- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.401
benimde sağ tarafımda oluyodu
bundada oluyo gerçi bozma moralini
valla bravo ne diyim sana sabah öğle akşam 1992 doğum tarihin
elara nasılsın canım
benim gibi ağır topa çizelge yapmıyacanmı
kızım 2001 doğumlu erken ergenlik var.kıllanma göğüs büyümesi boyu da 14,00 doktor yakın zamanda adet olur dedi.ben de 12 yaşında olmuştum.korktum.görümcemler çok kısa kızları da var onlar da kısa ama hepsi zekki doktor çoğu.kızıma iğne kullanmayı önerdiler karar veremedim.şimdi de tekrar doktora gideceğiz.az sonra randevum var kemik yaşı 11 çıkması için dua ediyorum.lütfen sizler de edermisiniz.hadi hoşçakalın.
Eczanede satılan bir test amerikadan gelmiş. Evde yapıyorsun rengine göre kız mı erkek mi gösteriyor. Eczanelerde bulabilirsin fiyatı 100 lira. O canım ekşi istedi tatlı istediye takılma benim iki oğlum var birinde tatlı birinde ekşi yedim. Şimdi bende kız istiyorum allah seninde gönlüne göre versin.
doğm tarihim 09,07,1992 son adet tarihim 26ekim 26 gine 1 adet oluyorm kasım aynda günn aşırı ilşkiye grdim hemen hemen hergün ve bazn uyannca bazen öğle akşam ama gün aşırı lütfen yardm et şimdiden teşekür ederm
düşüklerden sonra çeşitli tahliller yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı oyüzden kan sulandırıcı iğne kullanacamAllah büyüktür sabredip beklemek lazım.bu arada geçmişte yazmıştım.tekrar geçmiş olsun.bu iğneleri neden vurulman gerekiyor?
cnm bengü ve sana cizelge yapıyorum bi taraftanda
ama cetvele ne yazacagıma karar veremiyorum
senin aklında bişi varmı
cnm bengü ve sana cizelge yapıyorum bi taraftanda
ama cetvele ne yazacagıma karar veremiyorum
senin aklında bişi varmı
sen resmini göstermedin bende seni eklemedim arkadaş listemeee
benid eklermisinz liseye
amn canım tşekürler allah sanada hayrlısıyla br kız bebiş wersin hamilemsn
benimde sağ tarafımda oluyodu
bundada oluyo gerçi bozma moralini
düşüklerden sonra çeşitli tahliller yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı oyüzden kan sulandırıcı iğne kullanacam
ilişki günlerin olmadan tahminde bulunmak zor
ama sık ilişki kız bebek şansını arttırıyor.sizdede oldukca sık olmuş maşallahhh
İnşallah canım bende 12 haftalık hamileyim. Belki bu gidişimde söyle cinsiyetini
herkese selamlar,
konuya lönk diye dalıcam ama gün aşırı derken bi gün ilişki diğer gün yok şeklinde mi elaracım..yoksa hergün mü demek istedin,hergün olması daha iyi değil mi?
bu arada okuyorum dahil olmuyorum sohbete,ikinciyi düşününce dahil olucam inşallah şuan sadece bilgileniyorum sayenizde:)
aaa çok gzl bnde 3 gün snra 12 haftalık olacam :) ayy merak ettim doktra ne zaman gdeceksin mutlaka haber wer cnsyeti ssölerse ayy inşlh kızdr
iki koyu cizgi den bi kac gün sonra yumurtlama olur
sen yumurtayı kacırmamak için gün aşırı yapman lazım.
mesajların dolu canım yaa
mesaj atacaktım sana
elara ben yazmıştım sana mesela bebeğim sağlıkla gel kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?