- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.481
hic sormaaaaaaa valla bakasana dr.un dedigine hepsi onaylanmis mi acaba arastirma sonucumu yazmisbu cinsiyet secimini iyice abartmaya basladilar...hayret ya...
valla ben diyorum kimse bu kadar ciddiye almasin ne olacagimiz belli degil hayirlisiyla nasip olsun herkese dua etmek en guzeli insallahhhhbu cinsiyet secimini iyice abartmaya basladilar...hayret ya...
senın yaptınıda kusura bakma akıllı biri yapmaz herkes yöntem deneyiptemı erkek bebesi oluyo allah aşkına ,belki hamıle kalacak tın oğlun olacaktı nerden biliyosun .kötükedihüso
canım zaten akıllı olduğumu idda etmiyorum aptalın biriyim bensempatiksalakcinni
umut aslında erkek bebek için belli aşamalrdan gecmeye gerek yok cnm
olayı akışına bırakarak erkek cocuk sahibi olma şansımız %50
ama yöntemleri deneyerek bu şansın yüzdesini arttırabilirzzz diye düşünüyorumm
insanlar bunu anlamakta ya güclük cekiyor yada anlamak işlerine gelmiyor.yada kompleksleri var.
Allah herkese nasip etsin istedigi cinsiyetii.fesatlık ,bencillik ,kırıcı olarak biyere varılmıyor.
Allah herkesin kalbine göre versin.fesat olanlara istediginin tam tersini versinnn inş:))))
cok haklıısın elaracım cokkkkkkkkkkkkkumut aslında erkek bebek için belli aşamalrdan gecmeye gerek yok cnm
olayı akışına bırakarak erkek cocuk sahibi olma şansımız %50
ama yöntemleri deneyerek bu şansın yüzdesini arttırabilirzzz diye düşünüyorumm
insanlar bunu anlamakta ya güclük cekiyor yada anlamak işlerine gelmiyor.yada kompleksleri var.
Allah herkese nasip etsin istedigi cinsiyetii.fesatlık ,bencillik ,kırıcı olarak biyere varılmıyor.
Allah herkesin kalbine göre versin.fesat olanlara istediginin tam tersini versinnn inş:))))
ama bi forumda okudum doktor sperm sayısı ve hareketliligi az olan birine zinco önermiş.
3 ay boyunca hergün tok karnına bir tane şeklinde
ozaman zınco cnm desene hep fıyatı hem kalıtesı :):):):)rklamlardakı gıbıııııı
kaydirigubbakcemile3 heee gamzecimm aynen ölee
ama bence bizim kocalara 50 mg fazla gelemezmi günlük yaw
adamların spermlerinde filan sorun yokkii.bu ilaclarıda alınca azmasınlar iyice:))
kııııızzzzar bişiy sorcam size....kızı olanlar çok su ve sıvı şyler tüketirmiydiniz hamile kalmadan önce....yani çok su içen vatandaşlr mısınız,yoksa normal mi..
kız anam ben 3 tane dogurdun suyu bırı doldurmassa hıc aklıma gelmezzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?