- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.901
yaprakcımm cok sveindim cnm yaaaa
hayırlı olsunn oglunnn.saglıcakla al kucagına inşallahh
eşinee sölicenmi
gecmişi okuyamıyorum pc cok agır calışıyor deli ediyor beni
Oğlakçım çok teşk ederim elaracım saol canım darısı sana ve tüm isteyenlere inş. yok sölemiycem burda değil zaten ş.dışında söylemeyi düşünmüyorum ama kızlar kaçırmassa ağızlarından bakalım
analiz o doktorun bilgisine tükürüyüm ben
37 mm lik yumurtaa nasıl catlar ya.o coktan kist olmuştur.yada adet kanıyla atılırr
sen bidaha o doktora gitme bence
ilişkiyede girmişsiniz o ilişkiden cocuk olmaz bence.ortada saglıklı bi yumurta yok cünkü
hiç yöntem araştırmadım ki.umurumun köşesinden geçmez kız olmuş erkek olmuş ben 40 yaşlarında falan yaparım ancak o da evde bir neşe olsun.kocayla birbirimizi dinlemeyelim diye. o zaman da kız isterim heralde.uğraşmam hiç.
haskena sende yaşım geçiyor diye korkuyosun olmadı alıver çocuk esirgeme kurumundan yapılmışını.hatta 3 yılını doldurmuşunu.cinsiyeti de erkek olsun. hiç strese girme.
Slmmmm Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan cinsiyet kesinleşti erkekmişşşşş
çokk sevindimm sizinde sevinceğinizi bildiğim için hemen paylaşayım dedim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için öpüyorummmmm
Elara,
Hatırlıyomusun hani yumurtası bir türlü çatlamayan arkadaşınız. Ben bu pazartesi doktora gittim yumurtam 37 mm (duyunca yuh dedim içimden) olmuş. Doktor dediki bazen yumurta çatlayınca içine kanar. Yumurta eskiden simsiyahken o gün daha açık renkli ve içinde sanki pıhtıcıklar var gibiydi. Ve doktorum çatlamış bu gece uygun dedi. Bende çok umutlu olmayarak, böyle bir yumurtanın gebelik getirmediğini düşünerek ama yinede şans işte diyerek çalışma yaptık. ama şu an çok tedirginim ne bileyim ya ertesi gün falan çatladıysa, ya başka bişey olursa keşke yapmasaydım diye içim içimi yiyorum. Bu konuda düşünceleriniz nedir kızlar? Başına böyle bir şey gelen varmı ? Lütfen bana yardımcı olun.
kızlar benim belim çok ağrıyo dayanamıyorum bazen ağrısınaa bu haftalarda olursa son aylarda napcam ben....
ovülasyon testleriyle takip en garantisi ama istersen şu siteden hesaplamaya çalış
Eisprung-Kalender - urbia.de
yaprak tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli olmayanlara bol bol dua edin bacular
Ben hamile olabilecegini sanmiyorum ya doktorun tip bilgisi yok yada tip litaratüründe sen bir ilksin kafam karisti bacim....
Valla bende şaştım. Ne zormuş bu işler yaaa..
çokk sevindimm sizinde sevinceğinizi bildiğim için hemen paylaşayım dedim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için öpüyorummmmm
Yaprak, hayirli ugurlu olsun oglusun.. Saglikla kavus bebisine inshallah.. Esine de kiz mis de
Kızlar bişey soracam. Yumurta çatladığı zaman ultrasonda nasıl görünüyor. Yani mesela 22 mm olan yumurta ertesi gün hiç görünmüyormu ekranda, yoksa küçülmeyemi başlıyor?
Ben hamile olabilecegini sanmiyorum ya doktorun tip bilgisi yok yada tip litaratüründe sen bir ilksin kafam karisti bacim....
Canim kendini cok mu yoruyorsun acaba bir kac gün dinlen bakalim agrilarin hala olacak mi yada belinle ilgili yanlis hareketler mi yapiyorsun dik oturmama cok egik durma v.s. gecmis olsun insaAllah agrilarin en kisa zamanda diner....
Ederiz canim benim ederiz Rabbim sanada versin insaAllah pipili bir bebis sen kiz diyon ama benim icimden seninki erkek gibi geciyor neden bilmiyorum yinede hayirlisi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?