bebek cinsiyet belirleme..

benim kızımda 2001 doğumlu
bizim 7 yaşında başladı kıllanma
ama gögüslerinde bişey yok
hacettepeye götürdüm ben ilaçlı test falan yapıldı
bişey çıkmadı ama ben yinede korkuyorum

slm arkadaşlar ben gürcü 11 hafta4 günlük hamleym ya cinsiyetni nasl tahmn edebilirm ltfen deneyimi olan paylaşsın

Selam. Valla elara bakıyor bioritm falan ama sen de benim gibi kutuyu doldurmuşsun bile ne çıkarsa bahtına kutuna gittin madem

Şaka bi yana sen ne istiyorsun ? Ben intelligender alıp yaptım %90 mış sonuç rahatlatır beni diyorsan al bi yap.

ben iki düşük yaptım
ben ikinci düşüğümde adetten 5 gün sonra yaptırdım
51 çıkmıştı
ama kahverengi lekelenmemde vardı
iki gün sonra tekrarladık değer hiç değişmedi
ama sen daha erken yaptırmışsın canını sıkma yükselir belki

neeeee?????????????????? arkadaş değilmiyiz.?vay başıma gelenler ben arkadaşız diye havalanıyorum buralarda

sen resmini göstermedin bende seni eklemedim arkadaş listemeee

bacım sen bunları yapıp ilişkilerini saldım cayıra yaparsan hiç anlamı olmaz
ben ilişki anlamında sölemiştim:)

slm arkadaşlar ben gürcü 11 hafta4 günlük hamleym ya cinsiyetni nasl tahmn edebilirm ltfen deneyimi olan paylaşsın

dogum tarihin
sat
adet döngün
ilişki günelrini yaz yorumlayalım.ama ücretli bakıyorum.hesabıma ne zamaan para yatırırsınn???

intelligender neki cinsiyet mi belirlio ben kız istiyorm eşimde çok istio kız olmasını ama hayırlısı yani hani derler ya eşki tatlı kız erkek anlaşılıo :) işte yok mu bilen ben eşki istiyorum hep bu arada yardımın için teşekrler cnm

inş. yükselir canım , o zaman kasığında batma oluyormuydu bende ara ara sol kasığımda oluyor.

Hamile kalmak için...
ozaman iki koyu cizgiden sonra gün aşırı ilişkiye gir

ay gerçekten safım hhaaa
niye var bunlar pekiiii bengüdede var
ilk defa dikkatimi çekti
kız ben gerçekten safım :86:

senin arkadaş listende kim varsa onların yanında + işareti cıkar.digerelrinde cıkmazz
nasıl ilk defa dikkatini ceker yawww.amma dikkatsizsinn.nasıl muhasebecilik yapıyon senn

ayyyyyy kahkaha attırdın bana valla
dikkatli biri değilim ama işimde başarılımdır canım benim

doğm tarihim 09,07,1992 son adet tarihim 26ekim 26 gine 1 adet oluyorm kasım aynda günn aşırı ilşkiye grdim hemen hemen hergün ve bazn uyannca bazen öğle akşam ama gün aşırı lütfen yardm et şimdiden teşekür ederm

valla bravo ne diyim sana sabah öğle akşam 1992 doğum tarihin

Eczanede satılan bir test amerikadan gelmiş. Evde yapıyorsun rengine göre kız mı erkek mi gösteriyor. Eczanelerde bulabilirsin fiyatı 100 lira. O canım ekşi istedi tatlı istediye takılma benim iki oğlum var birinde tatlı birinde ekşi yedim. Şimdi bende kız istiyorum allah seninde gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…