- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.501
elaram çok güzel anlamış beni,...gerçekten mantıklı düşünemiyo insan beyni durabiliyor...esmerkız arkadaşta kötü niyetli demediğinden tabiki eminim ama inanın çok stres yaptım elimde değil...beni anlamanızı beklerdim:gitme:
bende öyle...çayıd çok içtiyimden hiiiçç su içmezdim.kızımdan sonra,zayıflama zaman bi aşladım,şimdi susuz yaşayamam....diğer kızlarda cevap verselerde bişey söyliycem sizeee
kııııızzzzar bişiy sorcam size....kızı olanlar çok su ve sıvı şyler tüketirmiydiniz hamile kalmadan önce....yani çok su içen vatandaşlr mısınız,yoksa normal mi..
ben normaldede cok su ve cay içen biri degilim
hamile kalacagım 1 ay boyunca cok süt içmiştim.sıvı olarak tükettigim tek şey buydu
hayırdır yine ne bilgilerr vercen bizeeeeekaydirigubbakcemile2
arkadaşım senin derdin ne ben anlamadım
gecenelrde geldin verdin veriştirdin hepimize saygı sınırını aştın sana tepkimizi gösterdikk,gerekcelerimizi yazdık tane tanee dimi
hala neden bu ısrar anlamış degilim??
sayfaya giriyorsun okuyorsun bellki ilgileniyorsun bu konuylaa.neden hep olumsuz alıntılar yapıp buna göre yorum yapıyorsun
senin yukarda yazdıgın netten alıntı olan yazını baz alarakmı hareket edecez yani??
bu yazıya bilimsel diyorsan bunun aksini iddia eden bircok yazı gösterebilirim sana
ilk sayfada netten alıntılar bölümündekiler yazılar bunlardan sadece birkactanesi
namaz ve dua zaten hepimizin ilk tercihi.onlarsız olmayacagını zaten herdefasında belirtiyoruz.yöntemlerin ilk sırasında o var zaten.
gecen söledim tekrar sölüyom herkesin en az senin kadar aklı fikri var.bitek araştıran yalnışı dogruyu bilen sen degilsin.
ben ilk sayfaya zaten sakıncalı oldugu durumlarıda yazdım.ph dengesinin bozulması mantar enfeksiyona neden olur tercih sizin yazmışım.kullanan bazı arkadaşlar hamile kalamadı diye belirtmişim.tercihi insanlara bırakmışım
isteyen uygular istemeyen uygulamaz.hayır sana kimse uygula demiyor sen niye bu kadar taktın bu konuya cidden anlamadım
bu yöntemleri araştırıyoruz diye biz bilincsiz kötü annemi olduk.dogmuş evlatlarımızı ihmal edip onları kötü mü yetiştiriyoruz.hey allamm yaa
bak eger insanların moralini bozmıyacak şekilde sohbet etmek istiyorsan başımızın üstünde yerin var
ama yok aksini yapacaksan LÜTFEN arkadaşım yazma buraya.bak kibarca rica ediyorum .saygıdan bahsediyorsun ozaman biraz saygı ricama karşı oke
çok miktarda sıvı tüketmek erkek spermlerin seveceği vajinal sıvıyı arttırıyormuş....
hadi selametleyanlış gördüğüm şeye tepki vermeden duramam ne yapayım fıtratım.....bu bir.....
2. ben bu konuya takmış değilim bu hepi topu 3. mesajımdır...olayı bu boyuta getiren sizsiniz ustelik arkamdan konuşmuşsunuz mesajlarınızla...
:)) yaw forumda arkadan konuşmak olurmu.genele yazmışın okuyacagını bile bile.buna arkadan konuşmak denirmi.senin gelmenimi beklicektim bişiler yazmak için:))
3.ben kimseye verip veriştirmedim hele saygı sınırını hiç aşmadım üstüne alınan sizsiniz...
ilk yazdıgın mesajda bizlere cahil dedin.ögretmen bi arkadaşımıza bu yöntemleri tasvip etmesinden dolayı onu küçümsedin.bunlar saygısızlıktır!!!
sende ögretmensin buraya yazdıgın ilk mesajı oku bakalım bi ögretmene yakışacak tarzdamı yazmışsın??sen ögrencilerinin velilerine yada ögrencilerine bu şekildemi yaklaşıyorsun sana sacma gelen şeyler hakkında??
4.eğer karşı görüşleri kaldıramayacaksanız burda konuşmayacaksınız, bunlara hazırlıklı olacaksınız, gerektiği gibi açıklayıcı bir şekilde cevap vereceksiniz karşıdaki saygı duyacak ilk mesajdan beri kızıp köpüren sizsiniz....
hepimiz cocuklu anneleriz.fırsat buldukca girip konu üzerinde konuşuyoruz.gereksiz mesajlara cevap verecek,tartışacak kadar vaktimiz olmayabiliyor.bu nedenle ilk mesajda özellikle rica etmişiz olumsuz yorum yapıp bizi kasmayın diye.bu ricaya uymamakta saygısızlıktır!!!
gerektigi gibi acıklayıcı mesajı gurbetgüzeli arkadaşımız vermişti.ama halaa anlamadıysanız bu sizin sorununuz.size ince ince anlatmak zorunda degiliz.
