bebek cinsiyet belirleme..

canım ya benim iki gün içinde yumurtlamam olacak.bu ay da kalamazsam bir dahaki ay denerim tam adı neydi.eczane birini vermiyor reçetesiz.başka vermişti bana.sen hangisini içmiştin

cnm bu surup erkek bebek ıcınde ıcılıyor ben onun cıcın ıcmıtstım zaten ama ıcen bılgıdım kadarıyla herkes hamıle kaldı o ay bılemıyorum ne kadar etken olduqunu ben vıck vapa kullandım cnm
hadı az kalmıs ıns rabbım bu ay bebegını verır cnm

ovulasyonda çift çıkar çıkmazmı ertesi günmü deneme yaptın bocvukcum birde adetin kaçıncı gününe denk gelmişti

cnm normalde ben cıft cızgı gorduumu deneme yabıyordum bu ay ıse soyle anlatıyım kafan karısmasın cıft cızgı bende 3 4 gun cıkıyor 3.cu gunu denedım denedıkten 17 saat sonra sılıklesme oldu .adetımın 19.cu gunuydu cnm ama 20.cı gune baglayan gecesıydı .onuda soyle ızah edıyım
ılk cızgıyı 17.cıgt gormeye basladım 18.cı gun cıft gordum 19.cıft gordum 20.aynı koyulaktaydı 21 de sılık gordum

kaçtım ben kızlarrr herkese iyi akşamlar
Boncuk canım yarın bana detaylı anlatabilirmisin nasıl kullamacağını
ne zaman deneme yapmam gerektiğini

Boncuk yarın bana detyalı anlatabilirmisin canım
nasıl kullanacağımı ve ne zaman deneme yapmamız lazım sana zahmet bi anlatırsın bana

ben kaçtım kızlar herkese iyi akşamlarrr

İnş. olmaz hamileliğin en kötü yanı o zaten sudemmmm gelmişşş hoşgeldin canımm naptın gittinmi doktora geçmişi daha okuyamadım yeni açtım bende

%95 kız canım. ama çok sağlıklıymış... içim çok rahatlattı dr.hayırlısı olsun canım ya. bebek gülüp duruyordu bana. gülüşünü görünce unuttum inan herşeyi. parmağını emiyıorduu..

sen nasılsın nasıl gidiyor?

slm kızlar bende geldım bugun gezmedeydım

yarın annemler gelıyo bugun kardesımı gıdıyo alama

gelınımız bende kalacak artık ıkı gun pek gıremem ama aklımda sızde cnm:))

sudecım cnm ıns o kucuk bır rakam bızım sevıncımız olur cnmmm

boncukcuk cnm takılma o makac bıcaga benımde basıma tuz dokmuslerdı burnumu ellemısım guya erkekdı ama kızım oldu cnm:)))

yaprakcım cnm nasıl gıdıyooo oglunla hayat cnm

guzel bır duygu demı ınsss esınlede aran duzelır cnmm

daha bır guzel gecırırsın hamıslıgını cnmmmm....

kızlar benim adetler düzensizdi biliyorsunuzz
gecen ay ilk kez 28 günde olmuştum
ve ben bugün yumurtladım:) kasık ve bel agrım oldu ,sarımtırak yapışkan ve sünen akıntım geldi bol miktarda
yani cetvelle aynı gün ve 15.gün olmuş oluyor.cok sevindim ya
inş bu ayda tam zamanında gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…