- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.441
ablam bu ne konuyu tam anlayamadım benım ıcınde yarayıslıysa ısterım tabı banada yap :):):)):):)):
benimki kilo takibi canimm zayifliyom dagurbet seninki neyin takibi.
ne olsun bakiniyoz vallaaaaahuu huu bi bakıyım dedim napıyonuz kızlarr.
kızlar erkek bebek dieti için araştırıyodum,kızım olduğunda ben nasıl besleniyordum die...ben çok siyah çay tüketiyorum ve siyah çay aşırı asidikmiş......acaa sizlerde çok çay tüketiyormusunuz merak ettim.
canim erkek bebek icin protein agirlikli beslen yumurta tavuk süt peynir vs.him arkadaslar sprahil ciktindan kac ay sonra erkek bebek yapmak icin uygundur sizce bilgisi olan varmi ve birde erkek bebe icin diyeti tam verebilirmisiniz bir muuzu biuliyorum baska ne ler olabilir bazi yerlerde cikolata var bazi yerlerde yok erke cocugu olan anler siz neler yediniz aci cok yiyen biriyim aci yenecekmi bir de yumurta yenmiyo peynir yasak kalvaltida ne yiyyecez merak ettim
yok anam ben hic cay icmem kila ykolay benim kizim oldu muzuda cok yerim ama yined eyapim diyorum diyeti sonra niye yapmadim demiiym bari derim herseyi denedim
canim erkek bebek icin protein agirlikli beslen yumurta tavuk süt peynir vs.
canim erkek bebek icin protein agirlikli beslen yumurta tavuk süt peynir vs.
ya acaba diyeti eslerimizdemi yapacak merak ediyorum yoksa tek bizmi esler yapiyosa yandik benim esim baklavasiz durammaz cok sekerli seyler yerde
Bu doğru olabilir benim tek yediğim şeylerdir.Tavuk,yumurta,süt,peynir.
çikolata yasak...asidiktir çikolata
3 olandan istiyorum.sana zahmet olmasa.
aynısınıı ben yaşadımmm
bide eşimii çağırdılarr hepp 7 yıl aradan sonra bebek olmuyorsa erkeğinn spermlerininn sayısında düşük vardır sizde problemm yokturr dediler banada
eşime deyincee ben dahaa hiç deneme yapmadımkii bebeğimm olmasınn diyoo
başlarımm doktorunaa deyipp kızdıı banaaa
banada yumurtlamaa zamanın 1 gün yap 1 gün yapmaa dediler satenn biliyomm benn öyle yaparsamm kalırımm
amaa sadecee çatladığıı anı istiyordumm[/QUO
ben doktora tek gidiyodum eşimde gelmiyordu.bende öyle dedim gerçi ben zaten hissediyorum am işi garantilemek için.daha öncekindede doktora gittim günü hakkında fikir versin diye.
benim eşimde gelmiyoo amaa nedense hepp eşimii istedilerr
bisi degil canim mimozaya sert ciktim biraz sirf onu sevdigimc´den dir valla
insss 1 hafta kaldi zaten kralini nyaparim oglusumuza
canim sati i yolla yapam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?