bebek cinsiyet belirleme..

Sana bi müneccimlik yapayim mi sen bu ay hamile kalacan ve 14.haftada Mehmet Kayra geliyor diye müjde verecen bize ay icimden böyle diliyorum yani insaAllah Rabbim agzimdan isitsin .....
.

Kız sen bir tanesin yaaa sen hiiiç eksik olma emiiii Allah ne muradın varsa versiinn kurban olam ben sanaaaaaaa bacııımmm Rabbim inşaAllah dualarını kabul etsin ama önce sana nasip etsin sen bi bi bi bi tanesiiiiiiiinnnnn

inşallahhhhhhhhhh

Ezelll belkide kadın tutuyodur temizlik içinnnn

abimlerin de 3 er oğlu var onlar da kız istiyor ama olmadı.allah hayırlısını versin.emin ol sen ne hissediyorsan ben de onu hissediyorum.hangisi olmazsa onu istiyorsun.buna da alışırız ne yapalım.

bende hastayım renkrenk senin oğluna ya nasıl tatlı bişey o inşaAllah benim oğlumda onun gibi tatlı olurrr

Anasi tatli olanin oglu kizida tatli olur benden sana garanti senin oglunda tatli olacak.....

Kolay gelsin bacim yakin olaydik gelirdim yardima ama elim agirdir ona göre ama isimi temiz yaparim annem hep derki 10 kadin bir araya gelse yapamaz senin yaptigin temizligi ama ah birde elin hizli olsa benim elim sadece yemek yaparken hizlidir onuda sevdigim icin herhalde....

Haskenacım hep sorcam unutuyorum
senin cetvel ne cetveli bacım?

Canim benim cetvelim dilek cetveli ilk dilegim ""Allahim gönlümdekini hakkimda hayirli eyle ""
ikinci dilegimde 9 ay 10 gün sonra gönlümdeki kucagimda olur insaAllah ""
ama ben cetveli yapinca o 9 monate ( 9 ay) 10 tage (10 gün ) dü tabi bir türlü hamile kalamayinca süre 10 monate ,3 wochen & 5 tage ( 10 ay 3 hafta 5 gün ) oldu gittikcede süre uzuyor kanatlarda melekler getirecek ya bebisimi onu ifade etmek icin yaptim......

az önce yan tarafdaki kadın doğumcu arkadaş ziyarete geldi.sen ne yaptın.böyle çok cesursun bu kadar iş bi de çocuk zor koca iyi beceriyorsun dedi.ben de ne becermesi hep aynı boyuna kız doğuruyorum.bi yöntem söylemedin ki kızların yanına erkek olsun dedim.o da kız yapmak daha zordurdur kız %49 erkek %51 dedi.ben de bu sayfaları okuttum kadın epey güldü.ne yöntemi kelin ilacı olsa başına sürer arkadaşım.benim de iki oğlum var kız diye ölüyoruz.gittik kız kedi aldık evde onu seviyoruz dedi.ben yöntem bulsam yapardım tabelayı isteğe göre kız isteğe göre erkek yaptırılr diye bi de yana kasa koyardım köşeyi dönerdim dedi.ama burada tutan var dedim.siz %10 için uğraşıyorsunuz.tesadüf dedi.eee şimdi ne olacak .dua et olsun dedi gitti.aman bu işler karışık kızlar fazla takmamak lazım

Allah iyiligini versin Rabbim gülen yüzünden gülücük eksik etmesin insaAllah

umutum burası ankara işden 6 da çıkıyorum 10dk sonra evdeyim.evde yemek yapan var.annem var bi de oda çok yardım ediyor 19 de yemek yeniyor.çay falan 9 oluyor 9:30 da yatlıyor.ankaraya gel rahat et.trafik bazı yerlerde gerçekten az.bazı yerler de de istanbulu aratmıyor.

Son düzenleme:
sudecim hayırlı haberlerle dönersın inşALLAH

Cano nereye gittin kiz bi geldin bi yok oldun nasil gidiyor hamilelik....?

Iste bazen baskalarini derdi böyle gereksiz insanlari gerebiliyor onlara verilebilecek en güzel cevap"" ben erkek yada kiz olsun diye degil evlat sahibi olmak icin cocuk yapiyorum ama sizlerin bu kadar üzüleceginizi bilseydim sirf sizin icin erkek cocuk yapardim yada cok istiyorsaniz gidin kendiniz yapin ben kizlarimi seviyorum ve cokta mutluyum saglikli olduklari icin ....""biliyorum canim ya bazen insanlar cok gereksiz konusuyor sanki sen istemiyorsunda zaten insanin elinde olsa hem kiz hem erkek evlada sahip olmak ister ama bizler sadece isteyebiliriz veren Rabbim oda neyi bizim icin uygun görüyorsa hayirli killiyorsa onu veriyor sükürler olsunki hepimizin saglikli evlatlari var tabiki tatamadigimiz duyguyu tatmak istiyoruz ama olmassada elden gelen birsey yok ...Ben kizim olduktan sonra arkadasliklarimi tekrar gözden gecirdim ve coguna evlerinin yolunu gösterdim ne kapimi aciyorum nede kapilarini,, kalbimi kapattim onlara ......

Ezelll belkide kadın tutuyodur temizlik içinnnn

yok kız cumartesileri herşeyi yapıyorum vallah bu geçt,iğimiz cumartesi temizlik yaptım ütü yaptım üstüne bide 3 çeşit yemek çorba pilav yaptım hafta içide oohhh rahat rahat eve gidince yemek yapma derdi olmuyor

tabiki Allah hayırlısını nasip etsin Rabbim gönlümüzdekini biliyor bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz gerisi Rabbimin taktiri

Allah iyiligini versin Rabbim gülen yüzünden gülücük eksik etmesin insaAllah

canım beniimm seninde inşaAllah

haskena canım alıntı ile uzun oluyor o yüzden direk yazayım dedim.sana katılıyorum.en iyisini yapmışsın.ama ben tam seçemedim kiminle görüşeyim kiminle görüşmeyim ayırt edemedim.çok kalabalık olunca insan ayıramıyor.kendime yakın olanı bulamadım.ama çapraz komşuyu külli sildim.hep o bu konuyu azdırdı.geçen akşam da gelmiş eşime birşey danışacakmış.ben de de misafir vardı içeri gir dedim ayakkabı ile girdi neyse çay ve sofra hazırdı ısrar ettik gel otur yok oturmadı ama ayakta anlatacağını anlattı adamı tam 40dk tuttu.çaylar soğudu kimi yedi kimi yemedi bekledi sofra önümüzde kala kaldı.o zaman da silmiştim.

Amin canım çok teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız.

valla imremdim şimdi
ben 6:30 da çıkıyorum annemden kızı alıp eve girmem 7:30
yemek hazırlıyorum bazen kolay yemek bazen zor
ben ist.anadolu yaksındayım eşim karşıda çalışıyo eve gelmesi 9 gibi
yemek ye bulaşık ortalık derken inan saat 11 oluyor derken yatıyoruz
allahtan mutfakta tv var ordanda dizlerimi izliyorum
senin evde annen yaşadığı için şanslısın

allah yardım etsin
biz istanbuldayken benim eşimde geç geliyordu
ben sofra başında uyukluyordum resmen
not:yazan tavuk ama yumurtlamayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…