bebek cinsiyet belirleme..

elara eşinin arkadaşı çok çaresiz kalmış demekki.
yoksa kimseye anlatmazdı o özel durumunu.
neyseki doğru kişiye anlatmış.derdini söylemeyen derman bulamaz diye boşa dememişler..

Korkulur sendenn:)
en iyisini yaparsında nasıl dayancan 9 ay yaw

dayanırım gibi geliyor.
gerçekten şaka değil çok ciddi karar verdim.hatta hikayem şu:
-ne dedi
-yüzde doksan erkekmiş dedi.(herkese bunu derim.
ama doktorda kafadan "cinsiyetini öğrenmek istemiyorum" diycem.daha göbeği jellemeye bile fırsat vermeden

elara eşinin arkadaşı çok çaresiz kalmış demekki.
Yoksa kimseye anlatmazdı o özel durumunu.
Neyseki doğru kişiye anlatmış.derdini söylemeyen derman bulamaz diye boşa dememişler..

yok lizacım erkeklerr kadınlardan daha rahat bu konuda
orgazm olamayan kadın arkadaşına sölemeye cekinirr kocasını yermemek için
ama erkekk kendi acıgını erkek arkadaşına gayet güzel ifade edebiliyor.
Cünkü kadın milleti cok fesattır ,ama erkekler cok dosttur bu anlamda

eşim bu tarz konuları konuşmaz benimle aslında ama bilirimm arkadaşlarının eşime cok güvendigini ve bişiler anlattıgını
benimde cok araştırmacı oldugumu bildiginden bu konuyu sölemek zorunda kaldı.ama ben adamı ve eşini tanımıyorum:) ismen biliyoru sadece
zaten ailece görüşsek eşim asla sölemezdi
neysekii bi işe yaradım:)

okudum elara 5-6 yazmışlar...kesinleştirmek için bir daha soruyum dedim...kesin doğru heralde başka kimse bi şey yazmamış...

bu bilgiyi yazan momof arakadşımız cok bilgilidir bu konularda
ben sonuna kadar güvendigimden tekrar araştırma geregi duymadım acıkcası
sende bu bilgiye güvenebilirisnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni bişey öğrendim bu arada.
Ama gerçekten kadınlar bir anlaşılmaz yaratıklar.yani içlerinden ne düşünce geçirdikleri belli değil.

ben 30 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar kadın dostum olmadıı
oldugunu sandıgım cok arkadaşım oldu ama meger onlar benim arkadaşım bile degilmiş
anla yani ne dümenciyizz:)))
biz kadınlar şeytana papucu ters giydirmiyormuyuzz
kaldıki insanoglunu parmagında oynatırızzz .acı ama gercek maalesefff
ben kadınlara güvenmiyorum yaa
ama şuda var.kadın ver erkektende dost olmuyor.araya mutlaka bi duygusallık giriyorr
anlıyacagın benim hiç dostum olmadı

bende çok isterdim can dostum olsun ama çok çaba gerektiriyor insanların egoları şişkinse eğer olmuyor karşılıklı olarak tabi.
benim ummadığım anda çok candan bir arkadaşım oldu 30 yaşımdan sonra ama o da çok sorunlu eşiyle bir dargın bir barışık.belki de ondan derdini anlatmak adına diye düşünmüyorum değil.açık konuşmak gerekirse benimde dert dinlemekten başıma ağrılar giriyor ama seviyorum gene de arkadaşımı.en azından egolarımızı geride bırakıp konuşabiliyoruz güzel bir diyaloğumuz var.
darısı başına...

Liza arkadaşınla inşallah hep böyle gidersiniz ama benimde bu tazr cok diyaloglarım oldu.
Mutlaka biyerde patlak veriyor cnm

gerci şuan hiç ihtiyac duymuyorum bi dostaaa
kızım annem ve eşim yetiyor
tabi bide siz varsınız burda:))

evet haklısın insan her an kötü bir sürprizle karşılaşabiliyor insan ilişkilerinde.insanoğlu çiğ süt emmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…