- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.381
ben sende elara+ olarak görünmem yaw ,arkadaş listemde ekli degilsin cünküüü
kızım 2001 doğumlu erken ergenlik var.kıllanma göğüs büyümesi boyu da 14,00 doktor yakın zamanda adet olur dedi.ben de 12 yaşında olmuştum.korktum.görümcemler çok kısa kızları da var onlar da kısa ama hepsi zekki doktor çoğu.kızıma iğne kullanmayı önerdiler karar veremedim.şimdi de tekrar doktora gideceğiz.az sonra randevum var kemik yaşı 11 çıkması için dua ediyorum.lütfen sizler de edermisiniz.hadi hoşçakalın.
slm arkadaşlar ben gürcü 11 hafta4 günlük hamleym ya cinsiyetni nasl tahmn edebilirm ltfen deneyimi olan paylaşsın
qwertcim ben senin düşük yaptığını bilmiyordum,umarım bu hamileliğin rahat geçer ve bebeşine kavuşursun.bende beklenen adet günümde kan testi yaptırdım bhcg 56 çıktı,sevincim biraz yarım kaldı.öncekilerde senin değerin kaç çıkmıştı?
neeeee?????????????????? arkadaş değilmiyiz.?vay başıma gelenler ben arkadaşız diye havalanıyorum buralarda
aşk olsun yaa ben sadece yumurtlama gününü denk getiremiyorum
yoksa her gün yeşil çayımı içiyorum
sonra çok fazla yoğurt tüketirdim tüketmemeye çalışıyorum hele süt ayda bir çoook canım isterse içiyorum ki sütün yanında çikolatalı gofrete kurabiyeye bayılırım normmalde
sonra sabahları siyah çay demlemiyorum ıhlamur içiyorum
iş yerimde siyah çayımı açık şekersiz ve limonlu içiyorum normaldede hep şekersiz ve açık içerim zaten
her gün mutlaka muz yiyorum yanında bol bol başka meyvelerde yiyorum
kahvaltıda peynir yemiyorum daha sayayım mıııııııııııııı
soda içiyoruuuuuuuuummm kocama takviyeleri içiyorum ama ben o takviyelerden çok tiksindir bir kaç haftadır o ilaçları içemiyorum ama içmeye başlicam yine sonra kocişim keçi boynuzu pekmezi yiyor her sabah ama %100 doğal pekmez
daha daaaaaaaaaaa yazayım mıııııııııııııııııı
slm arkadaşlar ben gürcü 11 hafta4 günlük hamleym ya cinsiyetni nasl tahmn edebilirm ltfen deneyimi olan paylaşsın
güzelim onu demiyor
hani aşağıda isimler gözüküyoya her isimden sonra + koyuyolar ya onu kastediyor sanırım
sen hamile kalmak içinmi soruyorsun yoksa erkek bebek içinmi?
vay saf osmanım benimmm
aşagıdaki listeeye bak bakalım herkesin nickinin yanındamı + var.
Selam. Valla elara bakıyor bioritm falan ama sen de benim gibi kutuyu doldurmuşsun bile ne çıkarsa bahtına kutuna gittin madem
Şaka bi yana sen ne istiyorsun ? Ben intelligender alıp yaptım %90 mış sonuç rahatlatır beni diyorsan al bi yap.
ben iki düşük yaptım
ben ikinci düşüğümde adetten 5 gün sonra yaptırdım
51 çıkmıştı
ama kahverengi lekelenmemde vardı
iki gün sonra tekrarladık değer hiç değişmedi
ama sen daha erken yaptırmışsın canını sıkma yükselir belki
ozaman iki koyu cizgiden sonra gün aşırı ilişkiye girHamile kalmak için...
ay gerçekten safım hhaaa
niye var bunlar pekiiii bengüdede var
ilk defa dikkatimi çekti
kız ben gerçekten safım :86:
ozaman iki koyu cizgiden sonra gün aşırı ilişkiye gir
senin arkadaş listende kim varsa onların yanında + işareti cıkar.digerelrinde cıkmazz
nasıl ilk defa dikkatini ceker yawww.amma dikkatsizsinn.nasıl muhasebecilik yapıyon senn
sen resmini göstermedin bende seni eklemedim arkadaş listemeee
bacım sen bunları yapıp ilişkilerini saldım cayıra yaparsan hiç anlamı olmaz
ben ilişki anlamında sölemiştim:)
dogum tarihin
sat
adet döngün
ilişki günelrini yaz yorumlayalım.ama ücretli bakıyorum.hesabıma ne zamaan para yatırırsınn???
ozaman iki koyu cizgiden sonra gün aşırı ilişkiye gir
doğm tarihim 09,07,1992 son adet tarihim 26ekim 26 gine 1 adet oluyorm kasım aynda günn aşırı ilşkiye grdim hemen hemen hergün ve bazn uyannca bazen öğle akşam ama gün aşırı lütfen yardm et şimdiden teşekür ederm
ya ben yanlış biliyomuşum.koyu çizgiyi görünce girilecek sanıyordum sonrasını pek dikkate almıyordum...
üfff yaaaa...
inş. yükselir canım , o zaman kasığında batma oluyormuydu bende ara ara sol kasığımda oluyor.
intelligender neki cinsiyet mi belirlio ben kız istiyorm eşimde çok istio kız olmasını ama hayırlısı yani hani derler ya eşki tatlı kız erkek anlaşılıo :)işte yok mu bilen ben eşki istiyorum hep bu arada yardımın için teşekrler cnm
ayyyyyy kahkaha attırdın bana valla
Dikkatli biri değilim ama işimde başarılımdır canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?