bebek cinsiyet belirleme..

yaprakcımm cok sveindim cnm yaaaa
hayırlı olsunn oglunnn.saglıcakla al kucagına inşallahh
eşinee sölicenmi
gecmişi okuyamıyorum pc cok agır calışıyor deli ediyor beni

Oğlakçım çok teşk ederim elaracım saol canım darısı sana ve tüm isteyenlere inş. yok sölemiycem burda değil zaten ş.dışında söylemeyi düşünmüyorum ama kızlar kaçırmassa ağızlarından bakalım

Elara,
Hatırlıyomusun hani yumurtası bir türlü çatlamayan arkadaşınız. Ben bu pazartesi doktora gittim yumurtam 37 mm (duyunca yuh dedim içimden) olmuş. Doktor dediki bazen yumurta çatlayınca içine kanar. Yumurta eskiden simsiyahken o gün daha açık renkli ve içinde sanki pıhtıcıklar var gibiydi. Ve doktorum çatlamış bu gece uygun dedi. Bende çok umutlu olmayarak, böyle bir yumurtanın gebelik getirmediğini düşünerek ama yinede şans işte diyerek çalışma yaptık. ama şu an çok tedirginim ne bileyim ya ertesi gün falan çatladıysa, ya başka bişey olursa keşke yapmasaydım diye içim içimi yiyorum. Bu konuda düşünceleriniz nedir kızlar? Başına böyle bir şey gelen varmı ? Lütfen bana yardımcı olun.

analiz o doktorun bilgisine tükürüyüm ben
37 mm lik yumurtaa nasıl catlar ya.o coktan kist olmuştur.yada adet kanıyla atılırr
sen bidaha o doktora gitme bence
ilişkiyede girmişsiniz o ilişkiden cocuk olmaz bence.ortada saglıklı bi yumurta yok cünkü

kız yaprak. sanırım bende çarşambayı bekleyemeden gideceğim başka bir doktora. çatlarım yoksa. bir yandan test sonuçları bir yandan senin yaptığın test bir yandan doktorların söyledikleri beynimde zonklamaya başladı herşey valla. kafayı sıyırmazsam iyidir yaa:18::18::18::18:

İnşallah bişey olmaz bu ay. Gelecek ay başka doktor artık. Gelecek ay tekrar sağlıklı olarak yumurtam oluşur değilmi?

Komik gaci seni inceden inceye bir göndermemi var neben bi denemelerimi yapayimda bakayim tuturamazsam alirim esirgeme kurumundan hic gocunmama valla,, onlarda anne baba kuzusu onlarinda sevgiye ihtiyaci var Rabbim bütün evlatlara anne babalari ile huzurlu saglikli ömürler versin insaAllah ,,,,hatta bilsem bana hemen vereceklerini dakka durmam evlat edinirim ......

Canım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına versin oğlunu. Benim eşim böyle yapsa, önce bebek kız derdim bakalım ne diyecek tepkisini ölçerdim, sonra da erkek olduğunu söylerdim ve burnundan fitil fitil getirirdim.

Ben hamile olabilecegini sanmiyorum ya doktorun tip bilgisi yok yada tip litaratüründe sen bir ilksin kafam karisti bacim....

kızlar benim belim çok ağrıyo dayanamıyorum bazen ağrısınaa bu haftalarda olursa son aylarda napcam ben....

Canim kendini cok mu yoruyorsun acaba bir kac gün dinlen bakalim agrilarin hala olacak mi yada belinle ilgili yanlis hareketler mi yapiyorsun dik oturmama cok egik durma v.s. gecmis olsun insaAllah agrilarin en kisa zamanda diner....

Kızlar bişey soracam. Yumurta çatladığı zaman ultrasonda nasıl görünüyor. Yani mesela 22 mm olan yumurta ertesi gün hiç görünmüyormu ekranda, yoksa küçülmeyemi başlıyor?

ohhh ohhhh ne güzel ALLAH kucağına almayı nasip etsın inş.çok sevindım RABBİM HERKESIN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN YAPRAK OĞLUNA İSİM DÜŞÜNDÜNMÜ

Yaprak, hayirli ugurlu olsun oglusun.. Saglikla kavus bebisine inshallah.. Esine de kiz mis de

Yaprak, hayirli ugurlu olsun oglusun.. Saglikla kavus bebisine inshallah.. Esine de kiz mis de

Momof nerelerdesin canim hamilelik nasil gidiyor belirtiler nasil proteinemi as eriyon yoksam karbonhidrata mi momof sen ovulasyon testi ilemi yoksa mikroskobu ile mi yumurtlamayi yakalamistin seni yakaladim ya ardi arkasi gelmez sorularimin

Kızlar bişey soracam. Yumurta çatladığı zaman ultrasonda nasıl görünüyor. Yani mesela 22 mm olan yumurta ertesi gün hiç görünmüyormu ekranda, yoksa küçülmeyemi başlıyor?

Canim her yumurtanin icinde bulundugu kesecikler vardir yumurta catlamadan önce o kesenin icine bakiyorlar ve icinde yumurta görünüyor yumurta catladiktan sonra o kesenin ici bos görünüyor bende okuduklarim kadari ile biliyorum yani o kese oluyor ama icinde yumurta olmuyor insaAllah sorunu tam cevabi budur .....

saol cnm bilmiyorumki zaten bu hamileliğimde bi tuhaf inan hamile bile olduğuma inanamıyorum öle kızımdaki gibi kasık ağrılarım falanda yok sadece gezinince falan belim kopuyo sanki

Ederiz canim benim ederiz Rabbim sanada versin insaAllah pipili bir bebis sen kiz diyon ama benim icimden seninki erkek gibi geciyor neden bilmiyorum yinede hayirlisi tabi

ayyy inş..ama kendimi şartlandırmak istemiyorum burda truf diye bir arkadaşımız vardı herkes erkek diyodu inanın ben bile erkek olacağına inanmıştım ama kızı olcakmış zaten dahada uğramıyor kızı olan gelmiyor lizanında tahmini erkekti bakalım 20 aralıkta gidicem iki test falan olcak sağlığı yerinde olsunda geçen gittiğimde haftasına göre küçük çıkmıştı biraz çekinerek gidicem doktora büyüdümü büyümedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…