bebek cinsiyet belirleme..

ben de diyet yaptım hem de 1,5 yıl ama bu kadar uzun yapılması doğru değil.kalsiyum eksikliği karaciğeri ve böbrekleri olumsuz etkiliyor.sakın siz bu kadar uzun denemeyin.8 hafta yeterli sanırım.

gunaydın kızlar hayırlı sabahlar

nasılsınız ??gwert cnm bu ıgne ne ıgnesı

9 ay kullancan rabbım sıfa versın ya ıgneden cok korkuyom
ben iki düşük yaptım
kanda pıhtılaşma çıktı
o yüzden kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyo

himalia benim kızımda var demişti doktor erken ergenlik 8 yaşında gögsü hafif şişmişti sonra düzeldi şimdi 11 yaşında 155 boyu daha adet olmadı boyu çok hızlı uzuyo

benim kızımdada 7 yaşında tüylenme başladı
bir sürü tahliller yapıldı
şimdilik bişey yok inşallah olmaz daha on yaşında

slm kızlar daha düne kadar 2. bebeği düşünmüyordum.bugün okuduğum bir yazı benim düşüncelerimi biraz değiştirdi.acaba geçmi kalırım yoksa olmazmı bir daha diye düşünüyorum:44:zaten yumurtlama düzenim çok bozukdoktor şöyle söylüyordu:30 yaşından sonra 7 kişiden 1 35 yaşından sonra da 5 kişiden 1 i hamile kalamaz mışben 81 doğumluyum acaba geçmi olur ilerleyen yıllar diyorum.bugün akşam eşimle konuşsammı ki bilemiyorum.kızımda daha küçük aslında:44:bu arada cinsiyeti gerçekten belirleyebilen çıktımı aranızda?sayfalar çok ilerlemiş oku oku bitmez şimdi:44:işe yarayan bir yöntem oldumu acaba?

elara mesajımı aldın mı?senin bilgin vardır erken ergenlik ile ilgili bilgisi olan var mı?burada kızı olan çok bi sorayım dedim.senin boyun kaç elara bi de kaç yaşında ilk adetini gördün.
mesajını aldım
erken gebelik konusunda bilgim yok.ben 13 yaşımda adet gördüm.
hayırdır kızınmı adet gördü.yaşı kac

Kızlar ben geldım ama cok hastayımi

regl olcam galıba bacaklarım kopuyo agrıdan

dahada var zamanıa ama 18 de olmustum gecen ay...

Sız naptınız..

gecmiş olsun cnm

benimde ağrırdı evlenmeden önce
ben hala çay içiyom valla öğlen saatine denk geldin
gız normal cay mı içiyonnn

gızlarrrr bugünden itibaren liza buraa yazmıcak mış mış mış.bakalım kac gün dayanacakk

bende aynı senin gibi düşünüyorum
okadar alıştımki rahata
şimdi bile acaba diyorum

bence geç değil ama çocukların arasında fazla yaş farkı olmasın.gözünü kapa yap.olup doğana kadar bir yıl geçiyor zaaten.

qwertcim ben senin düşük yaptığını bilmiyordum,umarım bu hamileliğin rahat geçer ve bebeşine kavuşursun.bende beklenen adet günümde kan testi yaptırdım bhcg 56 çıktı,sevincim biraz yarım kaldı.öncekilerde senin değerin kaç çıkmıştı?

merhaba hepinize
ben birşey merak etti. ovulasyonda çift çizgi çıktıktan bir gün sonra mı denemek lazım? Ben çift çizgi çıkınca sanıyordum yanılıyor muyum? :44:

kızım 2001 doğumlu erken ergenlik var.kıllanma göğüs büyümesi boyu da 14,00 doktor yakın zamanda adet olur dedi.ben de 12 yaşında olmuştum.korktum.görümcemler çok kısa kızları da var onlar da kısa ama hepsi zekki doktor çoğu.kızıma iğne kullanmayı önerdiler karar veremedim.şimdi de tekrar doktora gideceğiz.az sonra randevum var kemik yaşı 11 çıkması için dua ediyorum.lütfen sizler de edermisiniz.hadi hoşçakalın.

