- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.841
Günaydın.Hepinizin kandili kutlu olsun.allah bu günlerin hatrına gönlünüzdekini nasip etsin.
günaydınnnnn
Regaip Kandilinizz Mübarek olsun.
Allah günahlarımızı affetsin,dualarımızı kabul etsin inş
Hayırlı Kandillerr
günaydın tatlım hepimizin kandili mübarek olsun .
gunaydın cnm hepınızın kandılı mubarek olsun bu mubarek gun hurmetıne seneye bu vakıtlar ıns oglususmuzu kucagımıza alırız ıns verır rabbım...amınnnnnn... arkadaslar hepımız bırbırımıze dua edelım mutlaka ıcımızden bırının duası kabul olur ınsss.....
Günaydın.Hepinizin kandili kutlu olsun.allah bu günlerin hatrına gönlünüzdekini nasip etsin.
günaydınnnnn
Regaip Kandilinizz Mübarek olsun.
Allah günahlarımızı affetsin,dualarımızı kabul etsin inş
Hayırlı Kandillerr
gunaydın cnm hepınızın kandılı mubarek olsun bu mubarek gun hurmetıne seneye bu vakıtlar ıns oglususmuzu kucagımıza alırız ıns verır rabbım...amınnnnnn... arkadaslar hepımız bırbırımıze dua edelım mutlaka ıcımızden bırının duası kabul olur ınsss.....
mehmet burun icin acik kalb amaliyat olacak enistemamin amin amin canım
inşallah dua edelim birbirimize
sağol canım inşallah senin de
dua edilecekler listesi
elara
gamzecim
kardelen074
gurbet güzeli
berra 10
truf
unttuğum varsa yazsın adını lütfen
dua edilecekler listesi
elara
gamzecim
kardelen074
gurbet güzeli
berra 10
truf
unttuğum varsa yazsın adını lütfen
selam kızlar . artık burda her duyduğumu uygular oldum. dün eşime kan verdirdim . yalnız klomen kullanıp iğne yaptıracaktım ya , pregenly hiç bir eczanede yok . onun yerine ovitrella olabilir dedi doktorum . o da heyet raporu olmadan verilmiyormuş . kararsız kaldım . klomeni kullanıp iğne yaptırmasam acaba sorun olur mu ? klomen kullanan arkadaşlar lütfen fikirlerinizi yazın. karar veremiyorum.
kızılay kan toplama aracı gelmişti buraya . bende eşime kan verme olayından bahsetmiştim . o da kan vermiş . 1 üniteden fazla almıyorlarmış , eşim ben 2 ünite vermek istiyorum demiş , sağlığınız için 1 üniteden fazla alamayız demişler . 2 ay içinde tekrar kan aldırmayın 2 ayda verilen kan ancak yerine gelir demişler.
kandiliniz mubarek olsun kızlar.allah dualarımızı kabuletsin
kızılay kan toplama aracı gelmişti buraya . bende eşime kan verme olayından bahsetmiştim . o da kan vermiş . 1 üniteden fazla almıyorlarmış , eşim ben 2 ünite vermek istiyorum demiş , sağlığınız için 1 üniteden fazla alamayız demişler . 2 ay içinde tekrar kan aldırmayın 2 ayda verilen kan ancak yerine gelir demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?