buyur bidaha okuda anlamaya calış oke
GurbetGuzeli kullanıcısından alıntı
herkesin hayatta bir beklentisi var sen biliyormusun iki kizi olupta yaziklar olsun bir kiz doguramadin diye her gun asagilanan kadin yazik degilmi bu kadinlara aaa benim oglum var hayret senin neden olmamis bak oglum buyuyunce bu kizi sana alicaz
acaba sen hic bu sözlerle karsilastinmi umut dunyasi belki olur bizler hic bir zaman Allah a asi bir sey yapmiyoruz illaki erkek te demiyoruz Rabbime siginiyoruz
erkek cocugu sahibi olanlarin tuzu kuru onlarda hic kendilerine guvenmesinler ne olacagimiz belli degil biz bilgilerden yararlanip hayirlisini istiyoruz bu kadar Allahtan diliyoruz önce saglikli sonra cinsiyet
Rabbim sen den gelene raziyiz isyan yok birsey yok neden elestirme hakki dogdu sana anlamadim ben, erkek analari gercekten pohpohlaniyor bunu unutmayin her zaman kiz cocugu ananlari eziliyor bizde istemeyiz böle olsun fakat toplumun da agzini büzemessin malasef bu böle
bilmem anlatabildim mi elestrecekseniz gelmeyin hem niye girdiniz neden dolayi merak mi yoksa kiz analarini rencide etmekki arzunuz kimsenin gruruyla oynamayin lutfen kimsenin kalbini kirmayin
olacakonlarinda erkek evlatlari olacak insallah buradakiler yüce yaradan a siginiyorlar bunu unutmayin
hadis bile var bu konuda bizler erkek isteyip kiz cocuklarimizi dislamiyoruz neyse kötüge iyilikle karsilik verelim seviyesizlesmeyelim
5.yazdığım şeyler gerçeğin taaa kendisi moral bozmak gibi bir niyetim yok sadece yurdum insanının cehaletine anlam veremiyorum...
yazdıgın şeylerde ben bi gerceklik göremedim.almışsın netten bi alıntı kopyalamışsın buraya.senin gercegin bu.bunu kabul etmek zorundamıyız??
bu yöntemler yurdum insanının ortaya cıkardıgı yöntemler degilkii:))) bilim adamlarına doktorlarada cahil diyorsan pes dogrusu
6.arkadaş (mimoza) ne güzel cevap vermiş ince bir yergiyle, aldım ağzımın payını, ne demek istediğini çok iyi anladım, eğer gereksiz ve ters bir şekilde konuşmaya devam edip kışkırtmasaydınız bunları hiç yazmazdım...
gelip ters konuşan sensin.2.mesajından sonra eyvallahh kardeşlerim dedin baya bi süre kayboldun.tekrar gelipte yazman cok sacma.bu durumda bizi kışkırtan sen oluyorsun.yine tepki alacagını bile bile yazdın
7. madem okadar biliyorsunuz okuyup doktor olsaydınız da insanları aydınlatsaydınız...
hahaha ilk sayfada yazan yöntemleride doktorlar, bilim adamları bulmuş belli oranda başarı saglamış.ozaman seninde bunlara inanman lazımm.
8.kendimce yanlış gördüğümde konuşmaya devam edeceğim buna kimse engel olamaz...
tabi tabi konuş ,içine atıp dert olacagına,cıkart mert olsunnkaydirigubbakcemile3
kusuruma bakmayın artık...isteyen istediğini yapar tabiki...kimseyi ilgilendirmez...şöyle şöyle kötü sonuç doğurabilir demek sorumluluğu üzerinden atmaz..sorumlu, etrafındakileri düşünen bir kişi hiçbirşey için onlara en ufak bir şekilde zarar verecek önerilerde bulunmaz...önce sağlıktır bu bunu herkes kabul eder sanırım...
yaw sen cidden algılamakta zorluk cekiyorsun arkadaşım.bu yöntemleri ben bulmadım.gir nete cinsiyet belirleme diye yaz googleye ilk sayfada yazanların hepsini bulacaksın.yada ilk sayfadaki netten alıntılar bölümünü oku oke.bu yöntemlerin hepsi doktor ve bilim adamlarının tezleri.%100 garanti degil.sadece şansı arttırıyor.aynı şeyleri sölemekten gınaa geldi artık.
doktorların bilim adamlarının buldugu yöntemleri buraya yazıyom diye sonuclarından ben niye sorumlu oluyum..pehhh:))
yazdıklarımla kimsenin moralinin bozulmasına gerek yokki hepsi gerçek...bilakis ben sadece aman oğlum olmuyor kızım olmuyor diye üzülmeye gerek olmadığını söylemeye çalıştım ince ince anlayana tabi...
yok yok bu kez moralimizi bozmadın, yazdıklarına güldümm bu kezkaydirigubbakcemile3
herkesin hayalleri var ama hayaller için olmadık şeyler hele hele sonuçları zararlı olabilecek şeyler yapmak yanlış geliyor bana...
bizimki hayal degil.bi amac için burdayız.amacımız içinde araştırıyoruzz.işimize geleni uygularız sonucu istedigimiz gibi olursa mutlu oluruz,aksi olursada yine Allaha şükrederiz bize tekrar evlat verdigi için.
size hoş sohbetler hanımlar...
elaracım hoşgeldin canım birkaçgündür bakamıyorum toplu okudum hepsini kızın sbs sınavı var da yarın yoğunduk bu hafta ...
kız elaram gene dokturmussun bcm vvalla sensız olaamayız bacım bunu anladım :):)):):)):)
hehe sagol cnm bende sizsizzz olamammmm
pipiliyi bulana kadar devammm kaydirigubbakcemile3
çatlayan çatlasınnn kimin umrundaaa:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?