bebek cinsiyet belirleme..

him arkadaslar sprahil ciktindan kac ay sonra erkek bebek yapmak icin uygundur sizce bilgisi olan varmi ve birde erkek bebe icin diyeti tam verebilirmisiniz bir muuzu biuliyorum baska ne ler olabilir bazi yerlerde cikolata var bazi yerlerde yok erke cocugu olan anler siz neler yediniz aci cok yiyen biriyim aci yenecekmi bir de yumurta yenmiyo peynir yasak kalvaltida ne yiyyecez merak ettim

kızlar erkek bebek dieti için araştırıyodum,kızım olduğunda ben nasıl besleniyordum die...ben çok siyah çay tüketiyorum ve siyah çay aşırı asidikmiş......acaa sizlerde çok çay tüketiyormusunuz merak ettim.

yok anam ben hic cay icmem kila ykolay benim kizim oldu muzuda cok yerim ama yined eyapim diyorum diyeti sonra niye yapmadim demiiym bari derim herseyi denedim

canim erkek bebek icin protein agirlikli beslen yumurta tavuk süt peynir vs.

yok anam ben hic cay icmem kila ykolay benim kizim oldu muzuda cok yerim ama yined eyapim diyorum diyeti sonra niye yapmadim demiiym bari derim herseyi denedim

mutlaka kişiden kişiye değişir.....aynene bende tuzdan nefret edrim.az tuzlu yesem elm yüzüm şişer ama önümüzdeki 1.5 ay tuza mahkum olcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…