bebek cinsiyet belirleme..

elara sanırım senın arlıklar da 28 gunden uzun bende 30 35 gunde oluyom yum gununude bılemıyom
bak sımdıden kendını sewdırdı annesiiiiii

teşekkür ederim arkadaşlar. tüm güzel dilekleriniz için. Allah'ım herkese gönlündekini versin. Amin..

yarin 18 de sonuclari alip sizle paylasagim canim bugün okadar karamsar degilim 2 gün cok kötüydüm,sizin dualarinizlada güzel haber alicam INSALLAH
inşallah ıyı cıkarrrrr

Canım Allah gönlüne göre verir sende tatarsın inş o duyguyu

Valla bende öle biliyorum 140 ve üzeri erkek derler ama ayını bilmiyorum tabi

vallahi bende anlamadım yaprak. bir yandan yaptığımız test. bir yandan ultrason sonucu doktorların kesin gibi konuşması bir yandan şu kalp atışı bir yandan göbeğim çok aşşağıda vs... vs.. vs...

Belli olsada kurtulsam artık şu cinsiyet meselesinden.....

Bu arada kuzey kıbrıstan bir klinik ile görüştüm. 4500 Euro ya istediğin cinsiyet ve sayıda bebek yapabiliyorlar mış. Fiyatta indirimde yapabiliriz dediler. Eğer ileride düşünürsem mutlaka riske atmam kendimi giderim Kıbrısa ikiz erkek yaparım....

Sevgili Sude, benim bir kızımın kalp atışları 160lardaydı, diğerininde 150-160 arasıydı canım.

Sabırlı ol arkadaşım belki Allah sınıyo seni ne oluca hiç belli olmaz ümitsizliğe kapılma kaptırmada kendini herşeyin hayırlısı inş.
Bende duydum o kıbrıs işinide bana pek mantıklı gelmiyo sudecim ya Allaha şırk koşmak gibi onun işine karışılmaz bence kısmetse hayırlıysa verir hayırsızsa zaten hiç vermesin daha iyi bence tabi herkesin düşüncesine saygım var

Madem Allah'ın işine karışılmaz bu forumda onlarca yöntemi neden tartışıyoruz canım ? Rabbim böyle bir imkan vermiş ise bence bunu kullanmak lazım. bu şekilde hamile kalamayan kişiler gebe kalıyor aileleri kurtuluyor. ben bu konuda sana katılmıyorum yaprakçım...

ee boncuk dur bakalım kendinde demişin bilimsel hiç bir yanı yok. şimdiden kendini niye üzüyosun, bakma yanılmadım demesine o çok kere yanılmıştır mümkün mü yanılmaması böyle bir yöntemle,

Canım burda tartışılan ve yapılan şeyler kesinmi sadece tedbir alınıyo veren yine Allah ama öbür türlü bunu kul yapıyor söylediğim gibi bu benim düşüncem ben yaptırmazdım tabi kimseyede müdahale hakkım yok saygı duyyorum olabilir

Allah a şırk koşmak değil bence.Çocuğu olmayanlarda tedavi oluyor(tüp bebek ve ya mikroenjeksiyon)ona bakarsanız.Yalnız bir şey var Kıbrıs ta %100 garanti vermiyor.Arkadaşımın bebeği olmadığı için Mağusa tüp bebek merkezine gitmiştik ki orası Kıbrıs ın en çok tercih edilen yeri doktor bize, biz elimizden geleni yaparız ama tutmayabilir dedi ya da tutar ama sonuçta düşebilir de dedi.Garanti olan bir şey var herhalukarda paralarını alıyorlar canım.Allah kısmet ederse oluyor sonuçta ister Kıbrıs ister Türkiye fark etmiyor

Herkes geçmiş okuyor sanırım hepinize ii sohbetler iyi geceler yarın görşrz can parçam git artık doktora çok merak ediyorum seni hayırlı haber inş.

Cinsiyet ayarlaması yapabiliyolar canım sadece kıbrıs için değil hatta uğur dündarda bile çıkmıştı hasta bi çocuk vardı erkek tüp bebek yaptılar kız ve abisinin tedavisinde bişeylerini kullanmışlardı kordon bağından falan sanırım yani bana ters geliyo doğanın dengesi çok güzel ayarlanmış bu şekilde isteğe bağlı denge bozulur bence

elara cnm benim kesedeki 7+4 usg soldaydı çin takvimi erkek rus takvimide erkek haberin olsun hepsini hakladım maşşallahhh bana

Haklısın canım o yüzden yasak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…