bebek cinsiyet belirleme..

herkese selamlar,
konuya lönk diye dalıcam ama gün aşırı derken bi gün ilişki diğer gün yok şeklinde mi elaracım..yoksa hergün mü demek istedin,hergün olması daha iyi değil mi?
bu arada okuyorum dahil olmuyorum sohbete,ikinciyi düşününce dahil olucam inşallah şuan sadece bilgileniyorum sayenizde:)

aynı şeyleri yaşadık biz 3 yıl önce doktorda bize igne olablir erken ergenlik demişti kemik yaşı uygun çıktı 3 yıl önce tüylenme başlamıştı hala adet olmadı benim boyum 167 14 yaşında adet olmuştum bende kısa degilde çok uzun boylu olacagından korkuyorum kızımın doktorlar birden abartıyor korkma bişey olmaz inş

Son düzenleme:

amn canım tşekürler allah sanada hayrlısıyla br kız bebiş wersin hamilemsn

ilişki günlerin olmadan tahminde bulunmak zor
ama sık ilişki kız bebek şansını arttırıyor.sizdede oldukca sık olmuş maşallahhh

Allah büyüktür sabredip beklemek lazım.bu arada geçmişte yazmıştım.tekrar geçmiş olsun.bu iğneleri neden vurulman gerekiyor?
düşüklerden sonra çeşitli tahliller yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı oyüzden kan sulandırıcı iğne kullanacam
cnm bengü ve sana cizelge yapıyorum bi taraftanda
ama cetvele ne yazacagıma karar veremiyorum
senin aklında bişi varmı

canım bende beni unuttun sandım
hiç bişey yok aklımda

Hoşgeldin cnm.gün aşırı ilişki birgün yapcan bi gün yapmıcan şeklinde
ama kız ebebk için hergünde yapabilirisnnn
ama hamile kalmak isteyen bi kadın gün aşırı ilişki yaşamalı.cünkü hergün girilen ilişkide sperm sayısı ve kalitesi azalıyor ve mevcut spermler yumurtayı dölleyemiyorr

kızlar bu arada epokhe benim diger sayfadan arkadaşımm.cocuklarımız yaşıt yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…