bebek cinsiyet belirleme..

et ve süt ürünleri bu tablolarda yok.ph dereceleri alkali ye yakın olsada asit atık oluşturuyorlar.ama keçi sütü ve peyniri kullanılabilir.
marketelrde kay marka keçi sütü var ben kızma veriyorum istersen alabilirsiniz.

arkadaslar yeni bir sey daha ogrendim bilgisi olanlar varsa sevinirim eslerde klomen kullaniyolarmis 28 gun erkek bebek olma sansini artiriyomus y ler ri cogaltiyomus dogrumu kalitze spremler icin iyimis filan bilgisi olanlar varmi ?tam anlatilirsa sevinirim kizlar yardim acaba bazi esler niye kullaniyo ?:Saruboceq::Saruboceq:

klomen sperm sayısını ve hareketliligini arttırılıyor ama morfolojisini de bozabilme riski var.
erkek menisinin yarısı x yarısı y kromozumudur.
ne kullanırsan kullan y ler cogalıp x ler azalmaz.
sperm sayısı cogalınca otomatikman x ve y lerin de sayısı yükselcektir ve hamile kalma şansın artacaktır.
klomen yerine havu suyu yada keciboynuzu,çinko takviyesi daha mantıklı

elaracım seni bu azmin ve bilgilerinden dolayı kutluyorum arkadaşım.yani senin bu bilgilerini sanmıyorum ki bir uzman doktor bilsin.bizlere çok yardımcı oluyorsun.

evet erkek ve kadnda kullaniyor bende herife sende bakteri varmis o yuzden icmen lazimmis deyip icircemmmm hehehhehheh
valla sen prfi oldun kizim kitap cikar valla bir curuten neyim olmassa tezleriii giiii:hulya:

yani alkali asidik durumu gercekten önemli arkadaşlarr
sabah yazdıgım alkali besinleri en az 2-3 ay öncesinden uygulamaya başlayın

asit azaltıcı ilacıda bi araştıralım hepimizz LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…