- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.221
Sana bi müneccimlik yapayim mi sen bu ay hamile kalacan ve 14.haftadaMehmet Kayra geliyor diye müjde verecen bize ay icimden böyle diliyorum yani insaAllah Rabbim agzimdan isitsin .....
.
Sana bi müneccimlik yapayim mi sen bu ay hamile kalacan ve 14.haftadaMehmet Kayra geliyor diye müjde verecen bize ay icimden böyle diliyorum yani insaAllah Rabbim agzimdan isitsin .....
Kiz seni unutmadim Rabbim sana ve topikte isteyen herkese versin ama adini saydigim arkadaslarin 2- kizi var ve ben öncelik onlarda olsun diye diledim yani önce onlardan hamile kalanlarin cins.erkek olsun sonra digerleri erkek cocuga hamile kalsin ve sonra bizler hamile kalalim ve erkek cocuk olsun ana ne karisik dilek diledim kiz umut anladin sen onu sende insaAllah 10.gün denemende hamile kalirsinda cins.erkek olur .......AMIN INSALLAH....
Kız sen bir tanesin yaaa sen hiiiç eksik olma emiiii Allah ne muradın varsa versiinn kurban olam ben sanaaaaaaa bacııımmm Rabbim inşaAllah dualarını kabul etsin ama önce sana nasip etsin sen bi bi bi bi tanesiiiiiiiinnnnn
abimlerin de 3 er oğlu var onlar da kız istiyor ama olmadı.allah hayırlısını versin.emin ol sen ne hissediyorsan ben de onu hissediyorum.hangisi olmazsa onu istiyorsun.buna da alışırız ne yapalım.cnmm bende aynı seyı yasamıstım ben yanlısla korunurken hamıle kaldım bendede ınanılmaz bı kız sevdası vardı herkez dogur kız dedı o kadar satlamısımkı kendımı doktor 12 haftalıkkıen bı cıkıntı var dedı ama tam göremıyorum dedı ben ona bıle sevınmıstım sonra 16 gıttım ve erkek dedı bende cok buyuk bı hayal kırıklıgı yasadım ve hep degısıcek dıyordum ama sımdı alıstım bende hep ıyı yonden bakmaya calıstım ılk önce saglıklı olması ama tabıkı ıcımde bı ya kız olsaydı hep dıyorum esımede hep olurmu deısısırmı dıyorum sızler erkek ıcın ben ıse kız ıcın cok dua ettım ama nedense hala ıcımde cok kucukte olsa bı umıt var kızlar bazı zamanda burdan kızı olanlara keske onlara bı oglana banaa bı kız verseydın ALLAH'ım dıyordum ama ınanın herseyden once saglıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun benımde yarın kontrolum var ve ıcımde kucukte olsa umıdım var ve ben pıpıyı cok net gördum.kızlar ama ınsan hayal edıyor ıste.
bende hastayım renkrenk senin oğluna ya nasıl tatlı bişey o inşaAllah benim oğlumda onun gibi tatlı olurrr
Selam kızlar gecmişi okuyamıyorum kızım uyuyunca göz atarım
bende temizlik yapıyorumm hava cok güzel cam siliyorumm
sude ve boncuktan haber yok dimi
ay geldilermi diye acıp bakıyorum hemen kapatıyorum:)
sayfaya takılsam biliyomki temizlik filan yapamadan akşam olcakk:78:
Haskenacım hep sorcam unutuyorum
senin cetvel ne cetveli bacım?
Kız sen bir tanesin yaaa sen hiiiç eksik olma emiiii Allah ne muradın varsa versiinn kurban olam ben sanaaaaaaa bacııımmm Rabbim inşaAllah dualarını kabul etsin ama önce sana nasip etsin sen bi bi bi bi tanesiiiiiiiinnnnn
sudecim hayırlı haberlerle dönersın inşALLAH
ben üçüncüye hamileyim dr kıza benzettim demişti.sonraki dr da göremedim ama kız diyemem dedi cuma belli olacak bu rada geçen hafta bize komşular evin hayırlı olsuna geldiler.yaklaşık 20 kişi falandı.herkez hamile olduğmu öğrenince cinsiyeti sordular ben de kız dedim.onlar bir üzüldü nalatamam.vah vah tüh tüh.ler 2 saat havada uçuştu.tümü bana acıdı üç kız annesi zor.kız yükü tuz yükü.yerini bulmayınca kötü.keşke erkek olsa keşke vah tüh neyse hayırlısı falan filan.ben bir bunalıma girdim anlatamam elimde çay tepsisi ile mutfakta kala kaldım gözlerim doldu.hepsini kovmak geldi içimden.iş yerinden arkadaşım yardım için gelmişti onlar hala içerde konuşuyorlardı.arkadaşım ne oldu çok kötü gözüküyorsun dedi.ben yatak odasında ağşlayıp geleyim dedim.o da sakın öyle birşey yapma.böyle güçlü birine yakışmıyor.onlar kasıtlı yapıyor senin yerinde kim olsa yıkılırdı mam yine iyisin dedi.erkek bebek isteği penis hayranlığı olan kadınlarda çok görünürmüş.erekek isteyen erkek var mı etrafda dedi.ben de güldüm.yüzümü falan yıkadım .içeri girdim.hala bu şoku atlatamadım ama ne yapayık kadının kadına ettiği kötülüğü kimse etmiyor.bunu herkeze anlattım.eşime anlattım o da kadınların bi doğumu bi de evliliği var ne konuşulsun başka dedi geçti.
