- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.801
ben gurbet güzelinin verdiği geçen ayki günü takip ettim elimde de ovülasyon testi vardı ,5 haziran diyordu ..aynı zamanda da kasıklarım sızladı adet olacakmışım gibi yani 3 ü bir arada gurbetin verdiğin gün, ovulasyon kiti ( çift çizgi çıktı koyu şekilde) ve adet gibi sancım 5 hazirandı, hem o gün hem de 6 sı beraber olduk ama ben hemen ayağa kalktım bakalım nolcek tutacak mı? ama ben böyle bu ay olmazsa önümüzdeki aylar hatta agustos gibi geliyor hamile kalacakmışım gibi geliyor hayırlısı
bende bu şekilde denemek istiyorum
ovulasyon kitini hangisinden aldın canım
birde gurbet çizelge veriri ohh tamam
:)))
Canım galenik marks içinde 5 tane çıkıyor eşim 2 kutu almış yani 10 tane oluyor..gayette güzel ben memnun kaldım bu ayda gurbetin verecegi gün ( tabi adet olursam :) ) VE AYNI metodla devam tatak tatak tatakkim tutar bizi..
canım neden ayaga kalktığımı anlatmıştı geçmiş sayfalarda ama gene anlatayım erkek spermler yani y hızlı gittiğinden eger o ilişkiden hamile kalınırsa erkek die düşündüğümden canım kalkıyorum duş alıp namaz kılıp yatıyorum sagıma ..yani biliyosun ne kadar yıkansanda giden gitmiştir o yüzden sağıma dönüp yatıryorum
nezamandan berı denıyon cnm valla bızım arkadasda var oda 7 aylık dıyokı yatmadım ınankı hemenkalktım ve oglu olacak kız gercektenmıkı anaaaaaaaaa:)):))
bizde hemen herşeye inanıyoruz valla...
bende sabaha kadar yattım çünkü hemen kalkan hatta iyce yıkayan iki arkadaşımın kızı oldu:roflol:
tombilubu ve gulyhas arkadaşlarda sağına doğru uzun zaman yattılar yanlış hatırlamıyorsam
bizde hemen herşeye inanıyoruz valla...
bende sabaha kadar yattım çünkü hemen kalkan hatta iyce yıkayan iki arkadaşımın kızı oldu:roflol:
sonuç kızmıydı canım
Canım galenik marks içinde 5 tane çıkıyor eşim 2 kutu almış yani 10 tane oluyor..gayette güzel ben memnun kaldım bu ayda gurbetin verecegi gün ( tabi adet olursam :) ) VE AYNI metodla devam tatak tatak tatakkim tutar bizi..
canım neden ayaga kalktığımı anlatmıştı geçmiş sayfalarda ama gene anlatayım erkek spermler yani y hızlı gittiğinden eger o ilişkiden hamile kalınırsa erkek die düşündüğümden canım kalkıyorum duş alıp namaz kılıp yatıyorum sagıma ..yani biliyosun ne kadar yıkansanda giden gitmiştir o yüzden sağıma dönüp yatıryorum
kızıma bu şekilde hamile kaldım benkaydirigubbakcemile3o ay olmasını istemediğimden ilişkiden hemen sonra koşa koşa tuvalete sonra da banyoya gittim adetimin 14. günü ve o ay tek ilişkiydi
dünya tatlısı kızım oldu Şeniz
umarım yardımcı olabilmişimdir
kızıma bu şekilde hamile kaldım benkaydirigubbakcemile3o ay olmasını istemediğimden ilişkiden hemen sonra koşa koşa tuvalete sonra da banyoya gittim adetimin 14. günü ve o ay tek ilişkiydi
dünya tatlısı kızım oldu Şeniz
umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?