bebek cinsiyet belirleme..

Elara yarası olan gocunur , ben halimden gayet memnunum bekarım ve hiç bir kompleksim de yok.. Ama bu kadar sinirlenip özelden hakaret ettiğinize göre sizin için aynı şeyi söylemek zor..

bekarsin ve senin konusman erken canim.evlende gel.cocuk sahibi olunca gel.
nice insan var karisinin üstüne evleniyor.erkek evlat vermedin diye.yada iki kizi oldu diye ne hakeretler yiyorlar.bir anne icin evlat evlattir.ama bunu cevrendeki insanlar anlamiyor.
ya kiz dogurdun diye ugursuz oluyorsun.yada ise yaramaz.bunu kocasi bile yapmasa.cevredekiler yapiyor.ya kaynana giriyor araya.ya adamin arkadslari.
bir mal alsan kazan damatlarina derler.yada cok paran olsa yedir damatlarina derler.
adamin ismi unutulur kiz babasi diye cagirilir.ben yumurt disindayim.sizden iyi biliyorum türkiyede yasananlari. sizde bakin etrafiniza ne olup bitiyor.bu topikden rahatsiz oldunsa
yazdiklarima eksi verecegin yere mert ce burda yaz.cüss de ugrama seni zorlami davet ettik buraya??????????
tamam herkes özgür düsüncesinde ama.yorum yaparkende insalari kirmadan yaparsin.

feyza bacim bende isvicredenim neresinde sin isvicrenin ben fransiz kontonunda lausanne dayim

hayırdır gamzecim hasta filan degilsindir inşallahh
yoksaa niyeti bozup hemilelik öncesi tetkiklerinmii yaptırcan :CüvCüv:

yok cnm nıyetı bazmadım henuz:) ama bı horman tahlılı felan yaptınrdım adelerımı duzene sokmam lazım cnm 35 gun ve ustu oluyom bu ay fıtıl antıbıyotık kullandımya cok sukur 26 gunde oldum onlarla ugrasıyom cnm ıste

gamze hic acele yok kiz.doktor ban 5 ci yum catlar dedi bende 3 gün sonra ettim yum catlamadan oldu.
sabir edin muradiniza erin:)) insallahhhhhhh

ay ablan benı guldrdun allahda senı guldursun dımı acele yok katılıyom ablam sana bekleyecez ıns ulasacaz hedefımıze olumunekankayizsmile
hehhe seni guldurdumse ne mutlu banaaaaaa heheeekaydirigubbakcemile3
ıns cnm ıns senın oglun vardı galıbe yanlıs hatılamıyosam yenı olan kızdı dım ?????
gatiliyom bacim sanaaa prenses yolda olacagin önune gecilmiyorrra.s.

kızlar selam..biliyosunuz bugün adet günümdü hala gelen olmadı.ama ben bugün dra gittim..kan testi verdim...hamiş değilimohaoldumsmile
idrar testim pozitif kan testim negatif...
dra ertesi gün hapını kullandığımı söyleyemedim...ve hala adet olmadım.çatlıcak gibiyim..eşşek kafam benim..o hapı içtim şaştı herşeyim...dr bana on gün hala olmazsan gel bi kan testi daha yapıcam dedi..olursam klomen istiyorum dedim..ol gel bakarız dedi...yani benim durum hala şüpeli..inşallah olmamda klomen ve iğneyi denerim bu ay..eğer inatçı dr klomeni vermezse kendim alıp içicem..kızlar inşallah gebe değilimdir.ve hormonlarım bozuldu allah kahretsin bu hapı.şeytana uydum mahvetti beni.inanın sinir küpü gibiyim.çok acaip şişim.karnım kasıklarım göğüslerim taş gibi...
istanbul anadolu yakasında klomen ve iğne verebilecek bi dr bilen varmı.benim dr bakarız dedi ama ben bu cinsiyet olayına makul bakabilen bi dr istiyorum..
bu arada inşallah en kısa zamanda adet olurum

feyzacım sen tam gününde denememişmiydin.hede urbia sana tam erkek günü diyodu.yanlışmı hatırlıyorum...
aspirin içtim iki tane inanın patlıyacak gibiyim.karnım 6 aylık gibi hiç abartmıyorum.kasığım zonk zonk atıyo... çok pişman oldum bu hapı içtiğime ya..benim adet uzun zaman gecikecek galiba bana öle geliyo..

allah allah kız cok sasırdım mımozacım eger olsaydı kanda kesın cıkardı kız demmekkı yok sekerım dert etme olsa kesın cıkardı testde rabbım gonlunce versın tatlım ıns dr de bulursun cnm hıc duydugum yok anadoluda cnm doktor bılen arkadaslar ıns yardımcı olur

feyza bacim bende isvicredenim neresinde sin isvicrenin ben fransiz kontonunda lausanne dayim

canim kiz olduguna göre tam günü degilmis diyorum.demek benimde yumurtlamam gecikmis.normalde 28 günde bir oluyordu.3 yada 4 ayada 30 cikiyordu.demekki o ay 30 bulcakti regl olmam diyorum.birde ben bilinci yapmadim faka bastim.sali günü degil doktor persembe catliycak demisti.o günü tele bile isaret ettim ama oyuna geldim iste.ama pismanmisin dersen aslaaaaaaaaaaaaa rabbim bu sekilde uygun görmüsss hayirlisi bu.
bana tüm takvim yumurtla hersey o günü gösterdi ama bilincli o gün yapmadim.

gamzecim ben hala tam emin değilim. 1.76 çıkmış..dr on gün içinde olmazsan gel dedi..tabi haptan haberi olsa belki bişiler derdi amaa diyemedim..idrar testimdeki ikinci açık renk çizgi hala duruyor.atmadım testi.dra dedim zaten o kan testi verdi hemen.
bazı forumları karıştırdım.kanda negatif idrarda pozitif çıkanlar var.tam tersi çıkanlarda var...ya reglim tam anlamıyla gelene kadar rahat yok bana..mahvoldum kızlar resmen psikolojik travmaya girdim..ben bu ay en iyisi adet olursam biraz dinleneyim.bu ilaç benim sinirlerimi çok yıprattı inanın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…