ahh ahhh bi cocugun olsun bide ev hanımı ol gör ne hale geldinii
elimiz sudan cıkmıyor vallaaa
bide bende aşırı düzen hastalıgı var.illa heryer kitap gibi olcak
akşama kadar ayaktayım bi size yazarken dötüm koltuk görüyor:)
Ezelll belkide kadın tutuyodur temizlik içinnnn
az önce yan tarafdaki kadın doğumcu arkadaş ziyarete geldi.sen ne yaptın.böyle çok cesursun bu kadar iş bi de çocuk zor koca iyi beceriyorsun dedi.ben de ne becermesi hep aynı boyuna kız doğuruyorum.bi yöntem söylemedin ki kızların yanına erkek olsun dedim.o da kız yapmak daha zordurdur kız %49 erkek %51 dedi.ben de bu sayfaları okuttum kadın epey güldü.ne yöntemi kelin ilacı olsa başına sürer arkadaşım.benim de iki oğlum var kız diye ölüyoruz.gittik kız kedi aldık evde onu seviyoruz dedi.ben yöntem bulsam yapardım tabelayı isteğe göre kız isteğe göre erkek yaptırılr diye bi de yana kasa koyardım köşeyi dönerdim dedi.ama burada tutan var dedim.siz %10 için uğraşıyorsunuz.tesadüf dedi.eee şimdi ne olacak .dua et olsun dedi gitti.aman bu işler karışık kızlar fazla takmamak lazım
Allah iyiligini versin Rabbim gülen yüzünden gülücük eksik etmesin insaAllah
Cano nereye gittin kiz bi geldin bi yok oldun nasil gidiyor hamilelik....?
sağol canım aşermelerim bitti doktora nezaman gitsem diye düşünüyorum haftaya giderim herhalde kızlar noooooluuuursunuuuzzz duanızı eksık etmeyın nooluuu kızlar
himalia haftaya gitcem canım galiba doktora RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN
herkese merhaba arkadaslar
SERENATTA hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagına al ınsallah
HASKENA bacım ALLAH razı olsun senden benı hep hatırladıgın ıcın
KIZLAR hepınız muhtesemsınız ya ALLAH hepınızın gonlundekını kucagına versın ınsallah butun ıyı nıyetlı ınsanlar burda toplanmıs yok boyle bısey
HIMALIA cok sevındım RABBIM gonlundekını kucagına versın ınsallah
BESTEMBENIM dıgum gunun kutlu olsun
FIONA ınsallah muradına ermısındır gonlundekı kucagına saglıkla gelsın ınsallah
SUDECIM ınsallah dualarımız senınle
RABIA ınsallah doktor yanılmıstır dualarımızla beraber babagını hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallahhh
yas konusuna gırıp durmayın en agır top benım galıba burda ben hıc stres yapıom mu
umutum burası ankara işden 6 da çıkıyorum 10dk sonra evdeyim.evde yemek yapan var.annem var bi de oda çok yardım ediyor 19 de yemek yeniyor.çay falan 9 oluyor 9:30 da yatlıyor.ankaraya gel rahat et.trafik bazı yerlerde gerçekten az.bazı yerler de de istanbulu aratmıyor.
Cano nereye gittin kiz bi geldin bi yok oldun nasil gidiyor hamilelik....?
sağol canım aşermelerim bitti doktora nezaman gitsem diye düşünüyorum haftaya giderim herhalde kızlar noooooluuuursunuuuzzz duanızı eksık etmeyın nooluuu kızlar
himalia haftaya gitcem canım galiba doktora RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN
amin inşallah güzel haberler alırsın. senin ki bence erkek.içime doğuyor.
valla imremdim şimdi
ben 6:30 da çıkıyorum annemden kızı alıp eve girmem 7:30
yemek hazırlıyorum bazen kolay yemek bazen zor
ben ist.anadolu yaksındayım eşim karşıda çalışıyo eve gelmesi 9 gibi
yemek ye bulaşık ortalık derken inan saat 11 oluyor derken yatıyoruz
allahtan mutfakta tv var ordanda dizlerimi izliyorum
senin evde annen yaşadığı için şanslısın
fiona canım hayırlı uğurlu olsun inşallah gönlündeki gibi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?