- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.201
:118::118::118::118::118::118::118::118
kızzllaarr nerdesiiiiinnniizzzzz
sanada selam haskena neyse bı ufak anlaşmazlık oldu bıtırelımm kusura bakma
Nilaycansu kesinlikle çok haklısın...kızımı çok merak etmeye başladım...cici bir kız olur inşallahh..
Kiz cok mutlusun aksam depremi vardi yine Rabbim yüzünü hep güldürsün Mehmet Kayranin annesi...
Selam ciceklerini kabul ediyorum tesekkürler ............
Ay canim ya yazini okudum ve cok duygulandim cünkü sendeki gelgitleri yasiyan o kadar cok bayan varki yok esim,kayinvalidem,cevre v.s. ama inanki kiz cocuk cok özeldir gecmisi okudunmu bilmiyorum ama ben hep diyorumki Rabbim herkesin gönlündekine göre versin ama mutlaka her anneye bir kiz evlat versin bebegin olunca onun ne kadar özel ve degerli oldugunu göreceksin hem biz buradayiz canim bebegin olup büyüyene kadar erkek cocuk icinde yöntemleri daha iyi ögrenirsin ve insaAllah Rabbim bir evlattan sonra sana birde saglikli hayirli bir erkek evlat verir ......
evet canım 35 yaşındayımgwert canım çok teşekkür ederim.Evet bende de pıhtılaşma var coraspin kullanıyorum.Yumurtlama döneminde 1 hafta kullanmadım.Kaliteyi bozuyor falan demişlerdi diye ama şahsi kanaatim böyle bir etkisinin omadığı.İnşallah en kısa zamanda sen de müjdeli haberi verirsin.Ha bir de galiba sende benim gibi 35 yaşındaydın asla umutsuz olma.
iyiyim canım sen nasılsınboncukkkkkkkkkkkkkkkk fistigim bu yola birlikte ciktikkk hamisisin sonunda yaa cok cok sevindim Allah gonlundekini karnina koysun bitanemmmmmmm
serenattaa yumurta takibi yapti namaz kildi dua etti gelicece zaten yazar odaaa tekrar gozun aydin canimmm
himaliyaa seninadina sevindim insallah tescillersinizzz pipiyiiiiii
elaracimmm ilsnin guzelim yaramazlik yoktur umarimmmm
gwert canim sen nasilsin gulommm denemelr ne azmann
eeceimrenur gelimi nasilsin canimmmm
yusuf
haskena sen ne ediyon anacimm
kizlar isimlerini sayamadikalrim hepiniz iyisinizdir umarimmmm
ayy bi ben göremiyorum şu resimleriBoncuk simartin beni ya kiz distan genc görünsemde icim kocamis ki bir türlü ikinci bebis gelmiyor neyse ben bu simariklikla artik en kisa zamanda hamile kalirim insaAllah icimde genclesti birden iltifatlarinla
kaç kere okunuyo besmelekızlar bende besmele-i şeriflerle hamile kaldım hacet namazı kılıp duası var okudum ve o ay hamile kaldım ..
benim kızımda doktorum cüneyt genç ti 10 sene önce çok ilgili bi doktorbende ankaradayım, eyüp ekiciye ayrıntılı ultroson için ben gitmiştim kızımda:) ama bu bahsettiğim yani 12 haftalıkken cinsiyetini söyleyen doktor cüneyt genç
niye yatmadın o saate kadar
zaten size şaşırıyorum uykunuz gelmiyormu
ben tavuk gibiyim 12 de yatarımn
Seni hatirlamak mi ne zaman unutuyorum ki sen ,Kulaklari cinlasin gamzecim, Himalia,sude ve yeni arkadas BerniL ayrisiniz kiz ,inan ben kendimden önce sizler icin Rabbime dualar ediyorum sizlere erkek evlat sevgisi tatirsin diyeHASKENA bacım ALLAH razı olsun senden benı hep hatırladıgın ıcın
Ezelll bugün nerdesinnnnn yok oldunn
kızlar herkes sessiz bugünn
ay canım evet inşaAllah ama mikroskop elime geçsin o zaman rahatlicam sabah akşam yaparım artık :131:Izine gerek kalmadi kiz artik mikr.var hem iki dün deyip gecme ben korunmali yapmama ragmen her ay kendimi hamile moduna sokuyorum ay bi tatlieseriyom ki sorma verdigim kilolarida almasam iyi ....
