- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.401
inşallah oğluş yolda
kaç günde regl oluyosun
Hamilelik cetveli derken?Anlamadım kusura bakma.
Hayır çift çizgiden sonra ertesi gün tek çizgi çıktıktan sonra.ve tek ilişki.Galenik diye bir marka içinde gebelik testide var.ben iki kutu aldım.
Belli olmuyor benim Bazen 29 bazen 31 günde oluyorum.
bak işte tam benimm anladığımm gibii anlattın
genellikle çift çizgii çıktığı gün yapıyorlarrr
hadii güzel haberler bekliyoruz kaç haftalıksınnn
sağol canım denerim sanırım
çünkü doktara gittiğimde 2 gün sonra çatloyo dese bile bunu yapmak lazım sanırım
ne dersin ?
doktorum çok yardımcı olmuyo ÇÜNKÜ
Benim 6 oldu.bie sitede araştırma yaparken okumuştş.diyorki erkek bebek isteyenler günlük testlerini yapsınlar çift çizgiden sonraa tek çizgi çıkınca 12 saat içinde ilişkide bulunsunlar diye. Tabi nasip.
sağol canım denerim sanırım
çünkü doktara gittiğimde 2 gün sonra çatloyo dese bile bunu yapmak lazım sanırım
ne dersin ?
doktorum çok yardımcı olmuyo ÇÜNKÜ
olabilir.ben çok doktora gittim.yumurta takibi yaptırmak istiyom dedim.sebebini söylemedim.onlarda yok kanda bakarız,yok gerek yok gün verdiler ( normal gebelik için )bugünlerde ilişkide bulun diye tavsiyede bulundular.hergittiğindede ayrı bir eziklik duygusu.hayırlsı.bakalım sonuç ne olacak.
olabilir.ben çok doktora gittim.yumurta takibi yaptırmak istiyom dedim.sebebini söylemedim.onlarda yok kanda bakarız,yok gerek yok gün verdiler ( normal gebelik için )bugünlerde ilişkide bulun diye tavsiyede bulundular.hergittiğindede ayrı bir eziklik duygusu.hayırlsı.bakalım sonuç ne olacak.
aynısınıı ben yaşadımmm
bide eşimii çağırdılarr hepp 7 yıl aradan sonra bebek olmuyorsa erkeğinn spermlerininn sayısında düşük vardır sizde problemm yokturr dediler banada
eşime deyincee ben dahaa hiç deneme yapmadımkii bebeğimm olmasınn diyoo
başlarımm doktorunaa deyipp kızdıı banaaa
banada yumurtlamaa zamanın 1 gün yap 1 gün yapmaa dediler satenn biliyomm benn öyle yaparsamm kalırımm
amaa sadecee çatladığıı anı istiyordumm[/QUO
ben doktora tek gidiyodum eşimde gelmiyordu.bende öyle dedim gerçi ben zaten hissediyorum am işi garantilemek için.daha öncekindede doktora gittim günü hakkında fikir versin diye.
aynısınıı ben yaşadımmm
bide eşimii çağırdılarr hepp 7 yıl aradan sonra bebek olmuyorsa erkeğinn spermlerininn sayısında düşük vardır sizde problemm yokturr dediler banada
eşime deyincee ben dahaa hiç deneme yapmadımkii bebeğimm olmasınn diyoo
başlarımm doktorunaa deyipp kızdıı banaaa
banada yumurtlamaa zamanın 1 gün yap 1 gün yapmaa dediler satenn biliyomm benn öyle yaparsamm kalırımm
amaa sadecee çatladığıı anı istiyordumm
ben sağ yumurtanın etkisi olduğunu düşünmüyorum.benim öncekinde sol yumurtatan olmuştu.bende öyle cinsiyeti belli olana kadar şüpheliydim.
bisi degil canim mimozaya sert ciktim biraz sirf onu sevdigimc´den dir vallagurbet bilgi çok güzeldi sağol
insss 1 hafta kaldi zaten kralini nyaparim oglusumuzagurbetimm oğluşumunn olacağııı kesinleşsinn bende yaptıracamm sanaa
amaa şuu bebek görüntülerii varyaa erkekk bebeğii olanlarr mavii yapıyoo
hepp özenmişimdirr onlaraa ondann istiyorumm
evet canımm yapsınn sanadaa
senide bilelimmmm
canim sati i yolla yapam3 olandan istiyorum.sana zahmet olmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?