- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.361
ben iki düşük yaptımgunaydın kızlar hayırlı sabahlar
nasılsınız ??gwert cnm bu ıgne ne ıgnesı
9 ay kullancan rabbım sıfa versın ya ıgneden cok korkuyom
himalia benim kızımda var demişti doktor erken ergenlik 8 yaşında gögsü hafif şişmişti sonra düzeldi şimdi 11 yaşında 155 boyu daha adet olmadı boyu çok hızlı uzuyo
mesajını aldımelara mesajımı aldın mı?senin bilgin vardır erken ergenlik ile ilgili bilgisi olan var mı?burada kızı olan çok bi sorayım dedim.senin boyun kaç elara bi de kaç yaşında ilk adetini gördün.
Kızlar ben geldım ama cok hastayımi
regl olcam galıba bacaklarım kopuyo agrıdan
dahada var zamanıa ama 18 de olmustum gecen ay...
Sız naptınız..
gız normal cay mı içiyonnnbenimde ağrırdı evlenmeden önce
ben hala çay içiyom valla öğlen saatine denk geldin
burda yazılanlardan dolayı değil yaw millet şakır şakır yapıyor ben niye çocuk istemiyorum diye kendime kızıyom sadece.(birde biraz çok çocuk yapanlara gıpta ediyom
okudukça oluyor ama napiyim.
ben ilk sayfadan bakıcam son durumlara.neyiniz olmuş öğrenmeden dururmuyum hiç
ona kalırsa Liza bende senin gibiyim
yani aslında bende şuan pek istemiyorum ama kızım için istiyorum tek kalmasın diye
burdaki arkadaşlara bende gıpta ediyorum mesela Bernil 4. yü istiyor çocukları çok seviyor
ben alıştım şimdi rahatlığa ileriyi düşünmesem bozmayacağım
aslında gönlümdeki 2 kız 1 oğlan
slm kızlar daha düne kadar 2. bebeği düşünmüyordum.bugün okuduğum bir yazı benim düşüncelerimi biraz değiştirdi.acaba geçmi kalırım yoksa olmazmı bir daha diye düşünüyorum:44:zaten yumurtlama düzenim çok bozukdoktor şöyle söylüyordu:30 yaşından sonra 7 kişiden 1 35 yaşından sonra da 5 kişiden 1 i hamile kalamaz mış ben 81 doğumluyum acaba geçmi olur ilerleyen yıllar diyorum.bugün akşam eşimle konuşsammı ki bilemiyorum.kızımda daha küçük aslında:44:bu arada cinsiyeti gerçekten belirleyebilen çıktımı aranızda?sayfalar çok ilerlemiş oku oku bitmez şimdi:44:işe yarayan bir yöntem oldumu acaba?
ben iki düşük yaptım
kanda pıhtılaşma çıktı
o yüzden kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyo
benim kızımdada 7 yaşında tüylenme başladı
bir sürü tahliller yapıldı
şimdilik bişey yok inşallah olmaz daha on yaşında
Tekrar hosgeldin evrimdost kiz ben sana aktif katil bilgi paylasimimiz olsun dedimdi niye gelmedin uzun süre unutma ovulasyon kitinde cift cizgiyi gördükten bir gün sonra silik cizgi görecen ya o zaman deneme olmasi lazim tam emin olmadan birsey yapma acele etme......Bu arada kizin kac yasinda Allah bagislasin...
elara+ sen elara mısın?
merhaba hepinize
ben birşey merak etti. ovulasyonda çift çizgi çıktıktan bir gün sonra mı denemek lazım? Ben çift çizgi çıkınca sanıyordum yanılıyor muyum? :44:
neeeee?????????????????? arkadaş değilmiyiz.?ben sende elara+ olarak görünmem yaw ,arkadaş listemde ekli degilsin cünküüü
şifanı bulursun inşALLAH TEZ ZAMANDA KUTUNU DOLDURURSUN
sen hamilemisin.
hoşgeldin canım,sonuçlar iyi çıkar umarım.
hoşgeldinnn
ezel bence sen kendini çok şartlandırıyosun canım takma ilk bebeğin şu sayfadakilerin yüzde ellisini yapsan oğlun olur dikkat ediyorum bir kızı iki kızı olanlar senin kadar azimle uygulamıyolar yöntemleri
ezelmi yöntemleri uyguluyorr
bacım o yöntemelri uygular gibi yapıp saldım cayıra yapıyor.
burda yöntemmleri ciddiye alıp tam anlamıyla uygulayan momof ve berra var
momofun ogluş geliyor.inşallah berranınkide gelir.
ben dogurana kadar hamile kalamaya calış cnm:)
ezel yapmıyomu ben ne zaman görsem herkese bişeyler anlatıyo yeşil çay nasıl içilir kuru incir ne bilem desene sadece anlatıyomumuş hımmmmmmmmmmmmm bende yapıyo sanıyodum
kızım 2001 doğumlu erken ergenlik var.kıllanma göğüs büyümesi boyu da 14,00 doktor yakın zamanda adet olur dedi.ben de 12 yaşında olmuştum.korktum.görümcemler çok kısa kızları da var onlar da kısa ama hepsi zekki doktor çoğu.kızıma iğne kullanmayı önerdiler karar veremedim.şimdi de tekrar doktora gideceğiz.az sonra randevum var kemik yaşı 11 çıkması için dua ediyorum.lütfen sizler de edermisiniz.hadi hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?