- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.341
elara sanırım senın arlıklar da 28 gunden uzun bende 30 35 gunde oluyom yum gununude bılemıyomkızlar benim adetler düzensizdi biliyorsunuzz
gecen ay ilk kez 28 günde olmuştum
ve ben bugün yumurtladım:) kasık ve bel agrım oldu ,sarımtırak yapışkan ve sünen akıntım geldi bol miktarda
yani cetvelle aynı gün ve 15.gün olmuş oluyor.cok sevindim ya
inş bu ayda tam zamanında gelir.
bak sımdıden kendını sewdırdı annesiiiiii%95 kız canım. ama çok sağlıklıymış... içim çok rahatlattı dr.hayırlısı olsun canım ya. bebek gülüp duruyordu bana. gülüşünü görünce unuttum inan herşeyi. parmağını emiyıorduu.
sen nasılsın nasıl gidiyor?
teşekkür ederim arkadaşlar. tüm güzel dilekleriniz için. Allah'ım herkese gönlündekini versin. Amin..
inşallah ıyı cıkarrrrryarin 18 de sonuclari alip sizle paylasagim canim bugün okadar karamsar degilim 2 gün cok kötüydüm,sizin dualarinizlada güzel haber alicam INSALLAH
Canım Allah gönlüne göre verir sende tatarsın inş o duyguyuwalla beklıyom bırısı bıseyler yazarda kacırmayım dıye ah ah bu yola bas koyduk çok istıyommm isteyenlerın we benımde 1 oglum olsunnn kocam gecen gun kızıma dıyokı inş .senınde bı oğlan kardesın olsun adı da kaan olsun ay cok fena oldummmmm
Cano nereye gittin kiz bi geldin bi yok oldun nasil gidiyor hamilelik....?
sağol canım aşermelerim bitti doktora nezaman gitsem diye düşünüyorum haftaya giderim herhalde kızlar noooooluuuursunuuuzzz duanızı eksık etmeyın nooluuu kızlar
Bencede git canım belli olur artık cinsiyet hem sağlığını falanda öğrenirsin iyi durdun maşaallah dualarımız seninle
Valla bende öle biliyorum 140 ve üzeri erkek derler ama ayını bilmiyorum tabiBişi daha sorcam kızlar. Hani kalp atışları 140 ın üzerinde olursa erkek olma ihtimali yüksek diyordunuz ya ? hatırlıyor musunuz böyle bişey ? benim bebişin 150 çıktııııı
selam kızlartum gun okuldaydım yerlı malı wardı sınıf annesıydım geldım :79::79: yemek felan derken ancak gelebıldım ama aklım hep burdaydı sude tekrar gıttımı rabıa gıttımı başka ne war ne yokkk[/QU
Geçmişi yeni bitirdim slm canım sudeye %95 kız ama %5 erkek süpriz olabilir demiş doktor inş. rabianında ikili testi iyi daha iyiydi morali düzgün sen nasılsın
inşşş yaprak hepimiz muradımıza ereriz
Valla bende öle biliyorum 140 ve üzeri erkek derler ama ayını bilmiyorum tabi
vallahi bende anlamadım yaprak. bir yandan yaptığımız test. bir yandan ultrason sonucu doktorların kesin gibi konuşması bir yandan şu kalp atışı bir yandan göbeğim çok aşşağıda vs... vs.. vs...
Belli olsada kurtulsam artık şu cinsiyet meselesinden.....
vallahi bende anlamadım yaprak. bir yandan yaptığımız test. bir yandan ultrason sonucu doktorların kesin gibi konuşması bir yandan şu kalp atışı bir yandan göbeğim çok aşşağıda vs... vs.. vs...
Belli olsada kurtulsam artık şu cinsiyet meselesinden.....
Sabırlı ol arkadaşım belki Allah sınıyo seni ne oluca hiç belli olmaz ümitsizliğe kapılma kaptırmada kendini herşeyin hayırlısı inş.
