bebek cinsiyet belirleme..

senin bebeler napıyor
kızlar ev işlerine yardımcı oluyorlarmı sana
benim bi komşum vardı 3 kızı vardı sonradan 1 oglu oldu 3 yaşında şimdi
kızları büyük ama iş yapmamak için kavga ediyorlar
hepside birbirinden bekliyorduu
senin kızlarda mı öle

aynen aynenn kız vallaha o dıyokı o yapsın hepsı bırbırlerınden beklıyolar bende hadı kucukler dıyorum ama buyuk kızım yavas yavas yapmaya calısıyo canı ısteyınce cnm kız o komsun nasul bulmus oglusunu anacım bı sorsaydın meslek sırrını

iim gamze ....iii olmaya çalışıyorum.eşim yokya canım sıkkın.hafta sonları daha çok belli oluyor yokluğu...annemler pikniğe gitti..kızımıda yolladım..öyle bakınıyorum nete....sen ii misin

ay cok haklısın cnm hafta sonu daha bız zor olur essız allah bır an önce kavustursun tatlım bende bakınıyom öle ınankı cocuklarla ugrasıp duruyoruz rabbım sabır versınde gene ugrasalım tatlım bu arada kızın ve sen supersın massallah deyım cnm

o komşum birinden duymuş aynı anda orgazm olun mutlaka diye.oda o yöntemi denemiş sadece.
bide hamile kaldıgını ögrenince ilk sayfadaki duayı okumuş kocası elini karnına koyarak

uzman doktora muayene olduğunda eczaneye 8 tl ödüyorsun
ayrıyeten ilacın yüzdesi var
yani 9 liralık ilaç yine 9 liraya geliyor canım yazdırınca yanında bir ilaç daha yazdırmalısın ki kâra geçesin

truf sen 5 mayıstamı denemiştin sanırım
sonuc ne oldu hamilemisin??

canım şimdi belli olurmu ki?
ben de test alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama
evet 5 mayısta denemiştik ben bile unutmuşum müthiş bir hafızan var kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…