bebek cinsiyet belirleme..

napim cnm kızım uyuyor kocada yok
bende ilk sayfaya bişiler eklemeye calışıyorum
sen napıyosun.neden gitmedinse sende piknige

canım istemedi.fen şeyler araştırıyorum.aklım durdu valla..neler öğrendim neler.kadınlar eve resmen mini labratuar kurmuşlarsonuç hepsininde oğlu olmuş.....

cnm reglim bitince kadın dogum uzmanına gitcem kontroller için ozaman yazdırcam ilacı
dedigin gibi sadece ilac için doktora gitmek mantıksızz

son regli günün kactı cnm?
1 ayı gecmiş ilişkiye gireli bence belli olmuşturr
berrayla birklikte denemiştiniz.onun bugün regli günüydü .naptı acabaa merak ediyorumm

hadi yaaa:1shok:
bide bizee abartıyorsunuz diyenler var.
negibi yöntemler denemişlerr

microscoplar ,kuluçka makineleri falan......yöntemleri x ve y leri ayırmakkkkkdelikafaduldendelikafadulden y leri vajinaya özel vajina kapları var,hamile kamak için onunla koyuyorlar..delikafadulden...daha neler neler....

ben bu anlamda dahle inanmıyorum artık günah olur bence.onlarda bizim gibi bir kaza kader inancı yok sanırım.çok rahat yapıyola bu işleri....

elaram ben bu ayın 5 inde denemiştim

son adet tarihim 24 mayıs 2010 ve 26 günde bir oluyorum

bence günahtır.bu kadar müdehaleeye gerek yok
biz yönrtemleri deneyerek şansı arttırıyoruz.takdiri Allaha bırakıyoruz
ama o kadınlar cinsiyeti kendileri belirliyorlarr

trufcumkız kesın hamıssın sen ozaman gecıyomuydu gunun hıc yap anacım test cıkar artık ıns rabbım gonlundekı muradı versın cnm

canım daha var ama benim adet olmama 1 hafta kadar

ama hamileyim gibi hissediyorum
kasıklarımda iğne tarzı batmalar
göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet

bana kızım olacak gibi geliyor sempatiksalakcinni

sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda hiç farketmez diyorum

Allah gönlüne göre versin cnm
bende bu ay hamilelik belirtileri yaşadım hazırlıksız oldugum için baya endişelenmiştim.ama neyseki 2 gün önce regli oldum
eger istiyorsan senin belirtiler inş hamilelikten olsun

nıye kız senın ılkmı bcm ılkse farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…