- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.261
canmm ben hap kullandım yeni evlendiğimde 6ay içtim bıraktım.
ve 6ay sonra hamile kaldım...özel bi yöntem kullanmadım.
ogluna sık ilişkiylemi hamile kladın yoksa yumurtlama döneminde tek ilişkiylemi
acaba benim gibi yumurtlamadan 1 gün önce olanların çocuğu ne oluyor.
acaba benim gibi yumurtlamadan 1 gün önce olanların çocuğu ne oluyor.
aynen öleeeee canim bu takvim gunu guune uyanlar icinkardelen adetlerin düzensizmiş
adet döngüne 30 yazsan yada 28 yazsan sonuclar farklı cıkar
o nedenle bu takvimi cokta baz alma
gercekten reglisi düzenli olanlar için güvenilir olabilir
kardelen takvime göre erkek oluyor
15.gün yumurta catlamış işte
sende 15.gün girmedinmi işilkiyee
daha fazla araştırıp kendine sıkıntı etme bence
slm kizlar bende sprahilimi cikartmak icin doktoruma gittim bende pover over kist varmis sprahili cikarmam gerketini zaten o soyldi cikarttim ve 6 ay ve 1 sene boyunca tedavi olacakmisim ya bende bu sene ypamyi dusunuyodum 1 sene daha beklicekmisim dagum kontrol hapi verdi ounla korunmam gerekliymis baklaim artik nelerolacak ya bu kistle ilgili fikri olan varmi ne oluyo bu kist telikelimi yani bana neler yapip neler yapmicagini soylersneiz sevinirim
slm kizlar bende sprahilimi cikartmak icin doktoruma gittim bende pover over kist varmis sprahili cikarmam gerketini zaten o soyldi cikarttim ve 6 ay ve 1 sene boyunca tedavi olacakmisim ya bende bu sene ypamyi dusunuyodum 1 sene daha beklicekmisim dagum kontrol hapi verdi ounla korunmam gerekliymis baklaim artik nelerolacak ya bu kistle ilgili fikri olan varmi ne oluyo bu kist telikelimi yani bana neler yapip neler yapmicagini soylersneiz sevinirim
canım benim ben geçen ay değil ondan önceki ay ovulasyon kiti kullandım yumurtlamayı tespit ettim ama hamile kalamadım geçen ay yine aldım ovulasyon testi ama yumurtlama tespit edemedim sağ kasığımdada bir ağrı doktora gittim ilk doktorum ultrasoundda mandalina bütüklüğünde over kist tespit etti 3 ay tedavi dedi gynelle diye bir ilaçla olmadı dedi kist yapışıkla kistle beraber yumurtalığın alınır.benim içime kurt düştü güvenemedim özel bir muayenehanesi olan doktora gittim kist olduğu doğru ama bu çatlamayan yumurtanın oluşturduğu kist adetin ilk günü gel dedi adetin ilk günü bir gittim kist falan kalmamış...ilacı bile kullanmadım Allahıma bin şükür kist kaybolmasa ilacı adetin ilk günü kullanacaktım...neyse canımın içi 17 si adetim başladı dünde son günüydü dün doktora tekrar gittim sağ yumurtalığımda 21 mm de bir yumurta tespit etti benim pregnylim hazırdı bu sabah 11 de iğnemi oldum yarın gece çalışma bakalım hayırlısı inşallah bende erkek bebek düşünüyorum dualarınıza ihtiyacım var rabbim dilerse olacak bizimki sadece elimizden geleni yapmak o kadar...sen kisti kafana takma bende çok üzüldüm ama bak vallahada billahada böyle oldu benim iş sende başka bir doktora git herşey rabbimin elinde görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...ama kist korkulacak bişey asla değil.doktorun bana dediği ismi kötü geliyor ama over kist içinde kan birikmiş bu çatlamayan yumurta sadece dedi.sende kafanı takma tam teslimiyetle elinden geleni yap başka doktorada görün derim ben şahsi kanaatimce....geçmiş olsun şifa rabbimden inşallah....
cok sagol canim bende agri yok belirtiler vardi kilo olma tuylenme sivilceller filan bana dogum kontrol hapi verdi 6 aydan oncede yapma dedi cocuk filan belirtiler var ama otrasyonda ciktimi bakti ama bilmiyorum bakalimcanım benim ben geçen ay değil ondan önceki ay ovulasyon kiti kullandım yumurtlamayı tespit ettim ama hamile kalamadım geçen ay yine aldım ovulasyon testi ama yumurtlama tespit edemedim sağ kasığımdada bir ağrı doktora gittim ilk doktorum ultrasoundda mandalina bütüklüğünde over kist tespit etti 3 ay tedavi dedi gynelle diye bir ilaçla olmadı dedi kist yapışıkla kistle beraber yumurtalığın alınır.benim içime kurt düştü güvenemedim özel bir muayenehanesi olan doktora gittim kist olduğu doğru ama bu çatlamayan yumurtanın oluşturduğu kist adetin ilk günü gel dedi adetin ilk günü bir gittim kist falan kalmamış...ilacı bile kullanmadım Allahıma bin şükür kist kaybolmasa ilacı adetin ilk günü kullanacaktım...neyse canımın içi 17 si adetim başladı dünde son günüydü dün doktora tekrar gittim sağ yumurtalığımda 21 mm de bir yumurta tespit etti benim pregnylim hazırdı bu sabah 11 de iğnemi oldum yarın gece çalışma bakalım hayırlısı inşallah bende erkek bebek düşünüyorum dualarınıza ihtiyacım var rabbim dilerse olacak bizimki sadece elimizden geleni yapmak o kadar...sen kisti kafana takma bende çok üzüldüm ama bak vallahada billahada böyle oldu benim iş sende başka bir doktora git herşey rabbimin elinde görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...ama kist korkulacak bişey asla değil.doktorun bana dediği ismi kötü geliyor ama over kist içinde kan birikmiş bu çatlamayan yumurta sadece dedi.sende kafanı takma tam teslimiyetle elinden geleni yap başka doktorada görün derim ben şahsi kanaatimce....geçmiş olsun şifa rabbimden inşallah....
ben de size katılmak istiyorum
Elaram selam o takvim ne hayatım ...meraklandım yeni geldimm..işede gitmedimmm valla Allah'tan boya işi vardı işyeri boyanıyordu.. odalarda bende izin istedim çıktımm...evtteeee arkadaşlarrr ne olur ama ne olur dualarınızı eksik etmeyin...beta hcg:731 çıkmış...görüşürüz misafirim grldii pat dieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?