- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #24.581
kızlar doktordan geldim tam 3 defa ultrasona yat gez geri yat yaptı pozisyon yakalayamadığı için ense kalınlığı ölçmek için.öncelikle bebiş çok iyi sağlıklı dedi.sonra cinsiyete bir fazlalık var ama net bişey diyemem dedi.sonra bebişle uğraşırken ultrasonda hadi be oğlum bir poz ver bana dedi...bakalım hayırlısı dualarla olacak inşallah bu işhepimizin gönlündekini nasip etsin Rabbim inşallah.....
kızlar doktordan geldim tam 3 defa ultrasona yat gez geri yat yaptı pozisyon yakalayamadığı için ense kalınlığı ölçmek için.öncelikle bebiş çok iyi sağlıklı dedi.sonra cinsiyete bir fazlalık var ama net bişey diyemem dedi.sonra bebişle uğraşırken ultrasonda hadi be oğlum bir poz ver bana dedi...bakalım hayırlısı dualarla olacak inşallah bu işhepimizin gönlündekini nasip etsin Rabbim inşallah.....
HAHAHAA AYY BAYILDIM DOKTORUNAAA
CNMM TEBRİK EDERİMM İNAN COK SEVİNDİM YAAA
SAGLICAKLA AL KUCAGINA İNŞALLAHHHH
VALLAA BEN LİSTEYEE YA<IYOM ERKEK DİYEE:))
teşekkürler canım inşallah yanılmaz doktorum.canım sen bilirsin ister tam net deyince yaz... istersen yaz değişirse sende değiştirirsin;hepimizin gönlündeki olur inşallah kızlar hepinize dua ediyorum hepinizi Rabbime emanet ediyorum....
eceye yaptıgım cetvelin aynısını sernettayada yapmıştım ugurlu geldii:)))
varmı aynı cetvelden isteyennn:86:
eceye yaptıgım cetvelin aynısını sernettayada yapmıştım ugurlu geldii:)))
varmı aynı cetvelden isteyennn:86:
elara bu bana mı banaysa süper koyucam ama kız daha benim yumurtamın üstüne damlamadı ki
kız o zaman bende ondan istereeemmm
ben o cetvelden isterem ondan istereeemmm
ben ben bennnn
bu sitede bu soru sorulurmu yaww
Herşeye inanıyoruz zaten
ben ben bennnn
bu sitede bu soru sorulurmu yaww
herşeye inanıyoruz zaten
serenettaya cetvel yaptıgım gün ecenin bebişin erkek oldugunu ögenmiştikk
bende ona demiştim aynısını sana yapalım eceye ugurlu geldi inşallah sanada gelir demiştimm.ve sonuc ortada hehe
vallah herşeye umut bağlar olduk bide ilşşkiden sonra amuda kalkacakmışsın o zaman spermler daha da hızlanıyormuş
vallah herşeye umut bağlar olduk bide ilşşkiden sonra amuda kalkacakmışsın o zaman spermler daha da hızlanıyormuş
:)) valla bennn kızıma hamile kaldıgım günnn bacaklarımı 20 dk duvara dayamıştım.bencee işe yarıyor hamile kalmakta:))
ayrıca cetvelin gercekten komik oldu yawww:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?