bebek cinsiyet belirleme..

Amin hayatım.İçime doğuyor sıra sende altıncı hissimede güvenirim.Keşke dememek için birşeyler yaptık ama hepimiz biliyoruz ki Rabbim istemeyince hiçbir şey olmaz.

kesinlikle canım bende senin gibi düşünüyorum bişeyler yapıp mevlamdan gelenede razıyız
vallla ben her ay deniyorum bakalım kısmet artıkkk
ama herkes aynı şeyi söylüyolar bana özellikle boncuk bu ay hamilesin diyor bakalım hayırlısı canım
sen neler yapmıştın ??

eşim çinko kullandı,keçiboynuzu kürü içti.Benim zaten kullandığım bi ilacım vardı(coraspi)ona ilaveten folbiol,viks,hindiba,karbonatlı su.Ovulasyon testi.İlişki önceside hepimizin artık ezberlediği kahve ,soğuk duş,namaz ve dua.

bu şurupta var bi hikmet bence bu ay bende kullanacam
bir bardağa karbonat ne kadar koydun canım
bende bu dediklerini yapmaya çalışıyorum hayırlısı artık

cidden yaa umutta tavuğum diyor ama oda yumurtlamayan cinsten galiba
tavuklar hormonlu yem yüzünden kısırlaştı yada artık kartlaştılar yumurtlayamıyorlar
kızım biz ağır toplar olarak ALTUN YUMURTLUYORUZ
o yüzden spermler delemiyorrr

neyse öyle teselli edelim kendimizi
pırlanta işlemeli altın yumurta

[QUOTE=_eZel ve umut size yeni bi yöntem .diyin ki biz vaz geçtik bebek falan istemiyoruz.aman sakın dikkat et hamile falan uğraşamam diyin.o sizi gelir bulur.siz yumurtanızı kaçırın sprm sizin yumoşu kovalasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…