bebek cinsiyet belirleme..

cnm massallah dıyelım nazar olma

aksam fıkı fıkı yapıyomussun bıdeeeeee:))))))))))

yaprakcım cnm nasıl gıdıyooo oglunla hayat cnm

guzel bır duygu demı ınsss esınlede aran duzelır cnmm

daha bır guzel gecırırsın hamıslıgını cnmmmm....
Saol canım temennilerin darısı isteyen herkese inş. iyi sayılırım valla cinsiyeti öğrenince sanki bişiler değişecek sandım heralde ama herşey aynı bişey değişmedi sadece ben daha mutluyum buda güzel yani darısı sizlere

Ben iyyim canım ya inan hep aklım sende dualarımda tabi hayırlısı böyleymiş demekki sağlıklı olması en önemlisi inş hayırlı bir evlat olur belki daha bilinçli olarak tekrar denersin yaşın çok genç daha ilerde neler olacağı belli olmaz herşeyin hayırlısı

cnm massallah dıyelım nazar olma

aksam fıkı fıkı yapıyomussun bıdeeeeee:))))))))))

cnm hiç sorma eşim dün dötümde dolandı durdu hadi diye ama yumurtalama dönemim olmaz dedim.adam küstü yattıı:)))
bugün telde yine diyor akşam kurtuluşun yok diye ama mümkün degillll yapmam yaa
korunsakta ben bu yum günlerinde ilişkiden korkuyorum kaçak filan olur diye

Dayanamayıp yaparmışsın sen şimdi hayırlısı tabi sen temkinli kadınsın gerçi napcanı ne zaman yapcanı bilirsin

ıns cnm hersey gonlunce olsun

bıde beraber hamıs kalıyomusuz hadı hayırlıssıııı

amin sagol cnmm
ben yaza düşünüyorum sende uygun olursan denerizz ,belkide aynı dönem hamiş kalır ogullarımızıı dogururuz:)

Dayanamayıp yaparmışsın sen şimdi hayırlısı tabi sen temkinli kadınsın gerçi napcanı ne zaman yapcanı bilirsin

:)) şuan böle bi düşüncem yok cnmm.istedigim,bekledigim anda gelsin bebişim inş.

neyse kızlar ben kactım opuyorum sızı

fırsatım olursa gelırım ıns

cuma gunude buyuk kızımın dogum gunu var hazırlık yapcam

aklına kötü şeyler getirme cnm umarım herşey yoluna girer güzel haberlerini bekliyoruz...

sudecim hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inş...rabbim böyle nasip görmüş...parmak falan emmiş anasına gülmüş üzülür annesi üzülme sakın.....

selam kızlar tum gun okuldaydım yerlı malı wardı sınıf annesıydım geldım:79::79: yemek felan derken ancak gelebıldım ama aklım hep burdaydı sude tekrar gıttımı rabıa gıttımı başka ne war ne yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…