bebek cinsiyet belirleme..

bende bu şekilde denemek istiyorum
ovulasyon kitini hangisinden aldın canım
birde gurbet çizelge veriri ohh tamam
:)))

bende bu şekilde denemek istiyorum
ovulasyon kitini hangisinden aldın canım
birde gurbet çizelge veriri ohh tamam
:)))

Canım galenik marks içinde 5 tane çıkıyor eşim 2 kutu almış yani 10 tane oluyor..gayette güzel ben memnun kaldım bu ayda gurbetin verecegi gün ( tabi adet olursam :) ) VE AYNI metodla devam tatak tatak tatak kim tutar bizi..

canım neden ayaga kalktığımı anlatmıştı geçmiş sayfalarda ama gene anlatayım erkek spermler yani y hızlı gittiğinden eger o ilişkiden hamile kalınırsa erkek die düşündüğümden canım kalkıyorum duş alıp namaz kılıp yatıyorum sagıma ..yani biliyosun ne kadar yıkansanda giden gitmiştir o yüzden sağıma dönüp yatıryorum

anladım canım
evet okumuştum haklısın pardon canım ya
kafamı kaldı bizde araşrıra araştıra :)))

nezamandan berı denıyon cnm valla bızım arkadasda var oda 7 aylık dıyokı yatmadım ınankı hemenkalktım ve oglu olacak kız gercektenmıkı anaaaaaaaaa:)):))

bizde hemen herşeye inanıyoruz valla...
bende sabaha kadar yattım çünkü hemen kalkan hatta iyce yıkayan iki arkadaşımın kızı oldu:roflol:

olsun olsun anltırıs biz yeterki yararlı olalım birbirimize canıım yaaa...hayır yani kocaları da kendimize benzettik artık halimizi görseniz sitcom gibi oluyor gülmekten..DD neyse bakalım sevgiyle kalın

bende kaçamakların hep kız olduğunu düşünürdüm...
ii oldu en azından yanlış bi tez daha çürümüş oldu..
kızlar benim adete 7 gün var.hala bi belirti yok sadece zaman zaman sağ kasıkta bi sancı oluyo.ama bu ara yaz temizliği var malum.biraz ona bağladım..hayırlısı..
içtiğim ertesi gün hapı uzatırsa adet olma zamanımı bide o var..beklenenden geç olabilirim yani...yada erken...

ben yine geldim..
bende kasıklarımda grıyı hissediyorum.ama ilişki ne zaman olacak bilmiyordum.ben yeni dogum yaptıgım için daha adet olmadım.oldugunda artık not alacagım.bir yıl alacagım adet düzenim nasıl gelişiyo tabip edecegimm.tabi yumurtamlın çatladıgını.ne saman kasıklarım agrıyo onuda not alacagım aynı zamanlamı denk geliyo takip edecegim..
hayırlısı olsun yine rabbimden öyle istiyorum.hayırlı olmayan erkek evladını nasip etmisin inşallah.
ezanlar okunuyo şuan rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin.ister planlı izter plansız süpriz olsun farketmezz.bak karabiber hamileyim diye o kadar aggladı ama sonu güzel oldu...

bizim kiz hemem kakati yani zaten üstteydi d e yikamis gitmis aman bizim zilli kacmis iceri valla kizimiz geliiii

bende kizimla prova yapayim yil sonu provasi yapam barikkkk

slm kızlarrr
bugün pek giremedim işlerim vardı
dedem hastaydı 1 aydır annemde kalıyordu onu köye götürcezz
hazırlandık kocayı bekliyoz kızımla
gece gec gelmezsek ugrarım sayfaya

kızıma bu şekilde hamile kaldım benkaydirigubbakcemile3o ay olmasını istemediğimden ilişkiden hemen sonra koşa koşa tuvalete sonra da banyoya gittim adetimin 14. günü ve o ay tek ilişkiydi
dünya tatlısı kızım oldu Şeniz
umarım yardımcı olabilmişimdir

cnm pekı yumurtlama gununmuydu ?????

Son düzenleme:

canım yaşın kaç ve hangi ayda hamile kaldınnnn......kızına Allah bağışlasınnn ...yani kızın kaç doğumlu sen kaç doğumlusun ve hangi ayda hamile kaldın sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…