Kiz cok mutlusun aksam depremi vardi yine Rabbim yüzünü hep güldürsün Mehmet Kayranin annesi...
Seni hatirlamak mi ne zaman unutuyorum ki sen ,Kulaklari cinlasin gamzecim, Himalia,sude ve yeni arkadas BerniL ayrisiniz kiz ,inan ben kendimden önce sizler icin Rabbime dualar ediyorum sizlere erkek evlat sevgisi tatirsin diye
walla beklıyom bırısı bıseyler yazarda kacırmayım dıye ah ah bu yola bas koyduk çok istıyommm isteyenlerın we benımde 1 oglum olsunnn kocam gecen gun kızıma dıyokı inş .senınde bı oğlan kardesın olsun adı da kaan olsun ay cok fena oldummmmmniye yatmadın o saate kadar
cnmm bende aynı seyı yasamıstım ben yanlısla korunurken hamıle kaldım bendede ınanılmaz bı kız sevdası vardı herkez dogur kız dedı o kadar satlamısımkı kendımı doktor 12 haftalıkkıen bı cıkıntı var dedı ama tam göremıyorum dedı ben ona bıle sevınmıstım sonra 16 gıttım ve erkek dedı bende cok buyuk bı hayal kırıklıgı yasadım ve hep degısıcek dıyordum ama sımdı alıstım bende hep ıyı yonden bakmaya calıstım ılk önce saglıklı olması ama tabıkı ıcımde bı ya kız olsaydı hep dıyorum esımede hep olurmu deısısırmı dıyorum sızler erkek ıcın ben ıse kız ıcın cok dua ettım ama nedense hala ıcımde cok kucukte olsa bı umıt var kızlar bazı zamanda burdan kızı olanlara keske onlara bı oglana banaa bı kız verseydın ALLAH'ım dıyordum ama ınanın herseyden once saglıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun benımde yarın kontrolum var ve ıcımde kucukte olsa umıdım var ve ben pıpıyı cok net gördum.kızlar ama ınsan hayal edıyor ıste.
Renk canim artik sen kendini ikinci erkek cocuk annesi olmaya alistirsan iyi olacak burada kiz cocuk haberi alip üzülen arkadaslar icin söylediklerimiz seni icinde gecerli bebegin hissediyor ve lütfen artik onun abisi gibi yakisikli bir oglus oldugunu kabullen ve hamileliginin tadini cikar bak daha önümüzde Rabbimin izni ile cok uzun zaman var cok istersen sartlarin uygunsa 3. yaparsin bi dolu yöntem var kiz icin daha gencsin ay kiz her defasinda ayni seyleri yazdirma bana o yakisikli Efenide öp benim icin
biz de 21:30 da yatıyoruz.biz yattığımızda tavuklar ayakta oluyor.sabah nasıl kalkıyorsunuz.
Selam kızlar gecmişi okuyamıyorum kızım uyuyunca göz atarım
bende temizlik yapıyorumm hava cok güzel cam siliyorumm
sude ve boncuktan haber yok dimi
ay geldilermi diye acıp bakıyorum hemen kapatıyorum:)
sayfaya takılsam biliyomki temizlik filan yapadan akşam olcakk:78:
Haskena vallah bacım sen çok uyanıksın nasıl anlıyorsun herşeyi müneccim gibisin vaar sende bişey vaarrr :114:
biz de 21:30 da yatıyoruz.biz yattığımızda tavuklar ayakta oluyor.sabah nasıl kalkıyorsunuz.
ya nasıl bişey bu sizin hiç temizliğiniz bitmiyor ne cammış bunlar beee silinmekten inceldiler aaaaa sohpet edemiyoruz yaaa :117:
aynen bende öyle erkenden yatıyorum hele kışın
Selam kızlar gecmişi okuyamıyorum kızım uyuyunca göz atarım
bende temizlik yapıyorumm hava cok güzel cam siliyorumm
sude ve boncuktan haber yok dimi
ay geldilermi diye acıp bakıyorum hemen kapatıyorum:)
sayfaya takılsam biliyomki temizlik filan yapamadan akşam olcakk:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?