bebek cinsiyet belirleme..

cnm elaracım kız ınan ne kadar cok yazmıssın allah razı olsun senden ama valla cok korktum anam bunların hangını yapacaz valla sasırdım ya korkmaya basladın ınankı
cnm genede ellerıne sagılk cok guzel acıklamıssın bılgılerı olumunekankayizsmile

aynen gamzecim ben artık umudu kestim
bu kadar çok şartı biraraya getirmek zor gibi :))

arkadaşlar sizinle bişey paylaşayım bende
ahmet maranki en alkali yiyecekler kırmızı pancar havuç ıspanak yeşil ekşi elma ve beyaz lahana demişti
bilginiz olsun derim bn

arkadaşlar cok sinir bozucu bişiyle karşılaştım
öküzün biri ilk sayfadakilerin hepsini başka bi foruma kopyalamış kendi yazmış gibi.alıntıdır diye bile yazmamış.cok sinirlendim.emege saygı diye bişi yok.
bide pişkin pişkin ben yazdım buldum hepsini diyor.
yöneticiye şikayet ettim yazısını sildirdim

anladımki insanlar cok nankör,bencil.emege saygı yok.burda hepimiz vaktimizi ayırıp bişiler bulmaya calışıyoruz elalem 2 dk da kopy yapıştır yapıp kendileri hazırlamış gibi lanse ediyorlar.

bu nedenle ilk sayfayı sildim.kopyasını almayanlar bana özel mesaj atsın yollimm
burda yeni bilgiler yazıldıkca sizdeki ilk sayfa kopyalarına eklersiniz
zaten başka yöntemde kalmadı.hepsini yazdık.
ekstra bişiler cıkarsa bilgilerimize eklerizz

korkmaa cnmm Allah yardımcımız olur inş.
yöntemleri herkes anlasın diye detaylı yazdım o nedenle karışık gibi duruyorr
sen hamilelige karar verince ben sana o yöntemleri bi kac satırda özetlerim sen kafanı yorma

aynen gamzecim ben artık umudu kestim
bu kadar çok şartı biraraya getirmek zor gibi :))

ayy ammaa üşengecsiniz yaw.elinizin altında detaylı bilgiler var uygulamaya eriniyonuzz
bişileree kolayy ulaşılamıyor maaleseff.az emek sarfetmek gerekiyor dimiyerimseniben
ben size yapmanız gerekenleri maddeler halinde yazıp vercemm.

arkadaşlar sizinle bişey paylaşayım bende
ahmet maranki en alkali yiyecekler kırmızı pancar havuç ıspanak yeşil ekşi elma ve beyaz lahana demişti
bilginiz olsun derim bn

sagol paylaşımın için .sen nezaman düşünüyordun hamilelik??
senide ekledim listeye

kızlar yeni bişi daha buldum

bitane jel var sperm dostu deniliyor bu jel için
ilişkiden 15 dk önce vajinaya sürülüyor ve ilişkiye giriliyor.spermlerin hareketine ve hızlarına yardımcı olarak kolay bi şekilde yumurtaya gitmelerini saglıyor.
anlaşılan o ki bu jel alkali yapıda bi jel.ben öle tahmin ediyorum.
araştırdım ama ph derecesine dair bişi bulamadım
yabancı bi sitede ph sına 7.5 yazılmış ama ne kadar dogru bilmiyorum

:: PRE~SEED Türkiye- Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel :: burası ürünün resmi sitesi.sol tarafta hamile kalanların hikayeleri var okuyabilirsiniz.
bu ürün saglık bakanlıgından onaylı ve fiyatı da 130 tl
Preseed | Preseed Multi Use - Doal Yolla Hamile Kalmaya Yardmc Vajinal Jel | 130,00 TL fiyat ve yorumlar

size bi link vercem orayı inceleyin ve bu jeli yumurtlama gününde kullanıp oglu olanlarıı tespit edin:) ben öle göz gezdirdim 3 kişi kullanmış bebeklerinin cinsiyeti erkek.tabi cok fazla sayfa oldugundan hepsine bakmam mümkün degil.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar-1321.html

bi kac aydır hamilelik için ugraşan arkadaşlar da var bu sayfada
onlar da kullanabilirler aslında.başka forumlarda okudum ilk defa kullanıp o ay hamile kalanlar cogunluktaa

MATEMATİK sende yabancı sitelere bakabilirmisin bu jel hakkında neler yazılmış
ph derecesi kac acabaa.kullananların yorumları hangi yönde merak ediyorumm

sagol paylaşımın için .sen nezaman düşünüyordun hamilelik??
senide ekledim listeye[/QUOTE]

canım ben de düşünüyorum hamilelik ama çok korkuyorum açıkcası
daha öncede söylemiştim ben diğer yazılarımda bahsetmiştim benimde dünyalar tatlısı 2 tane kızım var Allah nasip ederse birde oğlumuz olsun istiyorum şuan küçük kızım 17 aylık büyüğü 7 yaşında sonbahara doğru veya küçük 2 yaşına geldiğinde düşünüyorum Allahım yar ve yardımcımız olsun Allahım neolur bizede nasip et ve tüm isityenlere özelliklede son şansı olanlara, dualarım hep böyle.

hay Allahım ya....aklıma gelmişti valla....

günaydınnnn
truff hamile olsaydın silik cizgide olsa cıkardı cnm.üzülme hiç dogum saati şaşmazmış elbet vardır bundada bi hayır.daha zamanı var demkki.

gunaydın arkadaslar hayırlı sabahlr ıyı hafta sonları ıns hepımıze elaracım kız bakımdım o lınkede baya hamıs olanda var ama aglu olanına gelemedım anam oku oku bıtmıyo o jelle ılgılı kucukluk mız mız sakın kafa olması lazım bı ılerlemek ıcın cok uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…