Bende duydum o kıbrıs işinide bana pek mantıklı gelmiyo sudecim ya Allaha şırk koşmak gibi onun işine karışılmaz bence kısmetse hayırlıysa verir hayırsızsa zaten hiç vermesin daha iyi bence tabi herkesin düşüncesine saygım var
ıyı aksamlar kızlar merak eden arkadaslarım tsk ederım
dr troıdım ıcın ılacımnın dozunu yukselttı cok ufak bır dusus olmus degerım ıse231 cıkmıs yanı 2 haftalık buda ılıskıyı dogruluyor zaten ama sata gore 5 haftalıkmısım.
bızım eskı mahallede bır bayan var yastık altına makas bıcak koyuyor bılıyorum bunların bılımsel hıcbır yanı yok .ama sımdıye kadar kıme yabtıysa dogru cıkmıs kızımdada bana yabmıstı.bugun yıne tesaduf onu gordum yabtı ve yıne kız cıktı.bırden bır uzuldum bır uzuldum anlatamam sustum konusamadım oylece kaldım annem yemek ye dıyor ses yok yanı anladımkı kendımı cok sartlandırmısım demekkı cok uzulurum kendımı en ıyısı her ıkı fıkre alıstırmak umarım kadının ılk yanılgısı ben olurum demekten baskada bırsey gelmıyor elımden.
sudecım ıns o yuzde 5 yuzde 1 ler bıle ıhtımaldır ıns guzel haberlerını alıcaz
rabıa cnm senınde ıcındedua edıyorum korkma sen allahın ıznıyle bırsey olmayacak
umut cnm kargon buyuk ıhtımal yarın elınde olur ayrıca belırtın olmamasına takılna benımde yoktu cnm
Madem Allah'ın işine karışılmaz bu forumda onlarca yöntemi neden tartışıyoruz canım ? Rabbim böyle bir imkan vermiş ise bence bunu kullanmak lazım. bu şekilde hamile kalamayan kişiler gebe kalıyor aileleri kurtuluyor. ben bu konuda sana katılmıyorum yaprakçım...
bioritime baktım erkege yatkın günümdeyim:)
elarada hıc ses yokkkk nerdekiiiiiii:82::82:Sevgili Sude, benim bir kızımın kalp atışları 160lardaydı, diğerininde 150-160 arasıydı canım.
elarada hıc ses yokkkk nerdekiiiiiii:82::82:
Sabırlı ol arkadaşım belki Allah sınıyo seni ne oluca hiç belli olmaz ümitsizliğe kapılma kaptırmada kendini herşeyin hayırlısı inş.
Bende duydum o kıbrıs işinide bana pek mantıklı gelmiyo sudecim ya Allaha şırk koşmak gibi onun işine karışılmaz bence kısmetse hayırlıysa verir hayırsızsa zaten hiç vermesin daha iyi bence tabi herkesin düşüncesine saygım var
Allah a şırk koşmak değil bence.Çocuğu olmayanlarda tedavi oluyor(tüp bebek ve ya mikroenjeksiyon)ona bakarsanız.Yalnız bir şey var Kıbrıs ta %100 garanti vermiyor.Arkadaşımın bebeği olmadığı için Mağusa tüp bebek merkezine gitmiştik ki orası Kıbrıs ın en çok tercih edilen yeri doktor bize, biz elimizden geleni yaparız ama tutmayabilir dedi ya da tutar ama sonuçta düşebilir de dedi.Garanti olan bir şey var herhalukarda paralarını alıyorlar canım.Allah kısmet ederse oluyor sonuçta ister Kıbrıs ister Türkiye fark etmiyor
Cinsiyet ayarlaması yapabiliyolar canım sadece kıbrıs için değil hatta uğur dündarda bile çıkmıştı hasta bi çocuk vardı erkek tüp bebek yaptılar kız ve abisinin tedavisinde bişeylerini kullanmışlardı kordon bağından falan sanırım yani bana ters geliyo doğanın dengesi çok güzel ayarlanmış bu şekilde isteğe bağlı denge bozulur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?