- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.181
gamzecim ben hala tam emin değilim. 1.76 çıkmış..dr on gün içinde olmazsan gel dedi..tabi haptan haberi olsa belki bişiler derdi amaa diyemedim..idrar testimdeki ikinci açık renk çizgi hala duruyor.atmadım testi.dra dedim zaten o kan testi verdi hemen.
bazı forumları karıştırdım.kanda negatif idrarda pozitif çıkanlar var.tam tersi çıkanlarda var...ya reglim tam anlamıyla gelene kadar rahat yok bana..mahvoldum kızlar resmen psikolojik travmaya girdim..ben bu ay en iyisi adet olursam biraz dinleneyim.bu ilaç benim sinirlerimi çok yıprattı inanın....
hayir olsun canimmmmm insallah duzenliii adet olursunnnnnfeyzacım sen tam gününde denememişmiydin.hede urbia sana tam erkek günü diyodu.yanlışmı hatırlıyorum...
aspirin içtim iki tane inanın patlıyacak gibiyim.karnım 6 aylık gibi hiç abartmıyorum.kasığım zonk zonk atıyo... çok pişman oldum bu hapı içtiğime ya..benim adet uzun zaman gecikecek galiba bana öle geliyo..
bisi degel gulummm bide sen ates ölc bakalimmm ne olcek birebir tutuyormu kiz elara atesi kulaktan ölcsem ne olur acaba kizzzz
bekarsin ve senin konusman erken canim.evlende gel.cocuk sahibi olunca gel.
nice insan var karisinin üstüne evleniyor.erkek evlat vermedin diye.yada iki kizi oldu diye ne hakeretler yiyorlar.bir anne icin evlat evlattir.ama bunu cevrendeki insanlar anlamiyor.
ya kiz dogurdun diye ugursuz oluyorsun.yada ise yaramaz.bunu kocasi bile yapmasa.cevredekiler yapiyor.ya kaynana giriyor araya.ya adamin arkadslari.
bir mal alsan kazan damatlarina derler.yada cok paran olsa yedir damatlarina derler.
adamin ismi unutulur kiz babasi diye cagirilir.ben yumurt disindayim.sizden iyi biliyorum türkiyede yasananlari. sizde bakin etrafiniza ne olup bitiyor.bu topikden rahatsiz oldunsa
yazdiklarima eksi verecegin yere mert ce burda yaz.cüss de ugrama seni zorlami davet ettik buraya??????????
tamam herkes özgür düsüncesinde ama.yorum yaparkende insalari kirmadan yaparsin.
yok cnm nıyetı bazmadım henuz:) ama bı horman tahlılı felan yaptınrdım adelerımı duzene sokmam lazım cnm 35 gun ve ustu oluyom bu ay fıtıl antıbıyotık kullandımya cok sukur 26 gunde oldum onlarla ugrasıyom cnm ıste
valla kızlar daraldım ıyıce yap kurtul dıyo aklım ama korkuyorumda
gamzecim ben hala tam emin değilim. 1.76 çıkmış..dr on gün içinde olmazsan gel dedi..tabi haptan haberi olsa belki bişiler derdi amaa diyemedim..idrar testimdeki ikinci açık renk çizgi hala duruyor.atmadım testi.dra dedim zaten o kan testi verdi hemen.
bazı forumları karıştırdım.kanda negatif idrarda pozitif çıkanlar var.tam tersi çıkanlarda var...ya reglim tam anlamıyla gelene kadar rahat yok bana..mahvoldum kızlar resmen psikolojik travmaya girdim..ben bu ay en iyisi adet olursam biraz dinleneyim.bu ilaç benim sinirlerimi çok yıprattı inanın....
kaydirigubbakcemile3 tmm cnmelaracım sildiklerini bana bi yolla bacım ya..
benide pozitiften durağana çevirkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar benide listeye eklermisiniz....6 temmuz regim...inşallah olmam..ben 2. çocuk için uğraşıyorummm...bir kızım var 2 yaşında...
bisi degel gulummm bide sen ates ölc bakalimmm ne olcek birebir tutuyormu kiz elara atesi kulaktan ölcsem ne olur acaba kizzzz
cnm yok duzenlemeyle onun seyıde vagı-hex fıtıllle antıbıotık verdı akıntıı ıcın o erkekn getırdı ama bugun sordum bu ılaclarla etkısı varmı 26 gunde oldum dedın dedı olmazmı ıcındekı enfeksıyonlar temızlenıyo onlar erkekn getırmıs olabılır ıste horman testıde verdım sımdı onların sonuclarını beklıyom ona gore ılac tedavısıne baslayacagım cnmiyi yapmışsın cnm.neden oluyormuş bu adet düzensizligi doktor bişi dedimi.
benimde 30-33 gün arası degişiyor.ne ilacı kullandında 26 güne indi.
hapı bırakınca adetin düzene girecekmiymiş
sanaa izin yokk gamzeeee.herkes hamile kalacakk cinsiyetler belli olacak ondan sonra sana sıra gelcekkkk.bu son şansıın biliyorsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?