- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.921
evet erkek ve kadnda kullaniyor bende herife sende bakteri varmis o yuzden icmen lazimmis deyip icircemmmm hehehhehheharkadaslar yeni bir sey daha ogrendim bilgisi olanlar varsa sevinirim eslerde klomen kullaniyolarmis 28 gun erkek bebek olma sansini artiriyomus y ler ri cogaltiyomus dogrumu kalitze spremler icin iyimis filan bilgisi olanlar varmi ?tam anlatilirsa sevinirim kizlar yardim acaba bazi esler niye kullaniyo ?:Saruboceq::Saruboceq:
valla sen prfi oldun kizim kitap cikar valla bir curuten neyim olmassa tezleriii giiii:hulya:aşagıdaki mesajı başka bi forumda bi kadın yazmış
arkadaşlar keçiboynuzunun pekmezinden ziyade suyu çok daha etkiliymiş unutmayın.benim dr um kendisi tavsiye ediyor.yapılacak şu her akşam 6-7 adet k.boynuzunu kırıp üzerine 2 su bard.kaynamış su ekleyin 3 dk kaynatın.Sonra 20 dk ağzı kapalı dinlendirin.bundan çıkan 1 bardağı yatmadan önce 1 bardağıda sabah kalkınca içmeliler.1 hafta böyle devam edicek sonra yalnızca akşamları içmeye devam edecekler.inanın sperm hızını ve sayısını oldukça artırıyor...
elaracım seni bu azmin ve bilgilerinden dolayı kutluyorum arkadaşım.yani senin bu bilgilerini sanmıyorum ki bir uzman doktor bilsin.bizlere çok yardımcı oluyorsun.
evet erkek ve kadnda kullaniyor bende herife sende bakteri varmis o yuzden icmen lazimmis deyip icircemmmm hehehhehheh
bende icirecem acaba erkek bebk olmasina yariyomuki sence bilgin varmi bacim daiymin kizinin kocasina da vermis yeni ogrendim de ikiz ogullari oldu
valla sen prfi oldun kizim kitap cikar valla bir curuten neyim olmassa tezleriii giiii:hulya:
buyuk ihtimal vet oluyor galibaaaaevet erkek ve kadnda kullaniyor bende herife sende bakteri varmis o yuzden icmen lazimmis deyip icircemmmm hehehhehheh
bende icirecem acaba erkek bebk olmasina yariyomuki sence bilgin varmi bacim daiymin kizinin kocasina da vermis yeni ogrendim de ikiz ogullari oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?