıyorum cnmm ınsallah gönlune gore olur ya bıde 3 kızdan sonra erkek olursa kızlar bunalıma gırmezler ınsallah gamzecım cok dıkkatlı olmalısın..
sen aylardır hiç yoğurt yemiyomusun ??
bravo gamze ne dıyım sana ben ya 3 cocuk bıde 4 dusunuyorsun ınan oglum kafamdan ınmıyor senın bu cocuk ıstegını hayranlıkla ızlıyorum cnmm ınsallah gönlune gore olur ya bıde 3 kızdan sonra erkek olursa kızlar bunalıma gırmezler ınsallah gamzecım cok dıkkatlı olmalısın..
yok vallaaaaaaaa yemıyodumm genede yememeye dıkat edecemmmm(((((((
sana brvoooo:81::81::81:
gamze cnm hosgeldın ecey bende merak edıyorum facedede yok yabestembenım cok .gecmıs olsun nasıl oldu kızınnn
boncuk erken yumurtlamış olabilirmisin acaba..?benim oğlumda erken yumurtlama olmuştu...adetin hemen sonrası yumurtlama olmuş bazen öyle olabiliyomuş...bebek son adet tarihime göre büyük görünüyodu hatta adet tarihini yanlış biliyosun dediler ama ben hep yazarım onun için çok emindim,dr adet tarihimi 1 hafta 10 gün geriye çekmişti...bebeği o tarihi göre takip etti 9 ay boyunca...
eğer sende de böyle bişey olduysa sende hamile olabilirsin şu an...
kız napıyım son cabalarım oldu oldu olmadı bu sevgımle ıstegımle sehıt olurum heraldee rabbımden gelene razıyım
cnm elbette uzulurum ama bıde söle dusunuyom rabbım kızıda erkegıde veren o hıc vermyen kullarıda var bıde kendımı o kulların yerıne koyup yınede hamd edıyorummmolacak inşallah
olmazsada olmaz canım ya ne yapalım
mevlam verirse alacağız
ama sen gerçekten çok istiyosun inşallah olacak bu sefer
eğer olmazsa çok üzüleceksin ama bunu biliyorum
Elara benim aklıma bişey geldi şimdi bu orgazım sırasında 3 ile 15 arasında kasılma oluyormuş şimdi bizim kasılmalar olup biter heriflerde sonradan bebişleri yollarsa o zaman kasılmanın bir faydası olmaz ki kasılma olmuş bitmiş olucak sadece alkali fazla olur ama mesela eşimiz bebişleri gönderdikten hemen sonra orgazm olursak bebişler içerdeyken kasılmalar olacak bebekler korkup içeri kaçaçaaaakböylesi daha mantıklı değil mi
hahahhaha buda farklı bi bakış acısı:)))Umut ve Ezelin sohbetinden vazgecip spora bile gidemiyom kiz ne diyonuz siz adamdan sonra orgazm olsak bebislerde disari cikmazmi kafami karistiriyonuz kiz
cnm elbette uzulurum ama bıde söle dusunuyom rabbım kızıda erkegıde veren o hıc vermyen kullarıda var bıde kendımı o kulların yerıne koyup yınede hamd edıyorummm
stevia yüksek alkali içerikli bi bitki ve onun tatlandırıcısı nette satılıyorSuya limon sıkmak iyi fikirmiş. Bu stevya eczanelerde de var mıdır acaba? Saol canım yararlı bilgiler için.
elaraaaaaa bu benım ph testım geldım cnm ama ekranda 6 .87 yazıyo suraklı neden anlamadım 0 olması lazım degılmı sence valla ben bısey anlamadım
Canim ben firinda soslu balik yapacam yanina patates hasliyacam, kirmizi lahana salatasi ve brokoli hasliycam benim kiz bayiliyor bu menüme her hafta bir defa mutlaka yaparim
elara cıktınmıııııııııııı yaaa ben geldım sen gıt oldumuuuu:))))))))))9
kızlar aylardan sonra dun ılk defa kızartma yapıp yogurtladım dedım ne olursa olsun yıyecem valla ama bagırsaklarımı bır bozdu anlatamamm yaaaaa sızce nedenkııı unutmus vucudum sut ve urunlerını dıyom kendımcee
elaracımm çok teskekürlerrrr ögrenince yazıcam sana tatlım benşm hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?