bebek cinsiyet belirleme..

ELARAAAA hemen pozitifi yapıştırmışssın :) bugun kan testine gidiyorum bakalım beta hcg verecegim...dua edin kızlar korku sardı beni ...aglayacak gibiyim heran...gerçi benimkisi biraz hamilelik sendromuyla alakalı ..çünkü ben hamileliğim süresince iğne oluyorum kan pıhtılaşması...kızımda 9 ay bounca iğne oldum krizlere girdim ..ama çocugum kucağıma gelince unutuverdim..entereasan unutmasaydım hamile kalmak için çabalamazdım..insanoğlu işte şimdi pozitif çıkınca o günler aklıma geldi ..amniosentez olduuummm,,heyet raporları iğne alabilmek için bir sürü prosedür ve herggüüünn.... Rabbim bana Bir oğul ıhsan ederse ..hep Olduğu gibi şükürler edeceğim...Yazarken bile gözlerim doluyor..heralde hamileyim :)) hani derler ya doğuran mı ana büyüten mi bana göre "doğuran ana".... çünkü gerçekten meşakkatli bir yol beni bekliyor...Allah'ım yardımcım olsunn...Tekrar Ediyorum Şu anda Tek ama Tek ıHTıYACIM OLAN ŞEYYY!!DUAA..ne olur esirgemeyin...Sevgiyle kalın...

cnm ıns hayırlı haberlerle gel ıns ıgnede olmassın rabım gonlundekı muradı versın ınssssssssss

can sen ovulasyon testini nasıl kullandın.yani çift çizgi çıktığı günmü ilişki oldu.yada kaç saat sonra.

Canım benimki Şöyle oldu....Gurbet Güzelinden gün aldım Aldığım gün geldiğinde yani 5 haziran...o gün test yaptım çift çizgi çıktı ...birde advanced womwn calender vardı...eşim indirmişti onda da da 5 haziran (cinsiyette gösteriyor o) erkek diedi Gurbet güzelide zaten 5 hazirana erkek demişti o zaman..e bide ovul kiti çift çizgi çıkınca...o gece ilişkiye girdim...sonra 6 haziran sabahaıydı sanarım birdaha ....ama ilişkilerimde yatmadım hemen kalktım...umursamadım..yani Hayırlısı dedim...ve namaz kıldım...5 haziranda...

umutcum bakk. gurbetten gün aldıysan...o gün mutlaka ovul testini kullan...birde o celenderi indirsin eşin ben akşam size göndereyim linki sevgiyle kalll..

hayırlı havasdıslegel kıznda yasadıını oglunda yasama ınsallahhhh

Agzına sağlık ...hayırlıca ve saglıklıca...önümü bir net göreyim bakalım daha çok konuşacagız...:) sevgiyle kall..verdiğin gün biliyorsun değilmi ilişkimiz..zaten tam tarih belli olur beta hcg de..ozaman size hangi gün kaldım onuda vereceğim..

gurbetten aldım güzelim bende gün , linkide bekliyorum canım
hadi hayırlı haberler hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…