bebek cinsiyet belirleme..

HAHAHAA AYY BAYILDIM DOKTORUNAAA
CNMM TEBRİK EDERİMM İNAN COK SEVİNDİM YAAA
SAGLICAKLA AL KUCAGINA İNŞALLAHHHH
VALLAA BEN LİSTEYEE YA<IYOM ERKEK DİYEE:))

ayyy inşallah canım ya inşallah
valla böyle oldukça daha bi hevesim geliyo
hayırlısı olsun

HAHAHAA AYY BAYILDIM DOKTORUNAAA
CNMM TEBRİK EDERİMM İNAN COK SEVİNDİM YAAA
SAGLICAKLA AL KUCAGINA İNŞALLAHHHH
VALLAA BEN LİSTEYEE YA<IYOM ERKEK DİYEE:))

teşekkürler canım inşallah yanılmaz doktorum.canım sen bilirsin ister tam net deyince yaz... istersen yaz değişirse sende değiştirirsin;hepimizin gönlündeki olur inşallah kızlar hepinize dua ediyorum hepinizi Rabbime emanet ediyorum....

olur inşallah kızlar hatta ben test sonucumu 1 hafta yada 10 gün içinde almaya gideceğim rica ederim bir daha bakar cinsiyete işte tam netleşir inşallah o zaman. ben çok korkuyorum yanılmasından benim kızıma doğana kadar % 80 erkek demişti önceki doktorumda nedense güvenimi kaybettim galiba...ben çıktım kızlar hepiniz öpüyorum çok sık giremiyorum bişey olursa nolur bana özelden mesaj atın olmazmı? merak ettiğiniz v.s. neyse faydam olabileceği herhangi bişey hepinizi öpüyorum güzel bayanalr allaha emanetsiniz....

hadi inşaAllah inşaAllah bence kesin erkek Allah'ın izniyle

Elara bu bana mı banaysa süper koyucam ama kız daha benim yumurtamın üstüne damlamadı ki

elara bu bana mı banaysa süper koyucam ama kız daha benim yumurtamın üstüne damlamadı ki

evett sanaa yaptımm.iştee yumurtlama zamanııı bol bol damlatsın kocannnn hahaha

kız o zaman bende ondan istereeemmm

ben o cetvelden isterem ondan istereeemmm

:))) hamile kalınca yaparım sana cnm.şuan aynı cetvelin ovulasyonn versiyonu yok maalesef:)

serenettaya cetvel yaptıgım gün ecenin bebişin erkek oldugunu ögenmiştikk
bende ona demiştim aynısını sana yapalım eceye ugurlu geldi inşallah sanada gelir demiştimm.ve sonuc ortada hehe

kısmet artık bakalım bana ne yapacaksın :)))
benim bu adet kafama takıldı şimdi
niye 2 gün sürdü tuhaf

selam kızlar ben geldim.ayın 15 inde doktora gideceğim.bu arada rüyamda kurban bayramı falan görüyorum.içim ded de bi sevinç var anlatamam.çift isim düşünüyorum.biri eski biri yeni isim olsun istiyorum.

vallah herşeye umut bağlar olduk bide ilşşkiden sonra amuda kalkacakmışsın o zaman spermler daha da hızlanıyormuş

:)) valla bennn kızıma hamile kaldıgım günnn bacaklarımı 20 dk duvara dayamıştım.bencee işe yarıyor hamile kalmakta:))
ayrıca cetvelin gercekten komik oldu yawww:81:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…