kızım 2008 doğumlu yani 3 yaş olur aralarında.ama korkuyorum ya bakamazsam diye:18:birde yalnızım yardımcım yok yani.aslında cinsiyet olayını eşimle konuşmadık ama sanırım erkek ister gibi geliyor.çünkü bazen konuşurken ileride birde oğlumuz olursa maça giderim onunla falan gibi muhabbetler oluyor aradavarmı bir yöntem ?birde ben bir alet gördüm nette 250 lira falan sözde cinsiyet belirliyormuş bunu duydunuzmu yada alan oldumu hiç?

kızlar geldim internetim koptu yoktum sayfalar ne çok ilerlemiş yaa geçmmişide bitiremedim vallah ooooo olmuyor böyyle bensiz
Heskena gelmedimi hiç _???

şifanı bulursun inşALLAH TEZ ZAMANDA KUTUNU DOLDURURSUN

amin canım Rabbim razı olsun

sen hamilemisin.

yok canım değilim 3 aydır deniyoruz olmuyor

hoşgeldin canım,sonuçlar iyi çıkar umarım.

hoşbuldum bengü inşaAllah iyi çıkar baksınlar bakalım içim rahatlasın

hoşbuldumm aybamu

ezel yapmıyomu ben ne zaman görsem herkese bişeyler anlatıyo yeşil çay nasıl içilir kuru incir ne bilem desene sadece anlatıyomumuş hımmmmmmmmmmmmm bende yapıyo sanıyodum

aşk olsun yaa ben sadece yumurtlama gününü denk getiremiyorum
yoksa her gün yeşil çayımı içiyorum
sonra çok fazla yoğurt tüketirdim tüketmemeye çalışıyorum hele süt ayda bir çoook canım isterse içiyorum ki sütün yanında çikolatalı gofrete kurabiyeye bayılırım normmalde
sonra sabahları siyah çay demlemiyorum ıhlamur içiyorum
iş yerimde siyah çayımı açık şekersiz ve limonlu içiyorum normaldede hep şekersiz ve açık içerim zaten
her gün mutlaka muz yiyorum yanında bol bol başka meyvelerde yiyorum
kahvaltıda peynir yemiyorum daha sayayım mıııııııııııııı
soda içiyoruuuuuuuuummm kocama takviyeleri içiyorum ama ben o takviyelerden çok tiksindir bir kaç haftadır o ilaçları içemiyorum ama içmeye başlicam yine sonra kocişim keçi boynuzu pekmezi yiyor her sabah ama %100 doğal pekmez
daha daaaaaaaaaaa yazayım mıııııııııııııııııı

Yasin-i şeriyf 57. ayet;( 36/57)

"Lehüm fiha fakihetün velehü mayeddeûne"

---Onlara orada (cennette) çeşitli meyve var; hem onlara istedikleri her şey var...

- Bundan başka bu vefkin kerametlerinden biri de şudur ki; bir kimsenin oğlu veya kızının çocuğu olmasa yukarıdaki tarif üzere bu mübarek vefki bir çini üzerine yazıp içine bal konularak 7 gün sabahları yedirilecek olursa bununla veraber aynı vefk yazılıp evin kıble tarafına yapıştırılmış olsa üzerine her bakışta bu vefkin ayeti kerimesini 7 defa okusa iyi huylu ahlaklı memleket ve milletine hayırlı çocukları olur, vefkin sahibi de uzun ömürlü olup evladının evladını görmek nasip olur.

boy uzaması daha cok genetik cnm.ben kuzenimle aynı döenmde adet oldum.onun boyu benden az bişi uzundu.
regli olduktan sonra ben az daha uzadım ama o aldı başını gitti.
adet oldugunda ben 1.55 o 16o filandı
şimdi ben 162 filanım o 1.75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…