bebek cinsiyet belirleme..

ya şimdi top banamı patladı ne dedim ben.elara kıme demek istedi o lafı acaba.üzerime alınmıyorum çünkü.

bende öyle...çayıd çok içtiyimden hiiiçç su içmezdim.kızımdan sonra,zayıflama zaman bi aşladım,şimdi susuz yaşayamam....diğer kızlarda cevap verselerde bişey söyliycem sizeee

aaaaaa ewet kız aklıma geldı 3. kızımdan once zayıflarken ıcmıstım ama valla kafa kalmıyo hatrılamak ıcın ıyıı zayıflamayı dedın :):):):,ama ıkısınde hıc fazla ıcmedım

ben hamile kalmadan evvel sol tarafımda acayip sancı oldu. hamile kaldıktan sonra da tüm sıkıntılarım sol taraftan oldu. hala bile bebişim yoğunlukla sol tarafta. yumurta döllendikten sonra hemen rahme tutunmaya çalışıyor ya hani hangi taraftan yumurtladıysan o tarafa daha yakın oluyormuş. sonuç mu soldan yumurtladım ama oğluşum geliyor. hem kendi doktorum hem ayrıntılı ultrason için gittiğimiz doktor erkek olduğunu teyit etti. inşallah sizin de gönlünüze göre olur

-----------------------------kızlar ınt dolasırken buldum bunuuuu sag sol olayı yanıııııı---------------------------------------------------

kııııızzzzar bişiy sorcam size....kızı olanlar çok su ve sıvı şyler tüketirmiydiniz hamile kalmadan önce....yani çok su içen vatandaşlr mısınız,yoksa normal mi..

ben normaldede cok su ve cay içen biri degilim
hamile kalacagım 1 ay boyunca cok süt içmiştim.sıvı olarak tükettigim tek şey buydu
hayırdır yine ne bilgilerr vercen bizeeeeekaydirigubbakcemile2

ben normaldede cok su ve cay içen biri degilim
hamile kalacagım 1 ay boyunca cok süt içmiştim.sıvı olarak tükettigim tek şey buydu
hayırdır yine ne bilgilerr vercen bizeeeeekaydirigubbakcemile2

çok miktarda sıvı tüketmek erkek spermlerin seveceği vajinal sıvıyı arttırıyormuş....

yanlış gördüğüm şeye tepki vermeden duramam ne yapayım fıtratım.....bu bir.....
2. ben bu konuya takmış değilim bu hepi topu 3. mesajımdır...olayı bu boyuta getiren sizsiniz ustelik arkamdan konuşmuşsunuz mesajlarınızla...
3.ben kimseye verip veriştirmedim hele saygı sınırını hiç aşmadım üstüne alınan sizsiniz...
4.eğer karşı görüşleri kaldıramayacaksanız burda konuşmayacaksınız, bunlara hazırlıklı olacaksınız, gerektiği gibi açıklayıcı bir şekilde cevap vereceksiniz karşıdaki saygı duyacak ilk mesajdan beri kızıp köpüren sizsiniz....
5.yazdığım şeyler gerçeğin taaa kendisi moral bozmak gibi bir niyetim yok sadece yurdum insanının cehaletine anlam veremiyorum...
6.arkadaş (mimoza) ne güzel cevap vermiş ince bir yergiyle, aldım ağzımın payını, ne demek istediğini çok iyi anladım, eğer gereksiz ve ters bir şekilde konuşmaya devam edip kışkırtmasaydınız bunları hiç yazmazdım...
7. madem okadar biliyorsunuz okuyup doktor olsaydınız da insanları aydınlatsaydınız...
8.kendimce yanlış gördüğümde konuşmaya devam edeceğim buna kimse engel olamaz...

kusuruma bakmayın artık...isteyen istediğini yapar tabiki...kimseyi ilgilendirmez...şöyle şöyle kötü sonuç doğurabilir demek sorumluluğu üzerinden atmaz..sorumlu, etrafındakileri düşünen bir kişi hiçbirşey için onlara en ufak bir şekilde zarar verecek önerilerde bulunmaz...önce sağlıktır bu bunu herkes kabul eder sanırım...

yazdıklarımla kimsenin moralinin bozulmasına gerek yokki hepsi gerçek...bilakis ben sadece aman oğlum olmuyor kızım olmuyor diye üzülmeye gerek olmadığını söylemeye çalıştım ince ince anlayana tabi...

herkesin hayalleri var ama hayaller için olmadık şeyler hele hele sonuçları zararlı olabilecek şeyler yapmak yanlış geliyor bana...

size hoş sohbetler hanımlar...

hadi selametle.

MATEMATİKKK avatar resmini degiştirmişsinnn
cok net göremesekte kızına maşallahhhh cok şeker görünüyor
sende süpersinnnn.bayaa zayıfmışsınn.yüzünüde görmekk istiyozzzza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…