bebek cinsiyet belirleme..

feyzacım tabiki rabbimin taktiri....
bana bak ne hale geldim.ne olduğum belli değil...regl olana kadar sinirlerim iyce yıpranacak.yada hamişsem biran önce çıksada kurtulsam.inan ortada durmak çok kötü..en kötüsü bu hapın sinirlerimi bozduğundan eminim.kendime hakim olamıyorum.kızıma bile çok kızmaya başladım.eşim farkına vardı ne bu sinir diye...

cnm ama testler saglıklı olmaya bılıyo bazen benımde ılk kızımdan sonra öle basıma geldı ıkıncı cızgı cıktı test yaptım dr gıttım hemen kan testı ıstedı orda yok dedı gercekdende yokmus yanı kan testı önemlı olan onu demek ıstıyom cnm dert etme sende artık herseyde bı hayr vardır anacım

bende icmistim 3 defa falan o haptan bana hic etki etmedi regl de zamanimda oldum.aldikdan 24 saat icinde kalnli akinti oluyordu o kadar.

mimozam seninde hakkinda hayirlisi olsun.olmus olsa cikardi galiba.kan testi regl günü cikan var mi?
yoksam regl gecince mi belli oluyor.sen ucuz test den bir daha test etseydin bakim idrar testi yine poizitif mi cikcak canim.hapdan da pozitif cikarmi bilmem.

feyzacım adet gününden öncede çıkar kan testi.ama eğer geç yumurtlama olmadıysa..oda bi ihtimal ..bizim mahleden jonas vardı hatırlarsan geç döllenme olmuştu onun.o yüzden bilemiyorum...
beklicem..

hayir olsun canimmmmm insallah duzenliii adet olursunnnnn

kaydirigubbakcemile3 ilahii feyzaa
gızz nerden buldunda cıkardın o gereksizz mesajı:))
cezalıyken okuduydum cevap veriyim cezam bitince dedim ama arada kaynamışş:))
hatun evde kalmışş kocasızlık başına vurmuş bide bana diyor yarası olan gocunur diyee hahaha
bana eksi rep vermiş bide kız cocuk için dua yokmu diye sormuş
bende önce sen kendine koca bull ,istersen onun için dua var yazmıştımmkaydirigubbakcemile3
onun yarası varki hırsından gelip cevap yazmışş.kaalee bile almıyorum tınnnnnnn:icecream:

iyi yapmışsın cnm.neden oluyormuş bu adet düzensizligi doktor bişi dedimi.
benimde 30-33 gün arası degişiyor.ne ilacı kullandında 26 güne indi.
hapı bırakınca adetin düzene girecekmiymiş

valla kızlar daraldım ıyıce yap kurtul dıyo aklım ama korkuyorumda

sanaa izin yokk gamzeeee.herkes hamile kalacakk cinsiyetler belli olacak ondan sonra sana sıra gelcekkkk.bu son şansıın biliyorsunn.

mimozacım sen hamile degilsin cnm.gözün aydınmı desem ne desem bilemedimm
Hipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadının kanında 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasının nedeni bu üretimdir.
alıntıdır..

gec döllenme oldugunuda düşünmüyorumm.döllenme olduktan sonraki 8-9.gün kanda hcg salgılanmaya başlar.senin ovulasyon olalı 14 gün olmuş.hcg nin en az 33 olması lazımdı.
8 de ilişki oldu 4 gün sonra döllenme oldu desek 10 gün gecmiş oluyor ozamanda degerinin 17 filan cıkması lazımdı.

elaracım sildiklerini bana bi yolla bacım ya..
benide pozitiften durağana çevirkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 tmm cnm

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz....6 temmuz regim...inşallah olmam..ben 2. çocuk için uğraşıyorummm...bir kızım var 2 yaşında...

seni hamilelik düşünenler listesi eklemiştim zaten cnm.bu ay denemişsinn hakkında hayırlısı olsun.son adet tarihini,deneme gününü,adet döngünü da yazarmısın

HAMİLE KALMAYI DENEYEN ARKADAŞLAR

TEMMUZ
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|
1|Mse121822| | | |6 Temmuz| |6.ay|

[/table]

HAYDİN GIZLARRR YOKMUUUU BAŞKAAA

bisi degel gulummm bide sen ates ölc bakalimmm ne olcek birebir tutuyormu kiz elara atesi kulaktan ölcsem ne olur acaba kizzzz

kulaktanda ölcebilirsin ama kulak kanalına tam denk getirmen lazım ateşölceri.buda riskli birazz.tam denk gelmedigi zaman yalnış degerler cıkabilir
dilaltı daha güvenilir geliyor bana

cnm yok duzenlemeyle onun seyıde vagı-hex fıtıllle antıbıotık verdı akıntıı ıcın o erkekn getırdı ama bugun sordum bu ılaclarla etkısı varmı 26 gunde oldum dedın dedı olmazmı ıcındekı enfeksıyonlar temızlenıyo onlar erkekn getırmıs olabılır ıste horman testıde verdım sımdı onların sonuclarını beklıyom ona gore ılac tedavısıne baslayacagım cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…