bebek cinsiyet belirleme..

Elaracığım harikasın valla bi dünya araştırma yapmışsın gerçekten kitap çıkar bunlardan :)
sen bu kadar araştırtırdıktan sonra ben daha çok umutsuzlaşıyorum inanki
çok şartın biraraya gelmesi lazım , hayırlısı bakalım

ertesi gunu hapi bana neler yapti
11 mayista adet oldum,
20 mayista ertesi gunu hapi aldim
7 haziranda adet olmam gerekirken
1 haziran adet oldum ve yine
16 haziranda yine adet oldum valla ben bunu özur kabul edip namazimi kiliyorum orucumu tutuyorum
cunku henuz adetim biteli 7 gün oldu

zaten zor duzene sokmustum bakalim simdiden sonra tekrar duzene girermiii

burdaki yeşilliklerin çoğu erkek dietinde yasaközellikle,yapraklaı olanlar,kvırcık,pazı,ıspnk gibimesala kıvırcık,göbek salata gibi bunlarda yüksek kalsiyum var...peynirden daha çok yanlmıyorsam
bana da erke dieti bu yüzden çok zor geliyor...balık ve yeşillikle yaşıyorum ben.....

kalsiyumda alkali bi mineraldir.önemli olan içeriginde kalsiyum olan besinin vucuda asidik etki yapmamasıdır
mesela normal süt yada peynirde yüksek kalsiyum var ve vucuda asidik etki yapıyor
diger taraftan keçi sütü ve peynirindede kalsiyum var ama vucuda alkali etki yapıyor.
her kalsiyum içeren besinin yasak olacagını düşünmüyorum
burdaki amac vucudu alkali yapmak degilmi?

kızlar bu arada aklıma gelmişken şunuda söleyim
soda ve maden suyu aynı şey degil biliyorsunuz
maden suyu dogal olacak.benim size önerecegim beypazarı yada sırma

sodalar cok asitlidir,mineral içermezler .normal suyun yada meyve sularının içine karbondioksit ilave edilerek yapılıyor
özellikle meyveli sodalardan uzak durun cok asitli.
maden suyu alıken dogal olmasına dikkat edin.

mesela maden suyundada yüksek kalsiyum var
ama maden suyu vucuda alkali etki yapıyor ve kesinlikle içilmesi gereken içeceklerden

zaten 250 mg kalsiyum almalısın günde..eeee çoğu yediğimiz 250 yi geçiyo..hamburgerlerin içindeki marul dşnda yeşil yapraklılar yasak die biliyorum be,öylede uyguluyorum kendim de zaten..

ayrıca erkek bebek için sağlamak gerekn 7 şarttan bir önemliside iyonlardır..çok önemli...sadee ph deil.yediklerimizi sadece ph olarak değerlendiremeyiz.madensuyunu içmeliyiz çünkü sodyum,potasyum,mag,un ionlarına da ihtiyacımız var..

tabi be daha önce de söylediğim gibi en önemlisi ph..yumurtlaa zamanndan bileee

kızlar kendinizi test edin.
aşagıdaki belirtiler sizde varsaa vucudunuzz asidik demek oluyormuşş

Vücuttaki asidite göstergeleri nelerdir?
? Kronik yorgunluk hissi
? Fazla mukus üretimi
? Burun tıkanıklığı
? Enfeksiyonlara yatkınlık
? Heyecanlı, sinirli, irite ruh hali
? Kuru saç, güçsüz saçlar
? Baş ağrısı
? Eklem ağrıları
? Kas ağrıları
? Sık uçuk oluşumu

erkek cocuk için tüketilmesi gereken farklı bi listemi var

tüketmemiz gereken bu listede marul yok. kıvırcık salata diye belirtmiş.

100 gr marulda ;
20 mg kalsiyum
9 mg sodyum
175-220mg potasyum varmış
yani potasyum oranıda baya yüksek.

marulun yasak olmasının nedeni bol nikotin içermesinden olabilir

vazgeçtim ben kız istiyorum :)))zemuszemus
he valla yawwwwwwwwkaydirigubbakcemile3

? Kronik yorgunluk hissi evet
? Fazla mukus üretimi o neki
? Burun tıkanıklığı hayir
? Enfeksiyonlara yatkınlık evet
? Heyecanlı, sinirli, irite ruh hali evet
? Kuru saç, güçsüz saçlar yariyariya
? Baş ağrısı evet
? Eklem ağrıları evet
? Kas ağrıları evet
? Sık uçuk oluşumu evet

simdi ben asidikmiyimboshayallersmile

şimdi öncellikle ilişkinin ovulasyon zamanı olması gerekmiyormu.zaten ovulasyon zamanıda otomatikman alkali olmuyomu.yani o zaman bu kadar zahmete gerek varmı.yoksa ovulasyon zamanındaki alkali durumuda yediklerimizlemi alakalı.

ovulasyon zamanı cok kısa bi zaman diliminde.12 saat kadar bi zamanımız var.o saatler içinde kocayıda bulamayabiliriz.
alkali beslenmek saglık acısından da önemli

''Erkeğin spermleri alkali, kadın vajinası ise asidiktir. Erkek kromozomları taşıyan sperm hızlı bir biçimde yol almasına rağmen yaşam süreleri kısa olduğundan vajinanın asidik ortamında ömrü çok kısadır. Buna karşın dişi kromozomları taşıyan sperm yavaş yol almasına rağmen vajinanın asidik ortamında daha uzun süre yaşayabilir. Bu basit sistem uygulanarak erkek veya kız çocuğa sahip olunabilmektedir. Anne ve baba çocuk yapma kararından 1 ay önce PH derecesi yüksek olan alkali su içmeye başlarsa spermler ve vajinanın içerisi daha alkali hale gelir. Böylece erkek çocuk yapma olasılığı yükselmiş olur. Alkali su vasıtasıyla hem erkek spermindeki alkali oran artmış hem de vajinadaki asidik ortam etkisini kısmen kaybetmiştir. Her iki etki karşılıklı olarak birbirlerinin etkinliğini artırmak suretiyle güçlü bir sinerji oluşmasını sağlar.''

yukardaki yazıya göre vajinanın sadece ovulasyon günü alkali olmadıgı anlaşılıyor
içtigimiz su ve yedigimiz besinlerlede vajinayı alkali hale getirebiliyoruz.
bu dietlerin amacıda bu demekkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…